reklama
daff jesli nawet ktos odda głos kto nie jest uprawniony to mysle ze mamy na tyle lat ze odejmowac potrafimy wiec wiekszych problemów nie bedzie...
no z tym akurat nie ale chodzi o zgrzyty
dobra lece sprzatac ogarniac siei do lekarza z julka..
ja widze ze ona dostala zielonego kataru!
Umi napisała że na koniec ankiety zrobi zrzut ekranu i pokaże kto jak głosował. Więc ankieta jak najbardziej będzie wiarygodna. i zgrzytów powinno nie być. a Oleńka czy zagłosuje czy nie to jej głos zostanie odjęty. tak samo z innymi dziewczynami które sprawy do końca nie znają, tzn pojawiły się po zbanowaniu.
Serduszko1
Fanka BB :)
Daff dużo zdrówka dla Julki.... 

umi2
sama sobie problemy wymyślasz:-). A zielony katar to moze na zatoki? ja jak miałam zatoki chore to własnie zielony katar miałam ale nie koniecznieno z tym akurat nie ale chodzi o zgrzytyhehe chcialabymjuz ich uniknac.
dobra lece sprzatac ogarniac siei do lekarza z julka..
ja widze ze ona dostala zielonego kataru!
Liza
Bry ale naskrobałyscie... 
mamusiamikusia gratulacje:-)
Daffi zdrowka wam zycze:-)
Swieta, swieta i po swietach. Dzieciaki podostawaly pod choinke duzo ubran i slodyczy:-) i sie ciesze z tego:-) ogólnie swieta wyszly oki...:-) prócz jednego prezentu który dostal maz w wigilie... szefostwo zaprosilo go do siebie i oznajmili ze nie przedluzaja mu umowy... ten tydziien do 31 do konca umowy jest na urlopie platnym i juz od dzis stoimy na poszukiwaniu pracy.... ehhhhhhhhh
cos tam sie znajdzie mam nadzieje:-( mamy jakiegos pecha normalnie w kazdej robocie nie przedluzaja mu umowy kur**

mamusiamikusia gratulacje:-)
Daffi zdrowka wam zycze:-)
Swieta, swieta i po swietach. Dzieciaki podostawaly pod choinke duzo ubran i slodyczy:-) i sie ciesze z tego:-) ogólnie swieta wyszly oki...:-) prócz jednego prezentu który dostal maz w wigilie... szefostwo zaprosilo go do siebie i oznajmili ze nie przedluzaja mu umowy... ten tydziien do 31 do konca umowy jest na urlopie platnym i juz od dzis stoimy na poszukiwaniu pracy.... ehhhhhhhhh
cos tam sie znajdzie mam nadzieje:-( mamy jakiegos pecha normalnie w kazdej robocie nie przedluzaja mu umowy kur**

Serduszko1
Oj Eliza jeszcze pod koniec roku Wam sie tak pieprzy... 
współczuje Kochana
femme fatal
Mama Ninki :)
Ale tu ruch
dziewczyny w święta żeby tyle napisać
litości nie macie
U nas święta spoko ;-) Wigilia u mamy beka że hej była do północy prawie siedzieliśmy
prezenty raczej udane ;-)
Małej się bardzo podobał laptop
dostała jeszcze książeczki też się cieszyła bo ona uwielbia książki
w 1 dzień świąt wyprawa do Teściowej 3h jechaliśmy
z tego godzinę zajęło nam wyjechanie z naszego miasta
bo wszędzie się zakopywaliśmy masakra jakaś była
No ale dojechaliśmy obiad zjedliśmy i poszliśmy do K ciotki na gościnę jak to się u nich mówi
cała rodzinka zjechała żeby nas zobaczyć a w sumie Ninkę
a mała z temperaturą ledwo kontaktowała :-( ale posiedziała do 21 i teściowa poszła z nią do domu a my jeszcze zostaliśmy ;-) tam Nina dostała klocki takie drewniane w biedronce były super
pociąg jeździ i śpiewa taki edukacyjny książeczki oczywiście
a ja dostałam od teściowej zegarek
i z tego też jestem mega zadowolona bo od roku już sobie planowałam kupić a ten mi bardzo podpasował
No i święta święta i po świętach
A tak do tematu rodzenia to koledze się syn w wigilie urodził
to się im data trafiła
KAROLINA - BG - dzieci zazwyczaj się z najprostszych rzeczy cieszą
te skurcze to na pewno z nerwów staraj się uspokoić to wytrzymasz ja nie pamiętam można coś pić w ciąży na uspokojenie ? może jakieś zajęcie książkę? wiem że łatwo doradzać no ale nic innego nie mogę zrobić....
ASHEARA, UMI - a ja się cieszę że mam włosy proste jak drut
załamała bym się jak bym miała kręcone
DAFFI - to mała wybrała
moja chwyciła za kasę
może komuś się uda karierę zawodową zrobić
MAMUSIAMIKUSIA - to ty niezły AS jesteś zgubić jeden dzień
no i dobrze że ślubny już wyszedł akurat na poród ! :-) no i oczywiście wielkie gratulację ! :-) szybciutki poród miałaś :-)
VEGAS - ale Ci fajnie ja teraz chce iść kupić sobie aparacik bp będą na pewno przeceny :-) no i gratulację dla małej teraz to już pójdzie ;-)
ASHEARA - no ty ciągle czasu nie masz faktycznie jak byś z 3 dzieci miała
nieźle Ci mały daje popalić
OLCIA -
widzisz małpo powinnaś wcześniej wpaść
taka impreza Cię ominęła
EWI - uśmiech proszę ostatnio wstawiłam demotywatora to Ci się humor polepszył idę poszukać
A ja dzisiaj ostatni dzień w pracy wkurzyłam się i im powiedziałam że wale już ten tydzień

U nas święta spoko ;-) Wigilia u mamy beka że hej była do północy prawie siedzieliśmy

Małej się bardzo podobał laptop

w 1 dzień świąt wyprawa do Teściowej 3h jechaliśmy

No ale dojechaliśmy obiad zjedliśmy i poszliśmy do K ciotki na gościnę jak to się u nich mówi

No i święta święta i po świętach

A tak do tematu rodzenia to koledze się syn w wigilie urodził

KAROLINA - BG - dzieci zazwyczaj się z najprostszych rzeczy cieszą

ASHEARA, UMI - a ja się cieszę że mam włosy proste jak drut

DAFFI - to mała wybrała

MAMUSIAMIKUSIA - to ty niezły AS jesteś zgubić jeden dzień

VEGAS - ale Ci fajnie ja teraz chce iść kupić sobie aparacik bp będą na pewno przeceny :-) no i gratulację dla małej teraz to już pójdzie ;-)
ASHEARA - no ty ciągle czasu nie masz faktycznie jak byś z 3 dzieci miała

OLCIA -

EWI - uśmiech proszę ostatnio wstawiłam demotywatora to Ci się humor polepszył idę poszukać

A ja dzisiaj ostatni dzień w pracy wkurzyłam się i im powiedziałam że wale już ten tydzień

reklama
sama sobie problemy wymyślasz:-).
nie przesadzaj
Eliza a tobei z calego serca wspolczuje!
moze ten pech to jeszcze na 2010 rok sie trafia a juz po nowym bedzie lpiej. Zycze wma tego z calego serca!