reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale jestem wkurzona!! :wściekła/y:
Obejrzałam jakiś filmik na youtube jak dzieciak rzucał kotem o ścianę, o kanapę, a jakiś idiota to kręcił! :wściekła/y: Zabiłabym własnymi rękami, nie dzieciaka, bo mały,chociaż już też powinien pewne rzeczy rozumieć, ale chyba nie ma go kto tego nauczyć :dry:, ale tego debila co to kręcił!! :wściekła/y: Nie obejrzałam do końca, bo po prostu nie mogłam, jak dzieciak walnął kotem o kanapę to wyłączyłam :-( Takim czymś powinna zająć się policja!
YouTube - Kot kaskader
Uwaga, bo straszne :-:)-:)-(
straszne..
ja mam kotka.. i moja mała czasem go szarpinie za uszko , ale nie tak:szok:
to jest po prostu gnębienie....:wściekła/y:
przeciez ten dzieciak dusi tego kota..
a ten co kameruje..
że on na to pozwala:wściekła/y: przywaliłabym mu konkretnie:wściekła/y:

witam, dziewczymny ja tak na szybko , zanim się do was wbiję w tematy to musze więcej czytać;-) bo piszecie jak szalone

reklama
ixi moja w wieku 2 miesięcy też nie bardzo chciała wodzić wzrokiem za zabawką.
A z tą wagą nie panikuj, ja po ciąży chudłam, potem się unormowało, a teraz tyję na potęgę:wściekła/y: Dużo stresu miałaś, więc i o jedzeniu nie myślałaś:tak:

ViKamciaG już ludzie pozgłaszali na policję i do telewizji ten filmik, teraz faceta znajdą i będzie miał poważne konsekwencje... Poczytałam komentarze pod tym filmem, ludzie już się tym zajęli. A film straszny :-(

umi no nawet jakby Kacper coś jakiemuś zwierzakowi zrobił to przecież nie pozwoliłabyś mu tego robić tylko przerwałabyś i tłumaczyłabyś, że tak nie można. Myślę, że od małego trzeba dzieci w takich sprawach uświadamiać.

olenka ja myślę, że ktoś się tym zajmie, przecież to nie problem po IP znaleźć tego kto ten filmik wrzucił..

Vegas na mnie też żal było patrzeć :-p ale dobrze, że Przemek mi pomagał i mi Zuzie przynosił do łóżka w nocy :-)

ixi to mieliście ciekawie przed Chrzcinami :-D i w co ubraliście Olisia jak na jego ciuszkach do Chrztu była kupka? :-p
Ojej ale jesteś chuda. Ja myślę, że powinnaś się wybrać do dietetyka, a on już Ci doradzi co i jak, żebyś tak nie chudła.

femme
a co z Kuba?? on ma wolne... dawaj na sierakowice... zaczep sanki za jakies autko i dajesz :-D

A nie chce mi się pisać co z Kubą nie nie ma wolnego ;-) ... ta :-D to by była hardcorowa akcja na stopa :-D :-p

Ale jestem wkurzona!! :wściekła/y:
Obejrzałam jakiś filmik na youtube jak dzieciak rzucał kotem o ścianę, o kanapę, a jakiś idiota to kręcił! :wściekła/y: Zabiłabym własnymi rękami, nie dzieciaka, bo mały,chociaż już też powinien pewne rzeczy rozumieć, ale chyba nie ma go kto tego nauczyć :dry:, ale tego debila co to kręcił!! :wściekła/y: Nie obejrzałam do końca, bo po prostu nie mogłam, jak dzieciak walnął kotem o kanapę to wyłączyłam :-( Takim czymś powinna zająć się policja!
YouTube - Kot kaskader
Uwaga, bo straszne :-:)-:)-(

Coś strasznego ja nawet nie włączam tego filmiku bo bym się chyba zapłakała na śmierć jak bym dorwała taiego gówniarza to bym go żywcem spaliła ...koszmar :no:

Wiesz, kiedyś myślałam, że bardzo chciałabym mieć córeczkę jako pierwsze dziecko, ale teraz juz właściwie jest mi to obojętne ;-) Byle dzidziuś zdrowy był, to najważniejsze :-)

A no i masz rację, że czekanie to przekichana sprawa... Człowiek się tylko nakręca niepotrzebnie, a później rozczarowanie, że się nie udalo :dry: No ale w tym cyklu jakoś tak na luz chyba wrzuciliśmy :tak: Na szczęście ;-) Teraz się mocno rozczarowałam, bo chciałam Narzeczonemu zrobić prezent pod choinkę... Ale nic z tego nie wyszło :-(

