reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LOLKAK - :-D:-D:-D niezły :-p

DAFFI - no niestety ale ona nie musiała nic robić a ty pewnie musiałaś się jeszcze małą zajmować i z tego co wyczytałam to miałaś problem z rozwolnieniem a to jest chyba najgorsze :no:

VEGAS - jak zagłosujesz widać wynik ankiety i pod tak i nie było widać teraz jak już oddałam głos i weszłam to już tego nie widzę / o znalazłam jak klikniesz na ilość oddanych głosów to widać :-)
To mnie dziewczyny wyprzedziły :-p

Ostatnia edycja:
Femme za wiele robic nie musialam tylko przy malej latac i troche mamie pomoc zeby sama z tym wsyztskim nie byla...
a biegunka pojawila sie wczoraj.....
mam przed chwila porzywiozla mi leki na biegunke. farmaceutka kazala mi 3 razy dziennie pic smecte i po kazdej smecie wziac jeszcze 2 tabletki laremidu.... kazala brac konskie dawki bo to od wczoraj sie trzyma tak mocno i zebym sie ie odwodnila a szcezre to nie dbam o picie bo mi sie nawet pic nie chce....

Ostatnia edycja:
hehe dzięki Dziewczyny za odpowiedzi, ale szybkie jesteście:)

ja dziś z bólem głowy. Mycha załapała się na spacer, ale dziś wózkiem byłyśmy bo mroziku trochę było, śnieg nie kleił się do kół. Mała trochę pospała, ale od 12.55 ponownie śpi.
Małżowi czapkę kupiłam to nie może mi teraz powiedziec, że z nami na sanki nie pójdzie:p oby tylko mu się spodobała;D

DAFFI - no to przesrane :-D :-p sorry nie mogłam się powstrzymać :-p po tych lekach na 100% szybko Ci się poprawi ;-)

VEGAS - ja jutro też w końcu może na sanki z małą wyjdę w tym roku jeszcze nie byłyśmy bo czasu nie było :dry:

reklama
Do góry