reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
1femme no widze, az szukalam specjalnie o co chodzi:-D
jupi:-):-):-) ostatni dzien? to jutro mam gosci????:-p

elizka tez wybrali sobie moment zeby mu to powiedziec :eek:

daffi bynajmniej w sondzie napisałam wszystko:-) tak zeby nikt nie miał watpliowsci i nie było zbednych roszczeń:-) tak wiec mysle ze słowo napisane jest wystarczajaco wiażace i nie trzeba nad nim debatować:-). Z reszta kto miałby miec jakies pretensje:-)? Nikt z nas nie ma 10 lat, jesteśmy dorosłe i poważne, każda z nas umie sie zachować i wyciagać wnioski z tego co zostało przeze mnie napisane tak wiec nie masz sie o co martwić:) Z reszta sama widzisz pytanie oleńki czytała, chciała zagłosowac ale wolała zapytac tak wiec wszyscy wiemy o co chodzi w tym co napisałam i mysle ze brak w tym jakichkolwiek niejasności.
elizka kurde nie mogli po swietach? taka wiadomosc to w sam raz pod choinkę, kretyni.
Femme ale Ninka prezentów dostała fajnie:-) i ciesze sie ze tak super swieta spedziłas szkoda tylko ze mała goraczke miała

OLCIA - hehe nie mam samochodu a mała jest chora poczekaj aż wyzdrowieje chwilkę :-p :-D ja widzę że ty się za mną stęskniłaś że hej ! :-p :-D:-D

UMI - No niestety ale i tak jest dzielna i mimo że z temperaturą ciągle rozhahana była :-D :-p

ELIZA - moja siostra pracowała razem ze szwagrem w jednej firmie na kierowniczych stanowiskach zarabiali duże pieniądze wzięli mieszkanie w kredyt samochód w kredyt samych rat mają około 2000zł i firma upadła i zostali w listopadzie bez pracy bez wypłaty bez żadnej odprawy nic ... :sorry: masakra jak to w jednej chwili wszystko może się spie *** :dry:

UMI - no Nina to hardcor jest :-p

OLCIA - :* :-D

hej dziewczynkiii a u mnie jakoś nawet się troszke humor poprawił po wczorajszych stresach ide dzisiaj do kina z siostra szfagrem i ich znajomymi na narnie w 3 d więc moze byc fajnieeee

ELIZKA kochanie bardzo mi przykro ale wierze że będzie dobrze musimy być dobrej myślii

UMI bardzo ci dziękuje za tą ankiete

DAFII wspólczuję ci samopoczucia i 3 mam kciuki za ciebie i malutka zwłaszcza:(
patrysie co tam u was bo jesteście dwie hehehe

ja troszkę tęsknie za mała jeszcze tylko dwa dni ale myśle że już jutro wieczorem po nią wyjade jak nie wytrzymam.

A co do pani administrator bestyji nie wiedziałam że ma taką moc zmieniania nicku ale dziekuje tak też może byc:)

reklama
Soso u mnie w porzadku...
też bym sie do kina wybrała ale chetnych brak hehe
fajnie że masz humorek kochana :):):)

no jakoś musze funkcjoinowac nawet mój brat stawia mi kinoo bo nie dodałąm wyżej ale już to sprostuje on też z nami idzie chlopak ma 14 lat a juz prawie o głowe wyzszy ode mnie hehe napewno fajnie będzie w kiniee dawno nie byłam a u nas fajne mają to kino przedwczoraj byłam na vdyskoteceee z rodzinka i tak się wybawiłam za wszystkie czasy bardzo lubie chodzic w towarzystwie rodzinyyy ponieważ nie muszeee sie bać że jakiś imbecyl się przypałętaa więc w tym roku moge powiedzieć że pobyt udany :):):):

patrysia chętnie się z tobą wybiore:):):

Do góry