reklama
Alex.
Wdrożona(y)
hej.
ucieklam ale wraca... czasu brak hehe... caly czas szukalam projektu naszego wymarzone domu i mam
Projekt domu BALTAZAR - extradom.pl
vegas no widzisz i juz zaczyna chodzic moja to ucieka, pier.dułka mala
anetka ty chyba nie masz co robic... wpadnij na kawe
migotka wspolczuje bardzo.. nie dosc ze w szpitalu to na dodatek sylwester... a co sie stalo?
kama on obrazony/??? to chyba ty powinnas focha strzelic... ach ci faceci..
ucieklam ale wraca... czasu brak hehe... caly czas szukalam projektu naszego wymarzone domu i mam
Projekt domu BALTAZAR - extradom.pl
vegas no widzisz i juz zaczyna chodzic moja to ucieka, pier.dułka mala
anetka ty chyba nie masz co robic... wpadnij na kawe
migotka wspolczuje bardzo.. nie dosc ze w szpitalu to na dodatek sylwester... a co sie stalo?
kama on obrazony/??? to chyba ty powinnas focha strzelic... ach ci faceci..
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Fanka BB :)
lolkak dziękujemy;*
EWI dzięki :-) weź pokaż swój avatar w powiększeniu bo bardzo ładnie tam wyglądasz
olenka domek śliczny, też bym taki chciała
Ej no co, mam co robić, ale chciałam, żeby Zuzi bardziej pokój się podobał :-)
Spoko, lecę na kawe
edit:
Asheara ja jak kiedyś zaczęłam oglądać nastoletnie mamy to wszystkie odcinki obejrzałam a teraz już jestem na bieżąco ;-)
EWI dzięki :-) weź pokaż swój avatar w powiększeniu bo bardzo ładnie tam wyglądasz
olenka domek śliczny, też bym taki chciała
Ej no co, mam co robić, ale chciałam, żeby Zuzi bardziej pokój się podobał :-)
Spoko, lecę na kawe
edit:
Asheara ja jak kiedyś zaczęłam oglądać nastoletnie mamy to wszystkie odcinki obejrzałam a teraz już jestem na bieżąco ;-)
Alex.
Wdrożona(y)
anetka ashera ja tez to ogladam, ale na bierzaco... a ogladacie ekipe new jersey ja uwielbiam, mozna sie posmiac ze swirow
anetka to dawaj, juz wode wstawiam..minutka i gotowe,obys zdazyla
hehe ja przyszlam od razu sie pusto zrobilo
anetka to dawaj, juz wode wstawiam..minutka i gotowe,obys zdazyla
hehe ja przyszlam od razu sie pusto zrobilo
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
czy Wasze dzieci w wieku Martynki piły z kubeczka /butelka?/ takiego ze słomką? Moja bratanica ma rok i 4 miesiące i z takiego pije, ale czy Młoda pic będzie tego nie wiem, ale zastanawiam się nad kupnem takiego czegoś. To można w każdej chwili zatkac jednym ruchem a butelka musi miec specjalną nakładkę, którą zawsze gdzieś zapodzieję i się wkurzam jak gdzieś wyjeżdżamy
moja bratanica ma coś takiego, o
Zobacz załącznik 313162
moja bratanica ma coś takiego, o
Zobacz załącznik 313162
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Fanka BB :)
Vegas o coś takiego Ci chodzi? http://dladziecka.biz/246-246-large/kolorowy-bidon-dla-dzieci-z-rurk-12m---56113---canpol.jpg Jak tak to Zuzia taki ma i pije w nim już od dawna, szybko załapała Martynka też na pewno by piła.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
tak, to z niekapka mi nie chce pic, za szybko jej leci, dławi się, więc myślałam o tym. No i przynajmniej zatyczki nie trzeba jak w butelce by zatkac.Vegas o coś takiego Ci chodzi? http://dladziecka.biz/246-246-large/kolorowy-bidon-dla-dzieci-z-rurk-12m---56113---canpol.jpg Jak tak to Zuzia taki ma i pije w nim już od dawna, szybko załapała Martynka też na pewno by piła.