reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:-)
Vegas wczoraj cos było na rzeczy bo mój młody tez nie chciał spać i od 19:20 do 21 grymasił... a ja mu siewalam kołysanke i juz pod koniec to mi sie słowa zaczeły mylic

Co do imion mnie si zawsze podobał Kacper:-) i Maja ale jakbyśmy mieli córke to byłaby Julka bo ja wybierałam dla chłopca a mojemu T. sie Julka strasznie podobała. Ale ogólnie teraz jak mysle to Maja, Kasia Krystian i Łukasz mi sie podobają

reklama
Hello

Znowu wczoraj pokłóciłam się z M....:dry:

Faktycznie coś z tym usypianiem nie tak Julka wczoraj padła o 21:30 i też nie obeszło się bez płaczu. Ale za to dopiero co się obudziła :tak:

Idę ją oporządzać..

Hej
u mnie noc tez masakryczna...
jak Miki spal to ja nie moglam przez bolace gardło i katar, jak juz usypialam to maly sie budzil :szok: moze dzis przespałam 2-3h.... i to nad ranem... :(
jestem padnieta...

eee jutro ma być nów :-p to nie wiem co to sie dzieje:-p

Eliza ja takie marzenia mam od dawna cos mi sie nie spełniaja choc nie w tatym tygodniu pierwszy raz od jakiegos czasu przespałam cała noc

reklama
A u mnie nie byłoby tak źle, gdyby nie to, że to ja nie mogłam zasnąć i dopiero o 1ej się udało. Mała po 22ej się przebudziła, ale ze smoczkiem zasnęła znowu, potem standardowo o 3ej karmienie i o 6ej P. już wstał, więc dał małej smoczka i do 8ej mogłam sobie poleżeć w łóżku :-) Za to odkąd wstałyśmy znowu jest wieeelkie marudzenie, krzyk i płacz, a już miałam nadzieję, że przez noc małej to przejdzie... Uciekam z nią na spacer, może się uspokoi. No i do ZUSu muszę iść

Do góry