reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zuza też pewnie w nocy pójdzie spać :dry: tak jak wczoraj po północy dopiero zasnęła.
A masz rację, niech tatuś lata :-) przecież Ty nie będziesz za nią latać z tą nogą ;-)
Też bym chciała,żeby Zuza z kubka zaczęła pić, ale jeszcze jej nie wychodzi, za mocno przechyla i wszystko na siebie wylewa :dry: i w ogóle chyba nie wie jak usta przy tym układać, bo otwiera buzię tak jak do butelki :-p:-p

edit:
Vegas może sałatkę "Gyros" ?? Zawsze się sprawdza :-p

reklama
No ja o kulach bym się pewnie zabiła pomiędzy stertą zabawek. Kurczę w styczniu się wyprowadzamy na swoje i w końcu MAła będzie miała swój pokoik i tam będzie miała swoje krumkle...

Anetka Przemo w robocie?

Vegas jaką masz już obcykaną sałatkę??

firanka nawet nie wiesz jak Wam zazdroszczę tego mieszkania.. też bym już chciała, ale na razie nie mamy jak :-(
Przemek po Świętach jeszcze nie był w pracy, dopiero 3 stycznia ( w moje urodziny:dry:) wraca, tak to urlop ma :tak: a teraz pojechał na zakupy po prowiant na jutro :-):-)

Firanka witaj:)
Anetka sałatkę gyros robi szwagierka na jutro. Kurcze narobimy pełno salatek, kto to będzie jadł;/ No my jedną chcemy owocową, mąż robi pyszne to mu to zostawiam, ja potrzebuję jakąś inną. Np gdzie można wrąbac papryki te takie kolorowe bo mamy tego trochę i się w końcu zepsują. Ale to na myśl mi jedynie sałatka pekińska przychodzi z ich udziałem hehe. No ale oczywiście nie muszą byc one w sałatkach, czekam na propozycje.

Anetka też będąc na Twoim miejscu bym zazdrościła. Nie no żartuję. W końcu będę panią domu na pełen etat. Nie mogę się doczekać jak będziemy razem zasypiać,budzić się i w ogóle. Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak jestem teraz. W końcu czuję,że żyję...teraz będzie troszkę ciężko z kasą,ale damy radę...najważniejsze,że będziemy razem

Vegas a może zamiast sałatki zróbcia zapiekankę? :-)
, Narodowe Tworzenie Sera - seromaniacy.pl ta jest całkiem dobra, no i papryke byś zużyła :tak:;-)

edit:
firanka u nas to pewnie jeszcze kilka lat minie zanim się przeprowadzimy. Przede wszystkim ja muszę też iść do pracy. No ale to jak Zuzia pójdzie do przedszkola. Chciałabym ją wysłać od września 2012 :tak:

vegas to jest pyszna , lekka salatka... szybko zrobiona...ale zaje.ista..u nas zawsze jest na kazdej imprezie

skladniki:
30 dag szynki prasowanej
puszka kukurydzy
2 ogorki swierze
pol papryki
3 garscie makaronu swiderki- jak najmniejsze.
3 lyzki majonezu
sól

szynke pokroic w paski ja robie waskie i okolo 1,5cm dlugie, ogorki w drobna kostke, papryke sparzyc goraca woda i pokroic w bardzo drobnA KOSTKE, dorzucic makaron ktory byl gotowany w osolonej wodzie,kukurydza.
wszystko wymieszac, osolic dosyc sporo i popieprzyc:-D zamieszac majonezem i mozna sie obrzerac:-D:-D:-D
pieprz

Mniam mniam narobiłyście mi Laski smaka, że hej. Oba przepisy super i bierzemy je pod uwagę:) Dzięki!

Mąż stwierdził, że numerem jeden jest zapiekanka:) chyba, że któraś da lepszy pomysł:) Prawie jakbym casting prowadziła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Adaś jak miał 7 miesięcy nie chciał już pić z butli za wolno mu leciało. Ma niekapka z Aventu, dokupiłam końcówki i ma też w butelkach.Lubi też ze szklanki-ale czasem trochę wylewał.

A ostatnio pije z tego. Fajna sprawa. Nie ma końcówki jak w zwykłych niekapkach-licze,ze coraz lepiej będzie pił ze szklanki
LOVI kubek niekapek 360 ACTIVE 350 ml 18m+ TANIO (1391404151) - Aukcje internetowe Allegro
Martynia nieraz piła z kubka swojego, ma taki plastykowy puchatkowy, ale ja jej trzymałam przy ustach jak piła bo jakby miała sama pic to wszystko by pływało włącznie z nią, więc jak jedziemy np do teściowej odwalone jak na bal to lepiej nie pic z takiego kubeczka:) w domu co innego bo się dziecko przebierze.

FILMIKI JAK MAŁA CHODZI:) Już 'za chwilę' i będzie biegała:) Robi duże postępy:)

http://marzenasch.wrzuta.pl/film/9NgGm5Bjfpv/dscn0325

http://marzenasch.wrzuta.pl/film/3kVuUVYDvWh/dscn0321

Ostatnia edycja:
Do góry