reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi Jak to mówiłam ze drugiego zamknietego nie ma?... przeszukaj sobie wypowiedzi na starej grupie i swoje własne pw

fikusek a nowe dziewczyny które sa niejako wplatane? i udzielaja sie od jakiegos czasu co dziennie to co?

Daffi Jak to mówiłam ze drugiego zamknietego nie ma?... przeszukaj sobie wypowiedzi na starej grupie i swoje własne pw

fikusek a nowe dziewczyny które sa niejako wplatane? i udzielaja sie od jakiegos czasu co dziennie to co?
te co sie udzielaja tu codzien a nie sa na zamknietym to neich tu wyraza zdanie ale to tylko te laski co pisza codzien ! inn e glosy sie nie licza.
i co z femme umi?

dobra chyba ze chodzi cii o mlode mamy ten drugi co jest jawny!
no bo mamuski z tego cow iem nie naleza do MM wiec po co maja sie wypowiadac!
kurde ale sie robi afera znow!

Jestem za tym co Daffi - najlepiej ankieta na zamknięty, te Laski z zamkniętego przynajmniej znają Soso. A wkurzające, że na Soso głosują Laski z innego wątku.

Co do sprawy z femme sprawa dotyczy chyba zamknietego... co prawda została wyniesiona tutaj ale rozgraniczmy to moze bo sie robi syf.

edit
: odpowiedź w odpowiednimwątku

ps. ja nie jestem robotem żeby odpiwadac juz natychmiast to ze wy w obecnej chwili macie czas nie oznacza tego ze ja go mam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry