reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam cieplutko koffane ;-)widze swieta udane a ja hmm no ujdzie po swietach mala szaleje okropnie dzis Marcin zalal kawa laptopa i nie dziala mi strzalka w dol :wściekła/y: ixidixi masz ten problem z jedzeniem co ja i sama nie wiem co robic zamierzam isc do lekarza po tabletki jakies bo tez waga mi ciagle spada czuje sie strasznie doslownie moze hormony mi przepisze i przytyje do 70kg bo glodu nie czuje ale kosci to moge sobie liczyc wszystkie :-( skontaktuj sie z dietetykiem jakims ja mam siostre dietetyczke i na razie czekam az zadzwoni ze skypa i mi poda rozpiske co mam jesc bo tutaj jak mi nie pomoze dieta to juz lekarz i tabsy :wściekła/y: noo ale pomijajac smutne tematy dziewczynki jak tam u was dzieciaczki i humorki po swiateczne przed Sylwestrowe?? bo ja robie w Sylwka chlopakom imprezke malom tzn.upieke im jakies ciasto i zrobie cos dobrego do jedzenia i pozbede sie ich na 4/5godz hehe

reklama
wy piszecie o smoczkach do butli czy o smokach do ssania??
bo np moja żadnych nie lubiła i nie chciała ssać , i była bezsmoczkowa:tak:
a butelkę to piła tylko z TT a później z Nuby

femme fatal tak własnie miałam z 5 lat jak sie wprowadziłam blok obok niego:-D i tak już zostało ze razem sie bawiliśmy w piaskownicy ..
później się trochę nasze dorgi rozeszły i w sumie kontakt się urwał na kilka lat(i chyba tak miło być bo inaczej byśmy byli jak przylaciele więc nic z tego by nie było):-p
inni znajomi itp...
no i znów się spiknęliśmy i jesteśmy:-D
jeszcze się każdy smiał ze to nie możliwe..
on był moją pierwszą miłością:-D haha i został ostatnią:-)

ixi może to głuypio zabrzmi , ale może masz jakiegoś tasiemca w brzuchu albo innego pasożyta..
.badałaś się ??

Ostatnia edycja:
Szooooooooook widzialam filmik jestem zalana lzami ten kociaczek juz na koniec nawet nie uciekal nie mial sily biedak jak nic zdechnie pewnie wstrzasu mozgu dostal :wściekła/y:widac ,ze dzieciak byl nakrecany przez doroslego zeby kota meczyc co za kretyn jak tak mozna biedne zwierzatko niech temu komus lapy zetna i nim o sciane wala ciekawe jak bedzie sie czul :wściekła/y: ViKamciaG szczesciara z ciebie ,ze znasz tak dlugo meza ;-)ja swojego narzeczonego znam moze z 7lat hehe
wlaczylo mi sie pogrubienie czcionki i nie moge wylaczyc kurczaczki mac ;-)
jak skoncze posta to bede kominowac hehe
lolak wlasnie jesli chodzi o smoczka to sprobuj jej dac takiego od butelki zwyklego z pusta butelka moze cos to da a butele antykolkowa polecam Dr jakiegos tam nie pamietam cos na B hih w Polsce mam taka bo mama kupila Wiktorii ale nie bedzie korzystac wiec pewnie ja komus sprzedam ;-)
a zapomnialam hehe tasiemiec jest jak ktos za duzo je jedynie bakterie na zoladku gdzies o tym czytalam ze czlowiek wiecznie nasycony sie czuje ale nic nie je

Vikamcia poznałaś sie ze swoim mężem w dniu moich drugich urodzin :-D
hehe dobre:-D

a co do tasiemca to ja słyszałam ze kożna go mieć jak się zje jakies brudne owoce czy coś
czy jakieś półsurowe mięso zakażone ...
i o innych podobnych pasożytach
Choroby układu pokarmowego i prawidłowe odżywianie
i jeszcze to
TASIEMIEC NIEUZBROJONY, OBJAWY TASIEMCZYCY, TASIEMIEC SPOSOBY ZARAŻENIA, KURACJA ODROBACZANIE ZIOŁA
i jeszcze doczytałam ze może się przenosić z czowieka na człowieka , poprzez niemyte ręce itp...

VIKAMCIA - no to nieźle :-) jak z bajki jakiejś :-D fajnie tak :-)

KAAMAA- jednak zdecydowałam że wydam z 200 zł na naprawę tej co już mam bo w sumie najbardziej mi się podoba :-p :-D i jest sprawdzona :-p

IXI - no ja od 21 lat zaczęłam tyć :-D :-D :-p ale skoro mówisz że wcześniej było ok to może faktycznie do jakiegoś lekarza warto się wybrać :dry:

KAAMAA - ta część co się rozsuwa nie trzyma się z tą na której się siedzi :dry: więc spać się nie da bo odjeżdża :dry: i oparcie przy jednym boku odpadło i trzeba szyny porządnie zrobić ogólnie trzeba ją porządnie skręcić :-D :-p

reklama
Do góry