reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny:) Ale mam do nadrobienia przez te święta czytania tutaj;) Boże Narodzenie jakoś minęło bez większych problemów, dostaliśmy od teściów w prezencie kołyskę dla maleństwa :) A tak poza tym to najważniejsze,że czujemy się bardzo dobrze:) Jutro do pracy i tak jakoś sobie leci ten czas:)

Nie próbuję nadrabiać, za dużo piszecie :-p

Vegas fajne fotki. Sanki macie świetne:tak: szkoda, że ja o takich nie pomyślałam, mamy takie tylko do ciągnięcia i Zuza za bardzo nie lubi jeździć, ale ona ogólnie za długo nie lubi na dupce siedzieć, woli biegać i tarzać się w śniegu :sorry2:
No i gratulacje dla Martynki, już niedługo będzie Ci biegać ;-);-)

umi smakowicie te paluszki wyglądają :tak:;-) podziel się :-p:-p

Zuzka już się chyba trochę lepiej czuje, ogólnie nawet ładnie spała w nocy, tylko trochę kaszlała.. przynajmniej już mi się nie dusi :sorry2: mam nadzieję, że niedługo będzie już całkiem zdrowa :tak:

A tak udekorowałam dzisiaj Zuzce kącik w naszym pokoju. Nic nadzwyczajnego, ale Zuzi się bardzo podoba :tak:;-)
Zobacz załącznik 313090Zobacz załącznik 313089Zobacz załącznik 313087Zobacz załącznik 313091Zobacz załącznik 313088

Ewi z drugiej strony to nie tak strasznie daleko :tak: samochodem to 1,5 godziny.

Pauluś zazdroszczę Wam chodzenia, Julka tylko przy meblach tylko, zachęcam ją ale nie chcę sama.

M dzwonił przed chwilą zaraz będzie w domu, ale słychać że dalej obrażony, księżniczka z bożej łaski! :angry:

Hej,

Ja to juz chyba 5 raz wbijam dziś na forum i za każdym razem nie udaje mi się nic napisać,bo Maja zaraz włącza syrenę alarmową ;-)

Kamma jeszcze nie próbowałam z kauczukiem. Nie dałam rady ani wczoraj ani dziś wyjśc z domu,bo strasznie sypie i wieje,że trudno sie poruszać. Znalazłam jakis smoczek uspokajacz kauczukowy ze SzR to najpierw z tym spróbuję.

Anetka co z Zuzią? Angina ,oskrzela?

U mnie noc koszmarna:dry: Jak mi mała padła w końcu spać o 22 ( w dzień tylko 20minutowa drzemka przed 11) to po 40 minutach pobudka z płaczem. Jakoś udało się ją ululać,ale po godzinie znowu to samo tylko dodatkowo jeszcze miotanie po łóżeczku z płaczem z zamkniętymi oczkami. Uspokoiła się dopiero po prawie godzinie przy jedzeniu. I tak jeszcze 3 razy :dry:

Teraz mi padła 5 minut temu ciekawe ile wytrzyma ;-)

Vegas super są te sanki, teraz żałuję że sobie ich nie fundnęłam,

mam takie które się ciągnie.

Ewi masz rację, wiem gdzie jest Grajewo, moja mumuśka raz w tygodniu jeździ tam.
one były zwykłe do ciągnięcia, ale kupiłam sobie ten pchacz i mąż mi go przymocował wkrętarką:)

udało mi się 2 filmiki nagrac jak Mała drepta to Wam później wyślę jak je wgram:)

Ostatnia edycja:
femme - no strasznie sobie popisalam duzo :dry:
a lustrzanke tez masz jeszcze?

lolkak - nikt nie umył :-D

Karolina-bg - my sie wlasciwie nei znamy, wiec czas najwyzszy :tak:
powiedz, jak sobie radzisz? wiem, ze to napewno bardzo bolesny temat dla Ciebie, ale gdybys chciala napisz co sie stalo z Twoim mezem,ile masz lat...
moc uścisków :*

umi - osz ty niedobra kobieto! ale smaku mi narobiłaś! u mnie dzisiaj tylko pomidorowka, a potem suchy chleb :dry::-p

vegas - fajne saneczki, widze ze spiworek chicco :tak: a wogole, patrzac na zdjecia zupelnie nie powiedzialabym, ze jestes taka niska! :szok:

anetka - noo widze, ze Zuzia juz lepiej sie czuje. super! ale widac na zdjeciu, ze jest taka zmizerowana biedulka :-(

migotka - cos mnie ominęło? dlaczego jestes w szpitalu???

a mi się wczoraj nie udalo z Wami popisac,ale tak sie wciagnelam, ze poszlam spac o 4 :-p co mnie tak wciagnelo? ogladalam teen mom, pierwsza i druga serie :tak: zostawlam sobie na dzisiaj jeszcze kilka odcinkow :tak:
zaangazowalam sie w ten... program :-)

reklama
Do góry