Najlepiej na płodność działa chyba wypad zza granicę :-D:-D i to już potwierdzone inny klimat i jest bejbi :-D może sobie zróbcie jakąś wycieczkę ;-) ty z tego co wiem to jesteś w UK to może wpadnij do PL na trochę :-D :-p

IXI - ja miałam ten sam problem ... przez tyle lat starałam się przytyć i nic z tego nie wychodziło jeszcze bardziej chudłam ... aż nagle nie wiadomo skąd i dlaczego przytyłam 6kg w przeciągu jakoś 2 miesięcy :szok: i mi tak zostało :-) ja myślę że ja musiałam dojrzeć do tycia :-D a ile ty masz lat ? :-)

My już po spacerku i przy okazji byliśmy u mamy na obiedzie ;-) dzisiaj pięknie jest ciągle słonko świeci :-) jak ja dawno nie miałam takiego spokojnego całego dnia dla siebie i małej :-)

Ostatnia edycja:
patrycja - zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
lolkak - skoro karmisz piersia to do naprzemiennego mooze Tommee Tippee? moze nie naleza do najtanszych, ale u nas sprawdzily sie super. edit: doczytalam juz , ze probowalas. moze rzeczywiscie sprobuj Lovi tak jak radzi Anetka551? rzeczywiscie maja bardzo meikki ustnik :tak:
femme - typowy facet z K. :dry: a czemu moze widywac małą tylko rano?
anetka - co zes Ty zrobila, ze filmik jest juz usuniety z utube?a moze i lepiej, ze tego nie widzialam...
ixi -jak miło Cię widziec! staraj sie do nas wpadac jak najczesciej.. bardzo lubie czytac Twoje posty :tak:
a jak stoicie z mieszkaniem? napisz cos wiecej. wynajmujecie i ile placicie? jak relacje z rodzicami? szczerze Ci powiem, ze bylam w szoku jak przeczytalam, ze tak Was potraktowali...
co do Twojej wagi wiesz... wygladasz juz gorzej niz ja :eek: z tym, ze ja sie narazie zatrzymalam na 49kg [mam 168cm wzrostu] czasem zejdzie mi do 48. tez wszyscy zwracaja mi uwage, ze jestem za chuda.. niewiem co Ci doradzic kochana, bo samam mam z wagą problem :no:

wiecie co Wam powiem?tak jak Damian zasnal sam u siebie w lozeczku, tak spal do 8:33!!!!!!! a zwykle od 4 lezal juz z nami w lozku bo plakal i budzil sie o 6 na mleko. po prostu cud! :-D

Asheara lolkak próbowała już i TT i Lovi, przecież pisała :-p:-p
Koleś usunął ten filmik, widocznie wystarszył się, bo zaczęli go komentować i niby wiedzą jak się nazywa to usunął :dry:
To super, że Damianek tyle spał :tak: gratulacje ;-)

Asheara próbowałam już wszystkie (chyba) te "lepsze" na rynku i guzik. Teraz to została mi właśnie ta Medela Calma, no ale ona kosztuje zdecydowanie więcej niż TT:dry: Tutaj podobno nic nie poleci dopóki dziecko nie popracuje jak na cycku i może robić sobie przerwy w trakcie karmienia. To w sumie w sam raz dla mojej, bo ona się dławi od razu a jak ją karmie to potrafi sobie strzelić kilku minutową przerwę podczas ssania piersi.

Gratulacje dla Damianka. Maja za to ma teraz odwrotnie ;-) Po karmieniu gdzieś koło 6 muszą ją wziąć do siebie ( na szczęście M już wstaje to jest miejsce ;-)) bo włącza mega syrenę alarmową ;-)

Anetka nie zdążyłam zobaczyć,ale ten filmik to pewnie masakra.....

Ixi rany jaka chuda:szok: A mi mówią, że ja jak patyk to co by na Ciebie powiedzieli ;-)

reklama
ASHEARA - bo on do 21 pracuje a jak wraca to Nina już śpi zazwyczaj :sorry:

LOLKAK- fajny blog prowadzisz :-) Tylko się nie leń ! :-D bo później to świetna pamiątka będzie jak sobie mała będzie mogła zajrzeć :-) ja też prowadzę małej blog ale tylko ze zdjęciami ;-) i uwielbiam czasami usiąść i oglądać zdjęcia z okresu jak była taka malusia :-)

Do góry