reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to chyba nie o to chodzilo! syf syfem ale jak juz jestesmy zasadowe i trzymamy sie regulaminu ktory jak pisalam jest nieodlaczny to chyba kazda z nas musialaby poniesc konsekwencje. ja rozumeim ze sprawa soso jest nr 1 no ale skoro wynikle inne fakty to inni powinni tez dostac jakasd nauczker chocby w postaci ostrzezenia bo tak byc nie moze ze jedni obrywaja a drudzy nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ale afera......

Ja pisałam że nie znam soso i nie wypowiadałam się na ten temat. W ankiecie wzięłam udział, wyraziłam swoją opinię na temat sytuacji a nie danej osoby..

Umi dobrze nikt tu nie jest robotem ale jak fikusek zadała to pytanie to potem odpisałas ingując to pytanie.... potem to samo było jak Eliza je zadała pierwszy raz.....

cofnelam sie. i odp.

umi widzisz tak jak mowilam nowe dziewczyny nie chca sie meiszac bo ne znaja soso.
wiec nie widze przeciwskazan do zalozenia ankiety na prywatnym.
ot i tyle. po co dalej debatowac? jak tylko kazda wyszukuje swoich racji i do komprmisu nie idzie dojsc!
dziewczyny mamy swieta! robmy sonde zmaknieta i cieszmy sie tym czasem zmaaist wymeiniac sie takimi zdaniami!

Ok skoro dziewczyny udzielajace sie na ogólnym nie chca sie wtracac a ich " wysłannikiem" jest jedna osoba bo z tego tak wynika to ja w tej sytuacji nie widze przeciwskazan

Umi masz na mysli mnie?
pisz otwarcie!
nie kraz dookola!
od razu idzie zjaarzyc co masz na mysli!
NIE JESTEM NIKOGO WYSLANNIKIEM!
DZIEWCZYNY TO NAPISALY JUZ WCZESNIEJ!
KAMA TO TYLKO TERAZ POTWIERDZILA! CZY TO OZNACZA WYSLANNICTWO!?????

Pozatym twoija postawa wobec soso jest bardzo negatywna i nie dajesz szansy na uczciwy werdykt.. ja widze ze za wszelka cene chcesz by duzo osob bylo na Nie!
soso wie ze u mnie zaufanie dlugoi bedzie odbudowywac ale zabronic pisac jej nie moge! kto bedzi echcial bedzie z nia pisall i ja czytal!
po co te ceregiele!
nie lepszy bedzie kompromis?

Haha co głupio tym dziewczyną teraz ? bo napisałam prawdę? no pewnie też by mi było głupio jak bym pisała rzeczy nie ciekawe na osobę której póxniej tyłek bym lizała ;-) spoko złamałam regulamin mogę ponieść konsekwencje ale chciała bym zaznaczyć że nie napisałam żadnych nicków ani dokładnych zdań cytatów nic takiego nie miało miejsca więc proszę mi tu wielkich zarzutów nie robić ! :-) ... tyle :-) róbcie sobie ankiety ... porównywać mnie do soso która kłamała że ma jakieś bliźniaczą ciąże raka i cholera co jeszcze ŚMIECH NA SALI !!

reklama
Do góry