reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł

Ja dzisiaj późno net mi padł i dopiero teraz wrócili :wściekła/y:

Całe szczęście nie widziałam tego filmiku z kotem. Sama mam kota i nie wyobrażam sobie żeby krzywdzić zwierzęta.

Lolak nie wiem czy pisałaś czy używałaś z Aventu dla mnie ekstra no i loVI też się sprawdziły. A ta medela faktycznie droga ok. 60 zł :szok:

ViKamciaG już ludzie pozgłaszali na policję i do telewizji ten filmik, teraz faceta znajdą i będzie miał poważne konsekwencje... Poczytałam komentarze pod tym filmem, ludzie już się tym zajęli. A film straszny :-(
całe szczęście bo to się w głowie nie mieści...
ja to już powiedziałam koleżance bo akurat u mnie była i razem oglądałyśmy , że ja to bym temu ojcu zabrała i dziecko i kota....:tak:
a filmik nadal jest tylko pod innym linkiem
wystarczy na YT wpisać kot kaskader
http://www.youtube.com/watch?v=8NQLKZ8crJk

bo on powinien być wogóle odseparowany od jakichkolwiek istot żyjących:dry:

ixi strasznie chuda jesteś,
może to ze stresu albo coś??

Ostatnia edycja:
Helloł

Ja dzisiaj późno net mi padł i dopiero teraz wrócili :wściekła/y:

Całe szczęście nie widziałam tego filmiku z kotem. Sama mam kota i nie wyobrażam sobie żeby krzywdzić zwierzęta.

Lolak nie wiem czy pisałaś czy używałaś z Aventu dla mnie ekstra no i loVI też się sprawdziły. A ta medela faktycznie droga ok. 60 zł :szok:
Pisałam też odpada ;-)
No właśnie dlatego się zastanawiam nad kupnem,bo jak znowu wywalę pieniądze a ona nic to nie fajnie będzie ;-) W sklepie obok nie to nawet 85 kosztuje :dry:

Femme thx :-)

Lolkak A próbowałaś smoczek kauczukowy? U mojej koleżanki też nie chciała silokinowych cuda ni widy wyprawiała kupiła kauczukowy i od razu zassała.

E:

Vikamcia poznałaś sie ze swoim mężem w dniu moich drugich urodzin :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Umi możemy się zamienić:tak:

Femme a no jeszcze przez troszkę 19 lat ;-)ale nigdy nie byłam tak chuda.. chodzący wieszak..

lolkak mojemu pomogła butelka TT.. musi nieźle ciągnąć żeby leciało :)

asheara
Mieszkamy ok 10 km od moich rodziców.. mieszkanie kupiliśmy.. kredyt i te sprawy:dry: eh.
Rachunki dosyć wysokie, ale dzisiaj to już chyba norma.
Mamy dwa pokoje, kuchnie i łazienke :) Olinek ma łoże u nas w sypialni.. jest całkiem fajnie. Mieszkanie ma 2 lata, więc całkiem nowe..
Teraz jeszcze mały remoncik bo mamy nieszczelne okna i strasznie zimno w nocy..
Też byłam zaskoczona postawą mojej mamy.. ale ciesze sie, że już jesteśmy "na swoim".. teraz nasze relacje hm niby ok, ale jednak jest jakiś większy dystans miedzy nami..

Vikamcia możliwe.. ale ja się niczym nie stresuje..:confused:

Do góry