reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme mnie sie po głowie kołacze podobne twierdzenie z tym ze ja patrze pod katem pracy i ewnetualnych studiów. Z jednym jeszcze jakos pójdzie ale z dwójką to juz gorzej

Umi- ja też czuje,ze Adaś już częsciowo odchowany. W lutym wracam na studia, potem pomyslimy nad żłobkiem lub przedszkolem, pójde do pracy. Kolejne dziecko wszystko by pokomplikowało. A czasy są takie,ze z jednej pensji z dwójką to bym miała masakre finansową.

lenka napisze tak ja bym zgłupiała. Do dzis pamietam jak sie spieszyli z cc i na moje pytanie czy nie dałoby rady sn pielgniarka stwierdziła ze bedzie dobrze jesli dziecko żywe bedzie. Wtedy to sie poczułam jak by mi ktos w łeb czymś ciezkim strzelił, bo mnie nawet przezmysl nie przeszło ze moze byc źle.Gdybym jeszcze miała tak przez kilka dni to dosłownie bym zwariowała podziwiam cie. Co domasakry finansowej my mamy dwie. Ale jest róznie, nie wiadomo nigdy co sie stanie, wiadomo róznie to w zyciu bywa i mam też taka kontrolke jak fem gdybym została sama to 2 ze swojej pensji na pewno bym nie utrzymała

edit misia spijcie dobrze

Wow ale piszecie! :-) aż miło tu zajrzeć, pojawiła się femme to jest ruch ;-)

femme ale Nina jest do Ciebie podobna! śliczna :tak:
A powiedz mi.. ona na nosku ma naczyniaka?

umi to fajnie sylwka spędzicie :-p:-p

misia dobranoc ;-)

Co do kolejnych dzieci, to ja bym chciała jeszcze jedno, ale to dopiero jak będę miała swoje mieszkanie i pracę, bo tak to nie da rady... a to pewnie jeszcze dłuugo potrwa i nie wiem czy nie będzie za duża różnica wieku. Między mną a bratek jest 8 lat różnicy (on młodszy) i chyba nie potrafimy się dogadać :-p on to jeszcze taki dzieciak i wkurza mnie ciągle :sorry2:

Anetka a między mną a bratem 16 lat różnicy:p Pamiętam czasy jak go biłam i przezywałam:p No ale on starszy to nie oddał i to znosił Biedak;D Teraz mamy super kontakt. Od wielu lat już:)
A ja bym chciała największą różnicę między naszymi dziecmi 4 lata, ale jak się potoczy zobaczymy:) Bo ja też muszę wpierw iśc do pracy, miec potem to macierzyńskie i wychowawcze, zawsze jakaś kasa. Teraz tego nie mam.

Vegas starszego brata to bym mogła mieć :tak: ale młodszego, to masakra :dry: zawsze wszystko jest ''zaraz'' :sorry2: tylko komputer się liczy dla niego :sorry2::dry:.
No ja bym chciała góra 5 lat różnicy między dziećmi. Ostatnio dowiedziałam się, że urodzę niby za 4 lata.. a jak będzie to zobaczymy :-D:-p

reklama
ANETKA - no ma naczyniaka na nosku :dry: dlatego ten nosek taki duży się wydaje i bulwiasty :sorry: zejdzie to będzie dużo lepiej :-) w nowym roku mam się zarejestrować do specjalisty i powie czy samo zejdzie czy trzeba będzie operować :dry:

LENKA - :no: o kochana nie wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać :no: nawet nie wiedziałam że taki koszmar przeżyłaś

Kuba wrócił więc spadam ;-) do jutra laseczki ;-)

Do góry