reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
chce podziekowac juz teraz dziewczyna ktore dalym i druga szanse w ankiecie bardzo wam dziekujee i chce przeprosic dziewczyny ktore mi jej nie daja nie mam do was zaluuuu ale nie zycze by ktoras z was byla w takiej samej sytuacji jak ja a jak mi wiadomo juz kiedys byla podobna sytuacjai mimo wszystko dalyscie jej szanse wiem moze dla was jestem zalosna i woguleee ale naprawde nie jestem ta sama osoba dziekuje wammm
i dziekuje pani administratorrr
wesolych swiat wam zycze kochane

dziunia nawzajem :-)

Ashera fajnie cie widziec u nas.

Ja juz wsio porobilam , jutro moze ciasto jakies zrobie.. no a o 10 jutro rano chrzestny Mikiego ma wpasc do maelgo wiec dzis juz musialam miec na glanc wysprzatane:p ehhhhhhhhhhhh

witam sie i ja!

co do soso to powiem tyle skoro Vegas dostala druga szande soso tez pwinna ja miec! nA ja nie to moze warto tez z Vegas tak zrobic? pomyslcie! calkiem podobne sytuacje. Lubie i Vegas i soso i chce by obie zostaly! Ale badzmy sprawiedliwe,jak jedna dostala szanse to i druga powinna.
Szczezrze to zaczynam sie ztanawiac czy tu pisac!

witam sie i ja!

co do soso to powiem tyle skoro Vegas dostala druga szande soso tez pwinna ja miec! nA ja nie to moze warto tez z Vegas tak zrobic? pomyslcie! calkiem podobne sytuacje. Lubie i Vegas i soso i chce by obie zostaly! Ale badzmy sprawiedliwe,jak jedna dostala szanse to i druga powinna.
Szczezrze to zaczynam sie ztanawiac czy tu pisac!
podpisuje się pod Twoimi słowami:)

fikusek nie zgodze sie tu z toba.. wiesz dlaczego?
dlatego ze soso pisala dramatyczne historie a vegas ciut naklamala z ciaza w ktora i tak zaszla pozniej czyli niewinne klamstwo.. przyspieszyla tylko termin swojej ciazy.. o staraniu sie o Martynke wiemy czyli pisanie na staraczkach usprawiedliwione jak najbardziej.
a chyba przyspieszonej ciazy nie porownasz do guza mozgu martwicy watroby c zy tez martwych blizniat! nienawidze kiedy ktos usmierca jakies dzieci!
sa ludzie ktorz chcieliby miec chociaz jedno malenstwo i czytajac mame ktora zaslza w ciaze czkea na bliznieta po czym rodzi martwe wzbudza ogromne emocje!
igranie uczuciami innych.

tak jak pisalam do soso barzdziej adekwatny jest przyklad motylicaji.
ale ja tu nie chce pograzac soso!
jest jak jest i bedzie co ma byc.
jesli soso ma zostac to zostanie, zaufanie zostanie ograniczone aale przeciez nikt jej tutaj nie bedzie tyranił:D

fikusek nie zgodze sie tu z toba.. wiesz dlaczego?
dlatego ze soso pisala dramatyczne historie a vegas ciut naklamala z ciaza w ktora i tak zaszla pozniej czyli niewinne klamstwo.. przyspieszyla tylko termin swojej ciazy.. o staraniu sie o Martynke wiemy czyli pisanie na staraczkach usprawiedliwione jak najbardziej.
a chyba przyspieszonej ciazy nie porownasz do guza mozgu martwicy watroby c zy tez martwych blizniat! nienawidze kiedy ktos usmierca jakies dzieci!
sa ludzie ktorz chcieliby miec chociaz jedno malenstwo i czytajac mame ktora zaslza w ciaze czkea na bliznieta po czym rodzi martwe wzbudza ogromne emocje!
igranie uczuciami innych.

tak jak pisalam do soso barzdziej adekwatny jest przyklad motylicaji.
ale ja tu nie chce pograzac soso!
jest jak jest i bedzie co ma byc.
jesli soso ma zostac to zostanie, zaufanie zostanie ograniczone aale przeciez nikt jej tutaj nie bedzie tyranił:D

nie zgodzisz? dziwne:) nei pamietasz co tu pisalas na Vegas???liczy sie to ze klamala ,nie wazne w jakich kwetsiach,klamstwo to klamstwo i nei powinnas tlumaczyc bo wyprzedzila mysli,a jak by nei zaszla w ciaze to co? wyprzedzibaby muysli o np 5 lat?

Daffi ale ona tu nie miała żadnych bliźniąt ani ciąż ani nikogo nie uśmiercała więc o co kaman? a z tego co wiem to poddajemy osądowi tutejsze zachowanie i posty a nie posty z jakiegoś tam portalu. Ja też zaraz założe konto gdzieś tam napisze że jestem Pamela Anderson i co zbanujecie mnie? :-p

reklama
nie zgodzisz? dziwne:) nei pamietasz co tu pisalas na Vegas???liczy sie to ze klamala ,nie wazne w jakich kwetsiach,klamstwo to klamstwo i nei powinnas tlumaczyc bo wyprzedzila mysli,a jak by nei zaszla w ciaze to co? wyprzedzibaby muysli o np 5 lat?

ja pamietam co pisalam i kilka miesiecy gryzlam sie z myslami co z nia zrobic.
jednask wybaczylam jej i zauwazylam ze nie popelnila jakiejs drastycznej zbrodni.
przeciez otwarcie napisalam ze jej wybaczam itp i puszczam w niepamiec tammto co sie stalo! i gdybac mozemy sobie czy nie zaslzaby w ciaze itp.. liczy sie fakt ze udalo jej sie i wyszla z tego obronna reka!

patrycja jesli jedna osoba ktora sie potwierdzi i tu i na innym portalu dostanie bana!
oczywiscie musi sie potwierdzic jeszcze ze kreci i tu i tam....
piszac poraz oistatni w tej kwestiii soso zlamala regulami wynoszac info prywatnej wiadomosci nam na ogolny! patrz regulamin pkt 10
zlamala i tu regulamin forum. I nie ma zmiłuj są osoby które maja juz doswiadczenie w tej kwestii ze przez taka glupote stracily konto.
Regulamin jest po to by go przestrzegac.
moze ejstem teraz zimna i zasadnicza.
Napisalam rowniez ale to juz malo kogo interesuje ze ja nie wyrzucam stad soso!!!!
rozumeim ze pogubila sie itp!
ale zachowala sie nie fajnie piszac w nerwach o umi itp.. w jednym zdaniu pisze e idzie stad bo ma gdzies to forum a zdanie pod spodem blaga o wybaczenie...
gubie sie juz w tym co pisze..
bo znow nie wiem o co jej chodzi..
czy odchodzi czy zostaje.
i nerwy tu w niczym nie pomoga!
powinna zachowac sie jak vegas podkulic ogon czekac az ucichnie w miedzy czasie moglaby tylko wyjasnic nam ze szczegolami dlaczego tak zrobila co nią kierowlao!
wg mnie nalezy nam sie takie wyjasnienie by te co nie sa przekonane mogly choc troche ją zrozumiec!
bo ja osobiscie nie rozumime dlaczego ona to zrobila!
mi takie rzeczy po glowie nie chodza wiec nei zrozumiem takiej osoby bez jakichkolwiek wyjasnien!
a wyjasnienia typu bo nie przezylas tego co ja pogubilam sie itp nie trafiaja do mnie! co sie stalo ze sie pogubilas i posunelas do takich klamstw!

Do góry