reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny koniec debaty jest odpowiedni wątek do głowsowania... po to został utworzony zeby kazdy mógł wyrazic swoje zdanie... Nie ma sensu zasmiecać Głównego...

reklama
Dziewczyny koniec debaty jest odpowiedni wątek do głowsowania... po to został utworzony zeby kazdy mógł wyrazic swoje zdanie... Nie ma sensu zasmiecać Głównego...

co ma zrobic to zrobieee zadnego filmiku nie mam nie wiem mam zadzwonic do ktores z was albo cooo chcialam sie z dafii spotkaccc mialam tkai zamiar z nia wczesniej przez ta sytuacje nie wiem jak mam wam udowodnic to ze nie klamie bo tak jesttt nie wiem zrobie co zwechcecie tylko dajcie mi szanse

dlatego trzeba uważać o czym się pisze, bo to wątek otwarty i KAŻDY ma do niego dostęp, nawet osoba niezalogowana:sorry:
Femme od intymnych spraw jest wątek zamknięty. A na główny każdy może wejśc, powinnaś zdawac sobie z tego sprawę.

Moja Mysza po szaleństwach usnęła:) Z 5 razy próbowałam ją ululac, ale to ciągle nie był czas. Obejrzała ze mną Na wspólnej bo miałam zaległości;)

Femme od intymnych spraw jest wątek zamknięty. A na główny każdy może wejśc, powinnaś zdawac sobie z tego sprawę.

Moja Mysza po szaleństwach usnęła:) Z 5 razy próbowałam ją ululac, ale to ciągle nie był czas. Obejrzała ze mną Na wspólnej bo miałam zaległości;)

;-)

mój też padł :-p ostatnio ciężko usnąć mu :dry:

Piernik stygnie:-p warzywa na sałatke ugotowane:-p grzybki na zupe namoczone:-p reszta jutro:-p

EDIT.jutro nie wiele będę miałA czasu więc korzystając z wolnej chwili :-)

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Ostatnia edycja:

twoja malutka naprawde wyglada jak myszka :) to ci moge powiedziec a u mnie szalenstwo gotowania sledzie w occcie zrobione sledzie w smietanie zrobione jeszcze dzis miesaaa zrobimy i jutro reszta ahhhh zycze wam kochane milego snuuuuu

patrysiaaa slicznego masz synkaa

twoja malutka naprawde wyglada jak myszka :) to ci moge powiedziec a u mnie szalenstwo gotowania sledzie w occcie zrobione sledzie w smietanie zrobione jeszcze dzis miesaaa zrobimy i jutro reszta ahhhh zycze wam kochane milego snuuuuu

patrysiaaa slicznego masz synkaa
dziękuje :* Ale powiem Wam że my wszystkie mamy śliczne dzieci :-D wiem skromność moja nie zna granic :-p

reklama
Do góry