reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

koniczynka to w takim razie w waszej korelacji to ty tej nocy bylaś dzieckiem :-p skoro miałas problemy ze snem ja tak mialam przed swietami ze jak mnie mały obudzil to dosłownie przewalałam sie ponad 2 godziny zanim zasnełam:/ straszne to

edit kurcze!!! zjadłam dwa kiwi i teraz mam usta jak murzynka i język spuchnięty:/ Nigdy nie miałam na kiwi uczulenia, im starsza jestem tym dosłownie, ze mną gorzej:/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wczoraj miałam to samo dopiero po 24 zasnęłam, ale jako że Mnie był dla mnie wczoraj "zbyt" miły to zwiałam na kanapę a on z Małą w sypialni spał, tylko raz do Niej wstałam.

Umi to u mnie kurde Hania spi juz caaaaaaaała noc i sie nie budzi... Bosze jak ja czekam az Daniel pójdzie w jej slady... a potem Miki.... :dry:

Czuje sie jakby mnie ktos zjadl i wypluł... ;]

Eliza mój nie spi bo albo sie drze jak opetany albo sie budzi tylko po to zeby chociaz przyszła i dała mu buzi czy tez pogłaskała, a jak sie wybudzi bo czasem mam tak ze dosłownie wstac nie moge ze zmeczenia to potem musze z nim spać a on wtedy prze z godzine mnie za nos lapie albo próbuje mnie obudzić no parodia z nim czasem:/
kaamaa a o co wy sie pokłóciliście ?

lolkak no nie wiem własnie strasznie mi spuchły i mnie pieka i jezyk tez mi troche spuchł i piecze:/ ja mam podobnie jak jem orzechy włoskie tylko z samym jezykiem i ewentualnie ranki mi sie w buzi robią

A ja tez miałam umowę do 31 grudnia i mi przedłuzyli:-) z czego sie mega ciesze eh... i sczerze to mi ulzyło

lolkak no dziwne:dry: nie no swieże i pyszne, ale moze pełno chemii w nich i dla tego. Albo bedzie tak jak z orzechami do 15 roku życia jadłam orzechy włoskie i nic mi nie było a rok później zaczałam miec z nimi problemy które sa do teraz. Ale mam nadzieje ze te kiwi po prostu nafaszefrowane nawozami jakimis

reklama
Umi to masz jak my z Danielem. Tyle ze jeszcze jak on spi sam to budzi sie czesto a jak M sie kolo niego polozy i zasnie to spi jak zabity... ;]

Lolkak a no czekamy na tel... podobno w tym tyg M bedzie jechal na rozmowe w sprawie pracy co mu wójek załatwiał. no zobaczymy...;]
Dzisiaj moi rodzice sie dowiedza ze M bez pracy...:/ ehhh...

Do góry