reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamaa No niby nie tak daleko. Ale mimo wszystko trochę drogi jest.:happy:
Migoptka A do domu Cię nie puszczą? A w ogóle to czemu w szpitalu jesteś?
ANetka ładnie to zrobiłaś.

reklama
hej.

ucieklam ale wraca... czasu brak hehe... caly czas szukalam projektu naszego wymarzone domu i mam
Projekt domu BALTAZAR - extradom.pl

vegas no widzisz i juz zaczyna chodzic:tak: moja to ucieka, pier.dułka mala:-D

anetka ty chyba nie masz co robic...:-D wpadnij na kawe:-p

migotka wspolczuje bardzo.. nie dosc ze w szpitalu to na dodatek sylwester... a co sie stalo?

kama on obrazony/??? to chyba ty powinnas focha strzelic... ach ci faceci..

Ostatnia edycja:
lolkak dziękujemy;*

EWI dzięki :-) weź pokaż swój avatar w powiększeniu:-p bo bardzo ładnie tam wyglądasz :tak:

olenka domek śliczny, też bym taki chciała :-p
Ej no co, mam co robić, ale chciałam, żeby Zuzi bardziej pokój się podobał :-)
Spoko, lecę na kawe :-D

edit:
Asheara ja jak kiedyś zaczęłam oglądać nastoletnie mamy to wszystkie odcinki obejrzałam :-p a teraz już jestem na bieżąco :tak:;-)

anetka ashera ja tez to ogladam, ale na bierzaco... a ogladacie ekipe new jersey ja uwielbiam, mozna sie posmiac ze swirow:-D

anetka to dawaj, juz wode wstawiam..minutka i gotowe,obys zdazyla

hehe ja przyszlam od razu sie pusto zrobilo:-D:-D:-D:-p

mąż jak wybył do mamusi tak go nadal nie ma:p
Dziś Maleńka mi jadła mój obiad z mojego talerza, tak jej smakowało:) słoiczków nie znosi - tzn zupek i drugich dań bo deserki lubi:)

czy Wasze dzieci w wieku Martynki piły z kubeczka /butelka?/ takiego ze słomką? Moja bratanica ma rok i 4 miesiące i z takiego pije, ale czy Młoda pic będzie tego nie wiem, ale zastanawiam się nad kupnem takiego czegoś. To można w każdej chwili zatkac jednym ruchem a butelka musi miec specjalną nakładkę, którą zawsze gdzieś zapodzieję i się wkurzam jak gdzieś wyjeżdżamy

moja bratanica ma coś takiego, o

Zobacz załącznik 313162

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry