reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi mała miejscowość ok. Zabłudowa, Olszanka, i co mówi Ci to coś? Taka zapyziała wiocha :-D

Umi to że z internetu to się domyśliłam :-p

Od dwóch dni i nocy wali śnieg przed chwilą wyjrzałam przez okno, a tam drogi nie widać jedna wielka zaspa :szok:

reklama
kaamaa a u nas zero sypiacego sniegu. I mam nadzieje ze tak zostanie do wiosny... szkoda ze to tylko marzenie
Ewi no wygladaja smakowicie i super smakuja ale nie wszystkim:-p mój T. je uwielbia ale kminek ściaga:-p

Hej witam się:) Ali jest przeziębiony i marudny a ja mam mnóstwo sprzątania. Tak wogóle to nadal nie mamy planów co do sylwestra ale to dlatego, że mały będzie z nami. Znając życie to wpadnie szwagierka z chłopakiem i tak posiedzimy we czwórkę.
Wszystkie dzieci śliczne:)
Ixi ale chudzinka jesteś.
Femme aparat super.

Umi uwielbiam takie paluszki:)
Misia to ciężko masz pewnie cały czas za małym tęsknisz?

Pauluś o juz myślałam ze nikt o nich nie słyszał ani nie kosztował:-p
Kaamaa U nas tez -2 i wiaterek ale nie sypie wyszłam zmałym na 30min w sumie byłoby dłuzej ale ten wiaterek jednak robi swoje:-)

Umi ja już w akcie desperacji próbowałam zrobić jakiś daszek nad sankami, ale aż na tyle zdolna i pomysłowa nie jestem :dry: M ma być ok 15 w domu to może sobie wyskoczę.

A co tam u Daffi? codziennie się udzielała a teraz jej nie widać w ogóle.

Pauluś zdrówka dla Alusia! nie ma nic gorszego od chorowania dzieciątka.
Umi fuuuj kminek;/;/:/ bleee

Dzisiaj Malutka przeszła sama solidny kawałek salonu. W ogóle chodzi co jakiś czas sama, te parę kroków a jaką mi radośc sprawia. I w ogóle widzę, że i jej radośc sprawia a wcześniej się bała, extra przemiana:)

My jutro do teściowej jedziemy gdzie będzie większa częśc rodziny a jak się nam znudzi bądź uzna to wracamy do domu. Jedziemy autem, więc J się nie napije, ale w domu sobie odbije, może do rana pic hehehe;D Jedziemy oczywiście z Martynką. Weźniemy łóżeczko turystyczne to damy do sypialni teściowej co by Mała miała gdzie spac. Mam nadzieję, że będzie fajnie. I że nie będę musiała na siłę J do domu ściągac bo on czasem jak zacznie z rodzeństwem nawijac to końca nie widac.

a tu wczorajsze fotki z sanek

Zobacz załącznik 313076Zobacz załącznik 313074Zobacz załącznik 313072Zobacz załącznik 313070Zobacz załącznik 313068Zobacz załącznik 313077Zobacz załącznik 313075Zobacz załącznik 313073Zobacz załącznik 313071Zobacz załącznik 313069

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry