fikusek1988
Mama Alanka:)
rowniez zyczymy wesolych i spokojnych siat:-)hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))
widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy
ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli
duzo śniegu , prezentów...choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...
Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam
dla was tez wszystkiego dobrego:-)witam dziewczynki troszke pozno bo caly dzien spalam bo Wiki w nocy szalala a dzis spi jak anioleknadrobilam was troszke i nie chce sie wtrancac ale Eliza ma racje u nas Soso nie mieszala dajmy jej druga szanse przeciesz kazdy na nia zasluguje pisze dzis z bledami bo po 8miesiacach znow mam okulary i musza oczy sie przyzwyczaic zeby mi sie literki nie zlewalu przepraszam za wczasu heh mam foto Wiki z butelka teraz czekam do 3stycznia az ojczym mi przywiezie kabel usb bo nie mam do tego telefonu a mama mi bez kabla go przyslala i lipa ale obiecuje wrzucic!!
WESOLYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SPELNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA Z CALEGO SERDUCHA ŻYCZYMY WAM MAMUSIE I DZIECIACZKĄ![]()
niech sie oczka przyzwyczajaja
a u mnie nocka ok ale do 2 nie moglam zasnac...w sumie ostatnio to dla mnie norma
rowniez zyczymy wesolych swiat:-)