reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Niee? Że wypowiadałam się na temat soso czyli się wtrącam bo jestem nowa. WIęc znajdź mój post w którym wypowiadam się na jej temat (oszczędze Ci czasu bo tak owego nie było), wtedy możesz powiedzieć że sobie coś wmówiłam a nie Ty.

kaama a nie uwazasz ze jak nie znasz sytuacji to to ze sie wypowiesz cos pomoze czy cos.... ja patrząc na to Z perspektywu nowoprzybylych i udzielajacych sie krótko na MM bym nie udzialała sie....

Dowód....

Sory że post pod postem nie wiedziałam jak ten cytat dorzucić do starego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra niewazne. ja nic nie mam do Ciebie ani do nikogo...
Juz jestem zmeczona tym calym pisaniem głupot i wogóle...

Gdzie jest ten nasz spokojny wątek??? :-(
swieta idą a ja mam dola.... :/ :-(
kurde co za zycie.... ehhhh

Eliza jeśli to przeze mnie to przepraszam! Masz rację są święta a prawie wszystkie skaczemy sobie do gardeł, szkoda tylko że dołączyłam akurat a takim momencie...

Powiedzmy że ta sytuacja nie miała miejsca... myślę że to najlepsze rozwiązanie.

soso wybacz że po starym nicku sie zwracam, ale sie przyzwyczaiłam. Tamto głosowanie bedzie uniewaznione. Po śwtach bedzie nowa owtarte głosowanie w twojej sprawie tak żeby nie było wątpliwosci czy ktoś sie podłaczał pod głosy, czy tez nie. Jestem na ciebie cieta, zdajesz sobie sprawe na pewno z tego, ale każdy zasługuje na sprawiedliwy osąd a nie taki w którym biorą udział osoby " nieuprawnione". A na koniec życzę Ci Wesołych Świat
Vegas jakie ciacha piekłaś mnie sie sernik troche przyfajczył od spodu ale zdrapałam :-D
kaamaa przestroga na przyszłosc nie wchodź na forum w swieta:-D. To oczywiście żart

no i koniec roboty na dziś :-) zupy ugotowane:-) sernik z jabłkami upieczony wyszedł boski :-) teraz idę spać, bo jutro pracowity dzień:-) dobranoc:-)

Jestem na forum od prawie 3 lat nigdy tu nie skłamałam nie złamałam regulaminu i nie wyrządzałam krzywdy innym :-) :-p
Zawsze służyłam radą dzieliłam się swoimi emocjami i starałam się być ok wobec dziewczyn chyba że pojawiały się jakieś trole czy była jakaś dyskusja i miałam odmienne zdanie ;-) to wiadomo zawsze są jakieś sprzeczki ;-)

A wy śmiecie mnie porównywać do SOSO ? i proszę nie pisać że nie porównujecie :-)

A tłumaczenie że to nie ma znaczenia że nicku nie podałam ani cytatów ani nawet nic szczególnego ? czyli co na głównym ktoś mi powie że był na spacerze a ja spytam się na głównym jak po spacerku (zapominając że tam pisało się o tym spacerze a nie tu) to też już złamałam regulamin ? czyli np jak ANETKA czy UMI kiedyś pisały że one mi się nie muszą pokazywać bo je widziałam również złamały regulamin bo ujawniły że na zamkniętym mi pokazywały zdjęcia tak ? :-) chwila zastanowienia przejrzenia postów i okażę się że połowę dziewczyn trzeba wywalić czy zbanować bo okaże się że każdej zdarzyło się powiedzieć coś co było mówione kiedyś na zamkniętym :oo: i jednak się okazuje że to jest różnica że nie napisałam ani nicków ani cytatów ani nic w tym stylu :sorry: prawda jest taka że śmieszne jest to co wy do czego porównujecie SOSO wylecieć powinna nie przez to że coś zacytowała i każdy o tym wie że to nie o to chodzi tylko przez to że okazała się zwykłą kłamczuchą z jakimś zryciem w głowie !

