reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

I jeszcze jedna kwestia jak to sonda na zamkniętym ! a co nowe gorsze ? co wy tu jesteście gospodarzami i wy się tylko liczycie ?! co tu się wyprawia w ogóle ja jak byłam nowa to byłam traktowana na równi z innymi czułam się swobodnie

Święte słowa! JA szczerze tutaj nie czuję sie jak NOWA ale na styczniówkach trzeba było długo pisać żeby zostać zauważonym... a to trochę nie fair że jedna dołączyła do forum wcześniej druga później, wiadomo że trzeba nabrać do kogoś zaufania ale szacunek każdemu się należy.

reklama
Elizka przeczytałam Twój podpis pod nickiem i Coca Cola mi stanęła przed oczami ;-) :-D
Ale dlaczego.... ? :dry: nie rozumiem... Miałam "coraz bliżej świeta" ... ;-p

kaama a nie uwazasz ze jak nie znasz sytuacji to to ze sie wypowiesz cos pomoze czy cos.... ja patrząc na to Z perspektywu nowoprzybylych i udzielajacych sie krótko na MM bym nie udzialała sie....
edit. a to ze tak uwazam nie ozncza ze was nie szanuje.... :dry:
femme a Ty nie podburzaj tutaj nikogo... :dry: :no:

Eliza teraz to i ja się wkurzyłam!!!! ani razu nie wypowiedziałam się na temat soso, więc nie wmawiaj mi nic. I wcale nie napisałam że ktoś tutaj mnie nie szanuje, nawet napisałam że wcale nie czuję sie tutaj jak to "bradzo miło" określiłaś nowoprzybylska.
Więc jeśli nastepnym razem będziesz chciała wypowiedzieć się na temat kogoś w taki sposób to trzy razy przeczytaj posta.... bo to jest przykre przynajmniej dla mnie.

A coca cola co roku ma swojej reklamie coraz bliżej święta.

No własnie i o to mi chodzi temat soso bedzie poruszany tutaj tak jak sie zaczął tu tez sie zakończy.... Osoby udzielajace sie na forum bedą miały prawo głosu i tyle... Nie wiem dla czego decydowac o głównym ma tylko zamkniety to tak jakby stary zamkniety decydował czy ma powstac wasz nowy... Tyle na tema a i osoby spoza forum mogą sobie głosowac ile chca ale ich głosy nie beda barne pod uwagę!!! tak wiec wybaczcie ma byc sprawiedliwie i koniec.

Kończcie bajzel, czytac się nie chce.

U nas 2 ciasta upieczone, wymyte podłogi w naszej sypialni, u Małej i w naszym pokoiku powiedzmy gościnnym:) Choinka w salonie również ozdobiona, pięknie wygląda:) Nie wiem jak u Was, ale u nas czuc tę magię:) W ogóle bez dzieci to człowiek chyba tego tak nie przeżywa:) Od dwóch lat to moje ukochane święto:) wyjątkowe:)

Czas ubrac Mychę w piżamkę i położyc ją spac bo ledwo na ślepka patrzy:)

Lolkak smaczek może na Colę jest? Mam 2 butelki, wpadaj;D

heh zabrakło mi słów... kama to sie tyczylo nie tylko Ciebie,
a zauważ ze w tej sprawie żadna nowa forumowiczka MM sie nie udziela tylko ty wytrwale cos dążysz.... ;]
ale koniec tematu.

U mnie Miki już śpi, Daniel tez zasypia, jeszcze Hania zostala :-)

Lolkak aaa no tak, faktycznie byl ten slogan:-)

Ostatnia edycja:
No własnie i o to mi chodzi temat soso bedzie poruszany tutaj tak jak sie zaczął tu tez sie zakończy.... Osoby udzielajace sie na forum bedą miały prawo głosu i tyle... Nie wiem dla czego decydowac o głównym ma tylko zamkniety to tak jakby stary zamkniety decydował czy ma powstac wasz nowy... Tyle na tema a i osoby spoza forum mogą sobie głosowac ile chca ale ich głosy nie beda barne pod uwagę!!! tak wiec wybaczcie ma byc sprawiedliwie i koniec.

prosze was dziewczyny nie klotcie sie bo nie ma oco porsze was jestesacie jedna paczkaaaaa przykro mi ze jestem pwoodem klotniiiii i tak wiem ze wylece bo widzialam glosy wiec napewno niestety nie bedem ogla juz wam zyczyc wesolych swiat na watkuuu a ukrywac sie pod nickiem i innaa osaba ni9e chce bo to by bylo nie fair w stosunku do was a poc to i tak by to wyszlo wiec nie klotcie sie dziekuje wszystkim dziewczynka ktore walczyly o sprawiedliwe rozwiazanie ankiety dziekuje wammm

i nie mam do innych zalu czasem mnie bulwersuja co poniektorew posty ale nie chce nikogo obrazac ani wyrazac swoje zdanie bo po co robic kolejna afereee ja jestem szczesliwa ze moge siedziec jeszcze siedziec w gronie tak wspanialych kobiet m6yslalam zawsze ze jestem sama mloda matkaaaa ktorea wczesnie zaszlka w ciaze i musi codziennie stawiac czolo codziennemu zyciowi i problemow ale tak nie jest i wierzcie czy nie ale gdy wyszla ta afera nie moglam spac pol nocy strasznie sie zle czulam z tym wszystkim nie usprawiedliwia mnie to ale wiem jedno tutaj na forum bylam fair i nie mam sobie nic do zarzucenia zlamalam regulamin o przenoszeniu wiadomosci prwywatnych na watek glowny ale powiem szcze nieswiadomie nie wiedzialam ze tak nie mozna co mnie nie usprawiedliwa
ale ja potrafie sie od tego przyznac to tyleee i wiecej do tego tematu nie powroce i wy tez nie wracajcie bo i tak jest juz po ptakach te ktore nie chciacly mnie tu mozecie sie czuc wygranymi i szczesliwymi ale i was cos moze podobnego spotkac a jak spotka nie bedzie wam milo a bedzie wam nawet potwornie przykro ze osoby z ktorymi spedzacie wolny czas tak negatywnie potrafily sie nastawic w jednej chwili

VEGASKU no masz racje bez dziecka nie czuje się wcalęś świąt Dla mnie też jest to wyjątkowy czas od kąd mam moją córeczkę,ale przygotowania robią swoję i czasem aż mi się odechciewa tych świąt,ale to tylko na chwilkę heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza nie rozumiem o co Ci chodzi? Po prostu poczułam się urażona, że wmawiasz mi coś czego nie zrobiłam, a tego nie nawidzę! ale widzę, że i tak nie zrozumiałaś, więc koniec tematu....

Do góry