reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi, Daffi no żesz kurde właśnie! Dobra rada następnym razem wejde po świętach :-D nie było mnie tu :-D:-D

Jezuuu muszę jeszczę rybę nasmażyć nienawidzę tego cały dom śmierdzi rybą przez tydzień :-D

No i już nie mogę się doczekać spotkania z teściową :dry: Morze z okazji świąt zacznie gadać ludzkim głosem :-D

Przeglądałam te wszystkie życzenia szukałam jakiegoś wierszyka ale nic mi się nie podoba :-D tak więc od serca

Wesołych i pogodnych świąt wam życzę ! żeby nie było żadnych kłótni żebyście nacieszyli się sobą :-) żeby wszystkie potrawy smakowały i prezenty zajebiste się okazały :-D :-)

Umi, Daffi no żesz kurde właśnie! Dobra rada następnym razem wejde po świętach :-D nie było mnie tu :-D:-D

Jezuuu muszę jeszczę rybę nasmażyć nienawidzę tego cały dom śmierdzi rybą przez tydzień :-D

No i już nie mogę się doczekać spotkania z teściową :dry: Morze z okazji świąt zacznie gadać ludzkim głosem :-D

spoko nade mna wisza 2 salatki jeszcze!
musze wykapac sie ogarac wydepilowac prawie cala hahhaha jak ja to zrobie to nie wiem...
to forum zabralo mi ogrom czasu! a jeszcze nawet lozko nie poscielone:D

Daffi ja właśnie zaliczyłam depilarnię :-D najgorsze mam za sobą.

Dzisiaj już tylko ryba ale jutro mam zapieprz. Z rana jedziemy do moich dziadków, później mamy gości na obiedzie a ja nic nie gotowe tylko mięso zamarynowałam, aaa no i M sałatkę warzywną robi.

reklama
Do góry