I jeszcze jedna kwestia jak to sonda na zamkniętym ! a co nowe gorsze ? co wy tu jesteście gospodarzami i wy się tylko liczycie ?! co tu się wyprawia w ogóle ja jak byłam nowa to byłam traktowana na równi z innymi czułam się swobodnie a teraz będąc tu nową i widząc parę dziewczyn które "rządzą" i mówią że nowe przecież nie mają głosu czy te które rzadziej zaglądają to bym się wycofała i poszła na inne forum :oo: macie swoje zamknięte i tam sobie rządzcie tu uważam że każdy ma równe prawa nie ważne czy piszę 50 razy dziennie czy 2 razy w tygodniu ... zresztą co za problem skoro tak chcecie SOSO i wiadomo że jak będzie ankieta na zamkniętym to przejdzie to ją po prostu weźcie na zamknięty i napiszcie to władzy BB ale tu jeżeli większość głosuje na NIE to niech się nie udziela proste chyba ...

posluchaj smeim napisac ze nie porownujemy cie do soso!
nie rozumeisz jednego! chodzi o zasade! jedna prosta zasade!
wiesz dobrze ze wyniosla to co zakazane z zamkneietgo i tlumaczysz sie w niejasny sposob dla mnie!
nie ma usprawiedliwienia! wynioslac cos co wiedzialas ze nie powinnas i chodzi o ten fakt ze pwoinnas tez dostac nauczke! nie mowie o banie ale nauczce na przyszlosc!

I ku**rwa amc teraz sie wkqurwilam jak czytam o rzadzeniu sie na forum!
kobieto czy ty umiesz czytac?
polowy mam nowych nie ma tu te co chcialy wypwowiedzialy sie ze nie chca brac udzialu a te co sie nie odzywaja to chyba oczywiste ze je ominie bo ich nie ma!
jak chcesz to wez pisz do kazdej z nich zeby stawily sie obowiazkowo na forum bo ankieta jest i maja wziac udzial w czyms o czym anwet zielonego pojecia nie maja! litosci!

Ostatnia edycja:
soso wybacz że po starym nicku sie zwracam, ale sie przyzwyczaiłam. Tamto głosowanie bedzie uniewaznione. Po śwtach bedzie nowa owtarte głosowanie w twojej sprawie tak żeby nie było wątpliwosci czy ktoś sie podłaczał pod głosy, czy tez nie. Jestem na ciebie cieta, zdajesz sobie sprawe na pewno z tego, ale każdy zasługuje na sprawiedliwy osąd a nie taki w którym biorą udział osoby " nieuprawnione". A na koniec życzę Ci Wesołych Świat
Vegas jakie ciacha piekłaś mnie sie sernik troche przyfajczył od spodu ale zdrapałam :-D
kaamaa przestroga na przyszłosc nie wchodź na forum w swieta:-D. To oczywiście żart
hahaaha zdrapałaś;D Ty mnie dziś rozbrajasz;D
Kochana moja mama piekła i piernikowe ciasto i czekoladowe. Ja piec, ani gotowac niestety nie potrafię:p Ale jeśc mamine wypieki lubię:)):p

hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))

widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy:sorry2:

ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli:tak:
duzo śniegu , prezentów...:-p choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...

Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam

reklama
witam dziewczynki troszke pozno bo caly dzien spalam bo Wiki w nocy szalala a dzis spi jak aniolek ;) nadrobilam was troszke i nie chce sie wtrancac ale Eliza ma racje u nas Soso nie mieszala dajmy jej druga szanse przeciesz kazdy na nia zasluguje pisze dzis z bledami bo po 8miesiacach znow mam okulary i musza oczy sie przyzwyczaic zeby mi sie literki nie zlewalu przepraszam za wczasu heh mam foto Wiki z butelka teraz czekam do 3stycznia az ojczym mi przywiezie kabel usb bo nie mam do tego telefonu a mama mi bez kabla go przyslala i lipa ale obiecuje wrzucic!!

WESOLYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SPELNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA Z CALEGO SERDUCHA ŻYCZYMY WAM MAMUSIE I DZIECIACZKĄ ;)

Do góry