reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziekuje Ci bardzo... tylko szkoda że tak daleko jestes hehehe....
ja tez swego czasu lubiłam wypady rodzinne..... teraz każdy swoja droga poszedł..:/

reklama
Aaaa UMI miałam juz wczesniej napisac - sUpEr awatarek :-) :tak:

Femme eh no cóż u nas idzie tak jakos od 1,5 roku pod górke i juz nie mam sily na to ze bedzie dobrze://// ciagle cos sie pieprzy, jak miedzy nami jest oki, to praca nawala i tak wkolo... ;]
Moj w tamtym roku tez mial super prace, 1,5km od domu,zarabial ponad 2,5tys a tu pyk,firma upadla... :dry: heh i teraz stoi puste, jakby ktos madry wziol to w swoje rece by od nosem byla robota, ale kazdy chce sie jedynie nalapac kasy a nie mysli o tym by ylo dobrze;]

soso super ze masz dobry humorek, oby tak dalej...:tak:
Jej ja w kinie bylam ostatni raz jak bylam w ciazy z Hania... ;] jak Miki bedzie wiekszy M. chce mnie zabrac na taki wypadzik bez dzieci na 6h czy cos... ale o tego daleko i to jeszcze prace musi znalezc by bylo z czego zyc;]

A ja ide flaczków sobie zjem choc tak narawde za bardzo glodna nie jestem... ;] Mikiemu na dniach chyba druga jedynka bedzie sie wybijac bo taka kreseczka jest na dziąsełku :szok: :-D

Aaaa UMI miałam juz wczesniej napisac - sUpEr awatarek :-) :tak:

Femme eh no cóż u nas idzie tak jakos od 1,5 roku pod górke i juz nie mam sily na to ze bedzie dobrze://// ciagle cos sie pieprzy, jak miedzy nami jest oki, to praca nawala i tak wkolo... ;]
Moj w tamtym roku tez mial super prace, 1,5km od domu,zarabial ponad 2,5tys a tu pyk,firma upadla... :dry: heh i teraz stoi puste, jakby ktos madry wziol to w swoje rece by od nosem byla robota, ale kazdy chce sie jedynie nalapac kasy a nie mysli o tym by ylo dobrze;]

soso super ze masz dobry humorek, oby tak dalej...:tak:
Jej ja w kinie bylam ostatni raz jak bylam w ciazy z Hania... ;] jak Miki bedzie wiekszy M. chce mnie zabrac na taki wypadzik bez dzieci na 6h czy cos... ale o tego daleko i to jeszcze prace musi znalezc by bylo z czego zyc;]

A ja ide flaczków sobie zjem choc tak narawde za bardzo glodna nie jestem... ;] Mikiemu na dniach chyba druga jedynka bedzie sie wybijac bo taka kreseczka jest na dziąsełku :szok: :-D

napewno będzie miał twój M prace wierze w wasss nie przejmuj się latwo się moiw ale napewno będzie dobrze u mnie była zm oim eks taka sytuacja podobna tlyko żę tyle on miałprace ale w zimie zastoj i było masakrycznie długow że szok myślałam że się załamie z jednym dzieckie sie martwiłam za co wyzyć ja ci już już kiedyś powiedziałąm kochana że cię podziwiam i cenie za to jak dajesz sobie rade kochana
a zak ino brat płaci bo mnie nie byłoby stać :p

a widze że Mikuś już 7 miesięy leci jeju jak to zleciało....

patrysia u nas też tak jest że każdy w swoją strone moja babcia to nawet nie myśli by zadzwonic do nas moja mama zadzwoniła do niej i ją opieprzyła żew co znowu poobrażali sie a ona że nie ale jakoś tak wyszło jedynie mam brat isostra szfagier trzymają sie razem zawsze sobie pomagamy np szfagier mnie przywiozł jechał specjalnie ekstra 400 km do mnie od holandii aby mnie przywieść nawet centa nie wzioł za to i do tego kupował jedzenie po drodze itp więc na to nie moge narzekać kiedyś było straszniew moim życiu ale naszczęście sie wszystko dobrzeułozylo :)

Ostatnia edycja:
Elizka mam nadzieję,że M szybko znajdzie pracę i będzie ok.

U mnie święta takie sobie:dry: M się lekko przeziębił i zaczął jęczeć jakby umierał ;-) No ale to normalne u facetów;-) Gorzej,że Maja mi teraz kicha i mam nadzieję, że nic od niego nie złapała. A najlepsze,że moi starzy myślą,że prezenty które dostali kupił mój a nie ja z bratem:eek:

u nas tez kazdy w swoja strone poszedl choc nie powiem w tym roku byli wszyscy na wigilii i ja sie cieszylam :-) (bratowej nie bylo tylko ale rodzenstwo wazniejsze) :-p

Heh soso no Mikiemu juz 7 mies. leci... strasznie zleciało.. :no: :dry:

ELIZA - dacie jakoś radę może 2011 będzie lepszy

LOLKAK - faceci :sorry: ja potrafię być chora iść do pracy po pracy zająć się małą a oni przy małym kichnięciu nie mają siły na nic bo umierają -_-

Femme ja teraz doczytalam ze Ninka porzez swita czula sie tak samo jak ja. tylko ona hardcore a ja umieralam....
duzo zdrowka dla niej.

Soso to ty jeszcze nie wiesz co moze bestyja:D:D:D

Ja tak sie zastanwiam co to przyniesie nam nowy rok.
my juz z mezemwiemy ile zwrotu z podatku bedziemy mieli tylko czekac az pit dostanie od pracodawcy i szybko tesciowa go rozliczyi zaniesiemy. u nas kazda aksa ma ujscie.. no zobaczymy jeszcze bo bratowa juz podpisala umowe w swojej pracy na 5 lat z tym ze umowa jest od stycznia. wiec juz w styczniu pracuje niby za 500zl.
brat zadnego wolnego juz raczej nie bedzie mial bo za sluzby skonczy mu sie do konca grudnia a urlop wykorzystany mial w kweitniu na slub.
wiec juz chyba w lutym dostane 500zł wyplaty od nich i dodatek mieszkaniowy bedzie obowiazywal! jesli by tak bylo to dziewczyny juz po oplaceniu wszytskiego zostaloby nam na caly miesiac do zycia 1300zł! to juz sumka calkiem niezla.. do tej pory mielismy 400zł to róznica bije w oczy:D

jesli sie nie myle to juz jakas osoba z poza MM wziela udzial w ankecie.. no chyba ze przeoczylam gdzies ta madzia84

Ostatnia edycja:
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ne-f236/czy-dajszesz-soso-druga-szanse-47153/

Proszę o zabranie głosu osoby udzielajace sie na forum MM, z góry informuje ze jest to ankieta jawna i Nicki osób są podane do wiadomosci publicznej dla tego tez, wszelkie głosy osób nieupoważnionych będą ignorowane.
a gdzie widac nicki? bo ciekawa jestem jak kto głosował aczkolwiek oczywiście nie będę tego komentowała bo każdy ma prawo zagłosowac jak uważa:)

reklama
vegas wejdź w temat i tam koło wykresu słupkowego masz liczby musisz na któras z nich klinkac i ci sie pokarza wyniki. Jak ci sie nie pokarze daj znac zrobie zrzut

Prośba do madzia84 o odp na moje pytanie ( na pw jesli czytasz bardzo prsze jak najszybciej)

Do góry