reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny. Witam po praktycznie nieprzespanej nocy. Moj synus kochany w dzien spi a w nocy marudzi. brzuszek go musi bolec, bo ma twardy i gdy go masuje to przestaje marudzic. co moge zrobic zeby zaczal mi w nocy spac ?
czasami do was zagladam i podczytuje i gdy chce juz cos napisac Kacper sie budzi i musze mu dac cyca. wybaczcie ze tak rzadko pisze, ale maluszek jest bardzo zajmujacy. DSC00085.jpgtroche ciemne, ale z usmiechem :)

reklama
hej dziewczyny. Witam po praktycznie nieprzespanej nocy. Moj synus kochany w dzien spi a w nocy marudzi. brzuszek go musi bolec, bo ma twardy i gdy go masuje to przestaje marudzic. co moge zrobic zeby zaczal mi w nocy spac ?
czasami do was zagladam i podczytuje i gdy chce juz cos napisac Kacper sie budzi i musze mu dac cyca. wybaczcie ze tak rzadko pisze, ale maluszek jest bardzo zajmujacy. Zobacz załącznik 314210troche ciemne, ale z usmiechem :)

śliczniusi ;* zdrówka :)

młodamamusia ja miała koszmary związane z pielęgnacja pępka;-) zawsze śniło mi się,że pomieszałam proporcje i majce wypaliłam przez to dziurę w brzuchu :-D

Ixi no to ładnie dał Ci popalić-12razy:szok: a jakie wcześniej miałaś mleko? bebilon comfort? Jak kupke po nim ładnie robił to bym wróciła do niego a jak takie same problemy jak z bebiko to bym przy tym została bo tańsze a ten cały Immunofortis z Bebilonu to tutaj się nazywa Prepiotyki Nutricia ;-)
NO i może te problemy to przez te zmiany mleka?
Ewelinka witam
beacia gratuluje synka :-)

młodamamusia ja miała koszmary związane z pielęgnacja pępka;-) zawsze śniło mi się,że pomieszałam proporcje i majce wypaliłam przez to dziurę w brzuchu :-D

Ixi no to ładnie dał Ci popalić-12razy:szok: a jakie wcześniej miałaś mleko? bebilon comfort? Jak kupke po nim ładnie robił to bym wróciła do niego a jak takie same problemy jak z bebiko to bym przy tym została bo tańsze a ten cały Immunofortis z Bebilonu to tutaj się nazywa Prepiotyki Nutricia ;-)
NO i może te problemy to przez te zmiany mleka?
Ewelinka witam
beacia gratuluje synka :-)

mi to sie rozne rzeczy śnią np ostatnio ze leciałam samolotem ze dzik mnie gonił :-) massakra
a jeszcze ostatnio ze dostałam OKRes i to mnie przeraziło ;( :-(

vegas no to teraz musicie zacząc sie strać o bobasa:-):-p
lenka ale ci zazdroszczę:-) pojecia nie masz
młodamamusia18 ja miałam dziwne sny np wiedziałam ze bede miec synka a sniła mi sie córeczka do której wołałam Kacperka:/ albo inne takie głupoty
beacia sliczny maluszek. A co do spania to raczej nic nie poradze bo sama sobie ze swoim nie umiem poradzic a mój ma ponad 1,5 roku

vegas no to teraz musicie zacząc sie strać o bobasa:-):-p
lenka ale ci zazdroszczę:-) pojecia nie masz
młodamamusia18 ja miałam dziwne sny np wiedziałam ze bede miec synka a sniła mi sie córeczka do której wołałam Kacperka:/ albo inne takie głupoty
beacia sliczny maluszek. A co do spania to raczej nic nie poradze bo sama sobie ze swoim nie umiem poradzic a mój ma ponad 1,5 roku

przed ciąza to raz na ruski rok coś mi sie sniło a teraz co noc...

Lolkak te problemy z kupką to miał od jakiegoś 5 tygodnia życia, jak jeszcze był na moim mleku.. i chyba to nie ma znaczenia jakie mleko dodtaje, z tym że po niektórych tj. Nan miał dodatkowo kolki..

A powiedzcie, skaza białkowa może objawiać się tylko wysypką na twarzy? Bo mały ma od tygodnia może taką wysypkę, na całej twarzy.. raz jest silniejsza, czasem bledsza.. ale utrzymuje się. Przejde się z tym do pediatry, ale póki co tylko dzieci chore przyjmuje- jakaś epidemia grypy.
No i co wtedy, jeśli okaże się , że ma skazę.. Koniec z moim mlekiem?
Jakieś specjalnie mleko?

młodamamusi18 ja przed ciaza tez miałam raz na jakis czas sny, w trakcie to sie zmieniło a jak urodziłam to przez ponad rok ani jednego. Dopiero od niedawna miewam jakies tam sny
ixi nie wiem jak wyglada skaza białkowa ale wtedy dziecku zostanie przepisane jakies specjalne mleko nie wiem czy nie Bebilon pepti albo cos w tym stylu, no a z twoim mlekiem musielibyscie skonczyć. A u was nie ma podzielonego na dzieci zdrowe i chore? U nas zawsze sie pytają czy dziecko zdrowe czy chore jak zdrowe to przyjmują w innej czesci

młodamamusi18 ja przed ciaza tez miałam raz na jakis czas sny, w trakcie to sie zmieniło a jak urodziłam to przez ponad rok ani jednego. Dopiero od niedawna miewam jakies tam sny
ixi nie wiem jak wyglada skaza białkowa ale wtedy dziecku zostanie przepisane jakies specjalne mleko nie wiem czy nie Bebilon pepti albo cos w tym stylu, no a z twoim mlekiem musielibyscie skonczyć. A u was nie ma podzielonego na dzieci zdrowe i chore? U nas zawsze sie pytają czy dziecko zdrowe czy chore jak zdrowe to przyjmują w innej czesci

najgorszy sen to miałam ze dostałam okres obudziłam sie z płaczeem;(
masssakra:-(

reklama
młodamamusia18 ja w sumie nie pamietam najstraszniejszego ale za to najdziwniejszy. Chodziłam w ciazy i nagle podeszła do mnie dziewczynka taka w wieku około 12 lat i powiedziała do mnie ze jestem jej mamą i że ją oddałam do adopcji. Obudziałam sie wtedy zlana potem i sie zastanawiałam który mamy rok taki był realny ten sen, ze prawie w niego uwierzylam

Do góry