reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

koniczynka to w takim razie w waszej korelacji to ty tej nocy bylaś dzieckiem :-p skoro miałas problemy ze snem ja tak mialam przed swietami ze jak mnie mały obudzil to dosłownie przewalałam sie ponad 2 godziny zanim zasnełam:/ straszne to

edit kurcze!!! zjadłam dwa kiwi i teraz mam usta jak murzynka i język spuchnięty:/ Nigdy nie miałam na kiwi uczulenia, im starsza jestem tym dosłownie, ze mną gorzej:/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wczoraj miałam to samo dopiero po 24 zasnęłam, ale jako że Mnie był dla mnie wczoraj "zbyt" miły to zwiałam na kanapę a on z Małą w sypialni spał, tylko raz do Niej wstałam.

Umi to u mnie kurde Hania spi juz caaaaaaaała noc i sie nie budzi... Bosze jak ja czekam az Daniel pójdzie w jej slady... a potem Miki.... :dry:

Czuje sie jakby mnie ktos zjadl i wypluł... ;]

Eliza mój nie spi bo albo sie drze jak opetany albo sie budzi tylko po to zeby chociaz przyszła i dała mu buzi czy tez pogłaskała, a jak sie wybudzi bo czasem mam tak ze dosłownie wstac nie moge ze zmeczenia to potem musze z nim spać a on wtedy prze z godzine mnie za nos lapie albo próbuje mnie obudzić no parodia z nim czasem:/
kaamaa a o co wy sie pokłóciliście ?

lolkak no nie wiem własnie strasznie mi spuchły i mnie pieka i jezyk tez mi troche spuchł i piecze:/ ja mam podobnie jak jem orzechy włoskie tylko z samym jezykiem i ewentualnie ranki mi sie w buzi robią

A ja tez miałam umowę do 31 grudnia i mi przedłuzyli:-) z czego sie mega ciesze eh... i sczerze to mi ulzyło

lolkak no dziwne:dry: nie no swieże i pyszne, ale moze pełno chemii w nich i dla tego. Albo bedzie tak jak z orzechami do 15 roku życia jadłam orzechy włoskie i nic mi nie było a rok później zaczałam miec z nimi problemy które sa do teraz. Ale mam nadzieje ze te kiwi po prostu nafaszefrowane nawozami jakimis

reklama
Umi to masz jak my z Danielem. Tyle ze jeszcze jak on spi sam to budzi sie czesto a jak M sie kolo niego polozy i zasnie to spi jak zabity... ;]

Lolkak a no czekamy na tel... podobno w tym tyg M bedzie jechal na rozmowe w sprawie pracy co mu wójek załatwiał. no zobaczymy...;]
Dzisiaj moi rodzice sie dowiedza ze M bez pracy...:/ ehhh...

Do góry