reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie u nas nocka do kitu... ale idzie sie przyzwyczaic.

Lolkak A próbowałaś smoczek kauczukowy? U mojej koleżanki też nie chciała silokinowych cuda ni widy wyprawiała kupiła kauczukowy i od razu zassała.

E:

Vikamcia poznałaś sie ze swoim mężem w dniu moich drugich urodzin :-D

miałam to samo ze smoczkiem zwykłym a nie takim do butelek
ixi watpie czy chciałabys moją nadwage:-p ale jak cos to chetnie sie zamienie:-)
Kamcia nie wiem czemu myslałam ze jestes starsza...:-p
lolkak ta butelka co eve wstawiła jest dobra ja ja miałam ale musiałam poszerzać dziure w skoczku bo mój młody jak mu ciezko leciało to sie tak wnerwiał ze szok

Wczoraj się z Kubą pożarłam to dzisiaj wstał jeszcze przede mną i Niną pranie robi, pozmywał a teraz się małą chyba zajmuje a ja leżę sobie w łóżku :-D :-D :-) jak mi dobrze :-p

VEGAS - ale Martynka ma jasne rzęsy ja cieeeee :szok: nieźle ale będzie różnica jak już zacznie się malować i je sobie na czarno walnie jeszcze do tego ma takie gęste :-) :-p

ASHEARA - nie pytaj :-D:-D:-D

UMI - ty miałaś jakąś noc bez Kacpra ? tzn zostawiałaś gdzieś małego już na noc czy jeszcze nie mieliście takiego rozstania dłuższego ?

Witam.
Vegas A Czemu ze słoiczka? nie łatwiej na miseczek włożyć?
Kamcia Mareczek tez tak często zasypiał jak był młodszy, czy przy jedzeniu czy coś. Raz z chlebem w buzi zasnął tylko skórka wystawała.

ixi ale jesteś chudziutka!

Vegas robi się samodzielna dziewczynka:-)

dobry:)
chociaż nie, taki średni ten dzień, całą noc miałam dyżur przy małym, zahaczyliśmy nawet o lekarza tak go wzięło, dusił mi się kaszlem:( co wczoraj miał kaszelek ale nie taki jak teraz masakra jakaś:-(

Femme mieliśmy, raz u mojej mamy a raz u mamy T. To mama T. dzwoniła do nas o 3 zebysmy przyszli ale ze mądry T. wyciszył telefony to zadne z nas nie słyszało:-D, a moja mama nie miała z ni tragedii bo budził jej sie tylko 2 razy na jedzenie, z tym ze u mojej mamy obecnie nie mialby gdzie spac:-p

A ja jeszcze nigdy nie "pozbyłam" się dziecka z domu na noc żadna babcia się nie kwapi żeby wziąć :dry:

Jakie pustki tutaj dzisiaj, chyba wszystkim łącza pozasypywało :-D U Nas od rana pada i patrze że chyba za szybko nie przestanie.

femme ona z nim siedzi w ciagu dnia i daje rade, on po prostu mial wtedy swój atak i ona nie wiedziała co sie dzieje, mimo ze jej mówilismy. Z reszta trabimy o tym po rodzinie wiec ona wiedziała z tym ze nie wierzyła. Myslała ze ja małemu jesc nie daje wystarczajaco duzo na noc i dla tego sie budzi. We dwie nie mogły sobie dac z nim rady i w sumie ja przez to nie bardzo chce go komukolwiek dawac no jedynie mojej mamie bo wiem ze ona by nie panikowała, ale nie mam takiej potrzeby puki co. Nie jestem typem imprezowicza wiec zostawianie małego na noc jakos mi nie pasuje bo i niby po co skoro jestem w domu.

reklama
Do góry