reklama
Liza
Fanka BB :)
milion na plusie Daff i ty zyjesz? a jak tam ogólnie u rodziców?:-) oki?
Kamiśka :)
Umi, Daffi no żesz kurde właśnie! Dobra rada następnym razem wejde po świętach nie było mnie tu
Jezuuu muszę jeszczę rybę nasmażyć nienawidzę tego cały dom śmierdzi rybą przez tydzień
No i już nie mogę się doczekać spotkania z teściową Morze z okazji świąt zacznie gadać ludzkim głosem
Jezuuu muszę jeszczę rybę nasmażyć nienawidzę tego cały dom śmierdzi rybą przez tydzień
No i już nie mogę się doczekać spotkania z teściową Morze z okazji świąt zacznie gadać ludzkim głosem
femme fatal
Mama Ninki :)
Przeglądałam te wszystkie życzenia szukałam jakiegoś wierszyka ale nic mi się nie podoba tak więc od serca
Wesołych i pogodnych świąt wam życzę ! żeby nie było żadnych kłótni żebyście nacieszyli się sobą :-) żeby wszystkie potrawy smakowały i prezenty zajebiste się okazały :-)
Umi, Daffi no żesz kurde właśnie! Dobra rada następnym razem wejde po świętach nie było mnie tu
spoko nade mna wisza 2 salatki jeszcze!
musze wykapac sie ogarac wydepilowac prawie cala hahhaha jak ja to zrobie to nie wiem...
to forum zabralo mi ogrom czasu! a jeszcze nawet lozko nie poscielone
Serduszko1
U mnie gotowanie pełną para. hehe
Ale tak jak kaamaa nie nawidze smażyć ryby.... a tyle tego... eh :///
Ale tak jak kaamaa nie nawidze smażyć ryby.... a tyle tego... eh :///
Kamiśka :)
Daffi ja właśnie zaliczyłam depilarnię najgorsze mam za sobą.
Dzisiaj już tylko ryba ale jutro mam zapieprz. Z rana jedziemy do moich dziadków, później mamy gości na obiedzie a ja nic nie gotowe tylko mięso zamarynowałam, aaa no i M sałatkę warzywną robi.
Dzisiaj już tylko ryba ale jutro mam zapieprz. Z rana jedziemy do moich dziadków, później mamy gości na obiedzie a ja nic nie gotowe tylko mięso zamarynowałam, aaa no i M sałatkę warzywną robi.
Liza
a sie uśmiałam...No i już nie mogę się doczekać spotkania z teściową Morze z okazji świąt zacznie gadać ludzkim głosem
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bo ja tak celowohahah kama ale zes wybrala moment
my tu takie swiateczne nastroje mamay ze az milo
mam nadzieje ze po siwetach bedzie juz inaczej
moze aura swiateczna splynie nam po glowach i bedzie kazda myslalainaczej
chciałam wam rozluźnić atmosferkę;-)