reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas no wiadomo, że na początku nie będzie wiedziała o co chodzi, ale dasz jej, pomęczy się trochę ale w końcu załapie ;-)

Hello mamuśki dawno się nie odzywałam,ale miałam problemy zdrowotne...po dwóch operacjach udało mi się powrócić i myślę,że zagoszczę tu już na stałe ;-)

W "między mamami" mówili że z takiego kubeczka już 9cio miesięczne dzieci mogą pić :tak: My na razie z niekapy pijemy ale może też się przrzucimy.

Dzisiaj zrobiłam pizze to JUlka mi kukurydzę wyjadała :-D

Anetka a jak Zuzia załapała że z tego się piję? Wlewałaś jej delikatnie do buzi?

Vegas ja kupowałam chyba za ok. 11 zł czy coś takiego.

firanka Witamy z powrotem:tak: pisz jak najcześciej ;-)

kama Zuzia jeszcze nie była zbyt kumata, bo przed roczkiem już zaczęła z tego pić, pokazywałam jej, że tam picie jest w środku i właśnie tak jak piszesz, starałam się wlać jej troszkę do buzi, żeby wiedziała co w środku jest ;-) chociaż jak ten bidon się przechyli to nie leci z tego, chyba że picie w środku jest ciepłe, to wtedy poleci :tak:

Zuzia w końcu mi zasnęła. Położyłam ją na łóżko i minęła może minuta, patrzę a Zuzka śpi :-)

Nicole też śpi mi teraz,pewnie będzie latała do nocy,ale mam to gdzieś...tatuś polata za córeczką. ;-) Moje dziecię nie tolerowało niekapków pije albo ze zwykłej flachy,albo normalnie z kubka.

reklama
Laski dajcie mi przepis jakiś fajny na pycha sałatkę bo na jutro do teściowej mamy 2 zrobic, jedną już mamy obcykaną, ale drugiej jeszcze nie mamy.

Do góry