reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
oby bo jak jej dałam kubek ze słomką to nie wiedziała co toVegas to moim zdaniem śmiało kupuj Martynka na pewno szybko załapie jak z tego się pije ;-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ok po Nowym Roku na pewno jej kupię a w jakiej cenie takie coś mniej więcej jest?Vegas no wiadomo, że na początku nie będzie wiedziała o co chodzi, ale dasz jej, pomęczy się trochę ale w końcu załapie ;-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
W "między mamami" mówili że z takiego kubeczka już 9cio miesięczne dzieci mogą pić My na razie z niekapy pijemy ale może też się przrzucimy.
Dzisiaj zrobiłam pizze to JUlka mi kukurydzę wyjadała
Anetka a jak Zuzia załapała że z tego się piję? Wlewałaś jej delikatnie do buzi?
Dzisiaj zrobiłam pizze to JUlka mi kukurydzę wyjadała
Anetka a jak Zuzia załapała że z tego się piję? Wlewałaś jej delikatnie do buzi?
Alex.
Wdrożona(y)
vegas MAjka pije z takiego niekapka
NUK Bidon Kubek Niekapek 300 ml DISNEY Active Cup (1323922518) - Aukcje internetowe Allegro
butelki w ogole nie uzywa
NUK Bidon Kubek Niekapek 300 ml DISNEY Active Cup (1323922518) - Aukcje internetowe Allegro
butelki w ogole nie uzywa
.Aneta.
Fanka BB :)
Vegas ja kupowałam chyba za ok. 11 zł czy coś takiego.
firanka Witamy z powrotem pisz jak najcześciej ;-)
kama Zuzia jeszcze nie była zbyt kumata, bo przed roczkiem już zaczęła z tego pić, pokazywałam jej, że tam picie jest w środku i właśnie tak jak piszesz, starałam się wlać jej troszkę do buzi, żeby wiedziała co w środku jest ;-) chociaż jak ten bidon się przechyli to nie leci z tego, chyba że picie w środku jest ciepłe, to wtedy poleci
Zuzia w końcu mi zasnęła. Położyłam ją na łóżko i minęła może minuta, patrzę a Zuzka śpi :-)
firanka Witamy z powrotem pisz jak najcześciej ;-)
kama Zuzia jeszcze nie była zbyt kumata, bo przed roczkiem już zaczęła z tego pić, pokazywałam jej, że tam picie jest w środku i właśnie tak jak piszesz, starałam się wlać jej troszkę do buzi, żeby wiedziała co w środku jest ;-) chociaż jak ten bidon się przechyli to nie leci z tego, chyba że picie w środku jest ciepłe, to wtedy poleci
Zuzia w końcu mi zasnęła. Położyłam ją na łóżko i minęła może minuta, patrzę a Zuzka śpi :-)
reklama