reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme tu Cie nikt nie porównuje ....
Tu chodzi o sprawiedliwośc i NIC WIECEJ!!!!!!!!!!

ide odpocząć od tych ciągłych afer......

Ostatnia edycja:
reklama
Femme nie glupio bo jakbys chciala zauwazyc dziewczyny napisaly swoje..
ja tez co soso doczytala ze do czasu wydawalo sie spoko pozneij jednak zaczela mocno wchodzic w tylek i o dalo do myslenia!
nie wstydze sie tegoco pisze! ale skoro mamy podejrzenia to mamy od tego watek prywatny i konsultujemy wsyztsko tam!
od tego on jest!
i to ze nie uzylas nickow i nic nie skopiowalas tresci slowo w slowo to malo wazne bo strescilas wszytskie posty w kilku slowach!

Umi trochę z tym przesadziłaś..... JA nie czuję żeby DAffi była czyimś wysłannikiem a tym bardziej moim... sorry

wiesz ona chyba pomyslala ze my spiskujemy razem,! nonsens.
poprostu juz ktos wczesniej wyrazil takie zdanie a ty przytaknelas i wystarczylo do kolejnej afery.

femme zlamala regulamin i tyle i nei jest nikomu glupiuo,nie musisz pisac nikow wazne ze wynioslas info z tajnego! cow widze ze tu jedni sa cacani a dudzy obsra****

i dodtam ze ta sprawa niech tu zaostanie wyjasniona...co o soso mozna bylo tu pisac a o femme nie bo co? bo ktos to wyczta i zauwazy ze regulamin zlamala? umi badz sparwiedliwa!

Ostatnia edycja:
Daffi nic bardziej mylnego niczego takiego nie pomyslałam w cudzysłowiu napisałam zeby sie dowiedziec czy kaamaa pisze jako sama ona czy jako dziewczyny nie należace do zamknietego.
napisze tak to czy soso zostanie czy nie wisi mi i powiewa ale chciałabym zeby było sprawiedliwie... Z reszta o ile ci wiadomo gdy soso stwierdziła ze dziewczyny z kaffe głosowały poszłam i zapytałam czy jest mozliwosc wgladu w ankiete... Nie wierze jej i nie mam zamiaru głosować na Tak ale wolę " przegrać" uczciwie niz "wyrać" nie słusznie

edit Ok zaczynam buć spraiwdliwa Fikusek o soso chcesz głosowac na zamknietym mimo ze tu regulamin złamała ....

Umi a wiec pwoiem tak.
nie ma sensu sie sprzeczac. ja przystaje na ankiete otwarta z tym ze z widokiem na to kto glosowal i wtedy kazdy inny nick spoza MM poporostu odzrucimy i podliczymy glosy wazne. co ty na to?

ps zapraszam na przyloty i odloty.

Ostatnia edycja:
Jestem na forum od prawie 3 lat nigdy tu nie skłamałam nie złamałam regulaminu i nie wyrządzałam krzywdy innym :-) :-p
Zawsze służyłam radą dzieliłam się swoimi emocjami i starałam się być ok wobec dziewczyn chyba że pojawiały się jakieś trole czy była jakaś dyskusja i miałam odmienne zdanie ;-) to wiadomo zawsze są jakieś sprzeczki ;-)

A wy śmiecie mnie porównywać do SOSO ? i proszę nie pisać że nie porównujecie :-)

A tłumaczenie że to nie ma znaczenia że nicku nie podałam ani cytatów ani nawet nic szczególnego ? czyli co na głównym ktoś mi powie że był na spacerze a ja spytam się na głównym jak po spacerku (zapominając że tam pisało się o tym spacerze a nie tu) to też już złamałam regulamin ? czyli np jak ANETKA czy UMI kiedyś pisały że one mi się nie muszą pokazywać bo je widziałam również złamały regulamin bo ujawniły że na zamkniętym mi pokazywały zdjęcia tak ? :-) chwila zastanowienia przejrzenia postów i okażę się że połowę dziewczyn trzeba wywalić czy zbanować bo okaże się że każdej zdarzyło się powiedzieć coś co było mówione kiedyś na zamkniętym :oo: i jednak się okazuje że to jest różnica że nie napisałam ani nicków ani cytatów ani nic w tym stylu :sorry: prawda jest taka że śmieszne jest to co wy do czego porównujecie SOSO wylecieć powinna nie przez to że coś zacytowała i każdy o tym wie że to nie o to chodzi tylko przez to że okazała się zwykłą kłamczuchą z jakimś zryciem w głowie !

I jeszcze jedna kwestia jak to sonda na zamkniętym ! a co nowe gorsze ? co wy tu jesteście gospodarzami i wy się tylko liczycie ?! co tu się wyprawia w ogóle ja jak byłam nowa to byłam traktowana na równi z innymi czułam się swobodnie a teraz będąc tu nową i widząc parę dziewczyn które "rządzą" i mówią że nowe przecież nie mają głosu czy te które rzadziej zaglądają to bym się wycofała i poszła na inne forum :oo: macie swoje zamknięte i tam sobie rządzcie tu uważam że każdy ma równe prawa nie ważne czy piszę 50 razy dziennie czy 2 razy w tygodniu ... zresztą co za problem skoro tak chcecie SOSO i wiadomo że jak będzie ankieta na zamkniętym to przejdzie to ją po prostu weźcie na zamknięty i napiszcie to władzy BB ale tu jeżeli większość głosuje na NIE to niech się nie udziela proste chyba ...

reklama
Do góry