reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))

widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy:sorry2:

ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli:tak:
duzo śniegu , prezentów...:-p choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...

Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam
rowniez zyczymy wesolych i spokojnych siat:-)

witam dziewczynki troszke pozno bo caly dzien spalam bo Wiki w nocy szalala a dzis spi jak aniolek ;) nadrobilam was troszke i nie chce sie wtrancac ale Eliza ma racje u nas Soso nie mieszala dajmy jej druga szanse przeciesz kazdy na nia zasluguje pisze dzis z bledami bo po 8miesiacach znow mam okulary i musza oczy sie przyzwyczaic zeby mi sie literki nie zlewalu przepraszam za wczasu heh mam foto Wiki z butelka teraz czekam do 3stycznia az ojczym mi przywiezie kabel usb bo nie mam do tego telefonu a mama mi bez kabla go przyslala i lipa ale obiecuje wrzucic!!

WESOLYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SPELNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA Z CALEGO SERDUCHA ŻYCZYMY WAM MAMUSIE I DZIECIACZKĄ ;)
dla was tez wszystkiego dobrego:-)

niech sie oczka przyzwyczajaja:)

a u mnie nocka ok ale do 2 nie moglam zasnac...w sumie ostatnio to dla mnie norma:)

rowniez zyczymy wesolych swiat:-)

reklama
Hej laski....
Świateczna atmosfera jak nic,,,, no ale cóż.
Chciałam Wam tylko ponownie zyczyc Wesołych Świąt...
I mam nadzieje że nasze ciche spokojne forum wróci po świetach do normalności....

Hejka
Równiez znów zycze Wam WESOŁYCH ŚWIĄT :-)

Jejku ale to zlecialo.... :no: :-)

No ja dzis tylko sprzatam w domku, szykuje ciuszki na wyjazd do tesciow by byly juz gotowe no i salatka z kurczaka zaraz bedzie robiona i finisz i wezme sie za siebie jak dzieci mi dadzą.... :dry:

widze u was przygotowania skonczone a u mnie sie dopiero rozkreca gotowanie ;)
fikusku dziekuje ;)
chcialam napisac ,ze na forum sie moze dopiero odezwe po swietach bo bede miala lekkie zamieszanie w domu moj starszy brat zostal i na swieta przychodzi do nas i jeszcze ciotka z rodzina wpadna wiec hmmm dopiero zdazylam sie dowiedziec ;-)dzis minelo nam dwa lata po zareczynach ale ten czas szybko leci jejciu
ale mam sytulacje fajna spedzilam z wami tyle czasu na forum i normalnie w swiecie placze ,ze to juz swieta i tyle z wami pisze hehe
buziolki dla was i dla tych kobitek ktore wyjerzdzaja duzo cierpliwosci bo drogi pewnie straszne w polsce u nas tragedia nawet po chodniku isc sie nie da :wściekła/y: jeszcze raz WESOLYCH ŚWIĄT :-)

Ostatnia edycja:
ja ubranka dzieciakom juz naszykowalam, jeszcze sobie i M. ale on w pracy do 13:dry:

ja patrzac za okno mysle "piekna mamy jesien tej zimy" :dry: kurde 10 stopni u mnie i brak slowww... ://////

hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))

widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy:sorry2:

ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli:tak:
duzo śniegu , prezentów...:-p choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...

Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam

hahah kama ale zes wybrala moment:)
my tu takie swiateczne nastroje mamay ze az milo:D
mam nadzieje ze po siwetach bedzie juz inaczej:D
moze aura swiateczna splynie nam po glowach i bedzie kazda myslalainaczej:)

No u mnie biało ale temp mogłaby być inna ..... w sumie nie powinno sie narzekac bo jest 5 stopni ale co z tego jak idzie sie na ulicy zabić.....
Makówki juz nastawiłam zaraz za ta rybe sie biore.....

U nas nareszcie snieg topnieje!
ja czekam az mi tato wygrana miske przywiezie i bede robic salatke gyros!
tylko sosu czosnkowego nie mam! ałaaaaa....
i bedzie ktos musial mi leciec do sklepu po niego! hehehhe

reklama
Do góry