reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas- kiedy pisałaś ten post,ze martwisz sie,ze mała nie chodzi, pare dni temu?
Widzisz a ona już tak fajnie zasuwa. Tydzień lub dwa i będzie śmigać jak dorosły. Adasiowi zajęło to niecały tydzień i zmieniał kierunki i juz się tak nie chwiał.
Gratulacje.

reklama
vegas- kiedy pisałaś ten post,ze martwisz sie,ze mała nie chodzi, pare dni temu?
Widzisz a ona już tak fajnie zasuwa. Tydzień lub dwa i będzie śmigać jak dorosły. Adasiowi zajęło to niecały tydzień i zmieniał kierunki i juz się tak nie chwiał.
Gratulacje.
nie, że nie chodzi, ale chciałam jej lęk zmienic na radośc by się nie bała stawiac tych kroków. Wcześniej to się bała panicznie, dziś sprawia jej to niemałą frajdę:)

Hej dziewczyny ja ze szpitala nadaje:-( tutaj takie nudy i chyba mi tu przyjdzie spędzić sylwka i nowy rok:-(
biedna a co się stało??

lolkak Zuzia ma zapalenie krtani.
zdrówka dla małej , a kącik słodko wygląda :-) a ja takie głupie może pytanie zadam:zawstydzona/y:
dlaczego zapinasz małej body na rajtuzki a nie odwrotnie??;-)

hej.

ucieklam ale wraca... czasu brak hehe... caly czas szukalam projektu naszego wymarzone domu i mam
Projekt domu BALTAZAR - extradom.pl

i..
i mi się taki domek marzy:-p

Hello mamuśki dawno się nie odzywałam,ale miałam problemy zdrowotne...po dwóch operacjach udało mi się powrócić i myślę,że zagoszczę tu już na stałe ;-)
oj.. współczuję... a to jakies poważne operacje były??

Laski dajcie mi przepis jakiś fajny na pycha sałatkę bo na jutro do teściowej mamy 2 zrobic, jedną już mamy obcykaną, ale drugiej jeszcze nie mamy.
Vegas ja ma przepis na prostą pyszną sałatkę
dajesz tak :
1 kapusta pekińska ,
puszka tuńczyka
1 puszka kukurydzy
3 pomidorki
jeden ogórek
pęczek rzodkiewek
2 czerwone cebule
i majonez..
wszystko kroisz w kostkę a kapustę szatkujesz.. dodajesz tuńczyka i kukurydzę,
solisz pieprzysz i dajesz majonezu tyle żeby nie było za dużo ;-)
ja jak zrobiłam całą michę to mi goście zjedli w 1 chwili całą sałatke:szok::-D

hej dziewczyny. ja tez od rana próbowałam sie wbić ale nie dłam rady próbuje sie kurowąc na jutro. mama była w aptece kupiła mi sudafed i amol odbabci przyniosłam słoik miodu mleko czosnek mam miejmy nadzieje ze pomoże.
dziś bawiłam sie z Misiałkiem. do perfekcji opanował przewracanie sie z plecków na brzuszek ;-) o 15 sie obudził przetrzymałam go do 18 wykąpałam i poległ. ;-) może pośpi dłużej bo ostatnio to mi sie ze 4 razy budzi w nocy nie wiem czemu.;-)
paulus ja barzo tesknie za Michasiem jak jestem w szkole. co 15 minut pisze smsa do mamy albo do K. zalezy z kim jest :-)
firanka jak miło że znowu jestes.;-)
vegas widzisz pare dni i Martynka juz prawie biega. to normalne ze na poczatku sie bała. ale jak zaczeło jej lepiej wychodzic stawianie kroków stała sie pewniejsza i już śmiga - super;-) co do sałatek to ja uwielbiam gyrosa ale na jutro robie tzw. "żabie udka" czyli ciebkie paski piersi z kurczaka w cieście smazone na głębokim tłuszczu... troche niezdrowe ale to w końcu karnawał..;-)

nie odzywała sie moze do was kasiuch ostatio bo dawno jej nie widziałam

Ostatnia edycja:
Vegas świetnie Martynce idzie :tak: dzielna dziewczyna! :-)

Kamcia dzięki. A czemu body na rajstopki? Proste, bo tak mi się bardziej podoba :-p:-p Nie lubię rajstopek na body ;-)

misia gratulacja dla Misia, za opanowanie przewracania się na plecki :-)

Jak mnie ząb boli! :wściekła/y: czuję, że do jutra mi twarz spuchnie :-:)-:)dry:

Misia gratulacje dla Michałka:) Zdolny!:) Moja w maju opanowała przewroty i na brzuszek z plecków i odwrotnie, więc miała 5 miesięcy.

a ja wolę rajtki na body hehe:)

Martynka od 19.37 śpi:) Mam nadzieję, że się nie zbudzi za szybko:p bo wczoraj też tak po jej pierwszym zaśnięciu odsapnęłam a po 10 minutach pobudka:p i potem znowu usypianko i znowu pobudka:p ale nie mogę narzekac bo wczorajsza nocka była całkiem całkiem:)

Ostatnia edycja:
Ale napisałyście!!!!!!
Młody mi sie usypia:-) ja własnie popłaciłam rachunki jeszcze mi rachunek za prad został ale blankiet zostwiłam w pracy, nie chce mi sie specjalnie isc po niego.

anetkaa moze na IP albo pogotowie z tym zębem? a który to?
Vegas a mnie sie te filmiki nie chca załadować:/ Co do słoiczków to mój Kacper tez tylko deserki preferował ale żeby obiadek to nie było mowy:-) Zazdroszcze ze ci Martynka tak ładnie na sankach siedzi... mój to ujedzie ze 2 metry i chce schodzić.
Firanka dawno Cie nie było:-)
Asheara pomidorową masz? ogólnie to nie przepadam ale ostatni raz jadłam chyba z 5 lat temui w sumie chetnie bym skosztowała:-p A z ryzem masz czy z makaronem?
Misia zdrówka życzę i gratuluje postępów Michałka

Co do rajtek to ja daje róznie czasem rajtki na body a czasem odwrotnie zalezy od rajtek i bodziaków jak mi pasuje kolorystycznie to body na wierzchu a jak nie to schowane:-p

Ja miałam wczoraj pomidorową, ale osobiście uwielbiam, zwłaszcza z ryżem:) Umi aż w szoku jestem, 5 lat bez pomidorówki:p? Póki co Perła ładnie siedzi na sankach bo nie wie jeszcze co to chodzenie po śniegu. Jak zacznie całkiem chodzic to jej dam spróbowac takiego chodzenia:)

vegas no ja jak gotuje to wszystko oprócz pomidorowej i ogórkowej której nie lubi T. no i krupniku którego ja nie znosze:-p, a że jak jescze nie miszkałam z T. to wcale nie jadłam zup tob imoja mama ich nie gotowała wiec kilka lat bez niektórych sie uzbierało:-p ja zjem i taka i taką ale tez bardziej z ryzem lubie

reklama
u nas to mama gotuje:) szczerze ja nie umiem, więc jak na swoje kieeeedyś pójdziemy to będę miała niezłą lekcję:p a mąż lekcję przetrwania;D;D

Do góry