reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
To teraz ja się wypowiem. Atmosfera zrobiła się po prostu dziecinna. Skoro Soso nakłamała na INNYM forum niż to, to niech jej tam bana dają a nie jeszcze tu przychodzą i skarżą jak dzieci w piaskownicy. Tego skarżenia nie znoszę, sama przez to przechodziłam i moim zdaniem takie rzeczy wyjaśnia się na priv

Zagłosowałam w ankiecie by Soso została, ponieważ ja ją lubię, mam nadzieję, że mnie nie okłamała, a nawet jeśli to nie ucierpiałam na tym ani ja ani najważniejsza dla mnie osoba - Martynka. Ja ją lubię i jest mi przykro, że wyszło jak wyszło.
To forum ogólnodostępne, ma prawo tu byc tylko niech jazd nie robi i nie wymyśla historyjek, które targają ludzkimi uczuciami, ponieważ kłamstwo ma krótkie nogi i wszystko i tak wyjdzie na jaw.

To teraz ja się wypowiem. Atmosfera zrobiła się po prostu dziecinna. Skoro Soso nakłamała na INNYM forum niż to, to niech jej tam bana dają a nie jeszcze tu przychodzą i skarżą jak dzieci w piaskownicy. Tego skarżenia nie znoszę, sama przez to przechodziłam i moim zdaniem takie rzeczy wyjaśnia się na priv

Zagłosowałam w ankiecie by Soso została, ponieważ ja ją lubię, mam nadzieję, że mnie nie okłamała, a nawet jeśli to nie ucierpiałam na tym ani ja ani najważniejsza dla mnie osoba - Martynka. Ja ją lubię i jest mi przykro, że wyszło jak wyszło.
To forum ogólnodostępne, ma prawo tu byc tylko niech jazd nie robi i nie wymyśla historyjek, które targają ludzkimi uczuciami, ponieważ kłamstwo ma krótkie nogi i wszystko i tak wyjdzie na jaw.

no i dobrze napisanie:) popieram:)

vegas tu juz nie chodzi o to kto co i jak tylko o zasade!
ja sie ciesze np ze te osoby powiedzialy co wiedzialy i ostrzegly mnie! w miare mozliwosci chce wiedziec z kim pisze! i wiem ze moje zaufanie bedzie ograniczone do soso jesli jeszcze mozna mowic o jakimkolwiek zaufaniu do niej ... bede ja tolerwoac pisac itp ale nie zmieni to faktu ze zawsze bede miala na nią oko.
ja bym byla widzeczna na waszym miejscu i podzikowala a co zrobimy z tym faktem to nasza sprawa.

zreszta ja juz sie nie wypwoioadam.. kazdy czepia sie czego innego... a ja trzymam sie tylko regulaminu ktory jest mi nieodlaczny.

a ja tylko napisałam swoje zdanie i swoje uczucia:)
mi też nie było miło jak kilka osób życzliwych najeżdżało na mnie na tym forum a kłamstwa były 2 lata temu na zupełnie innym forum niż w ogóle BB. I poza tym człowiek się zmienia przez te lata, ja to wiem dokładnie. Mi do dziś nie jest fajnie za to co kiedyś zrobiłam i Soso na pewno też nie jest dobrze, sumienie ją będzie gryzło długo.
Aaa i wiem co znaczy dostac drugą szansę.

I byłabym wdzięczna jednak jakby mój temat się już skończył bo takie rozgrzebywanie do niczego i tak nie poprowadzi a ja po prostu chcę to puścic w niepamięc. Już o tym niegdyś było głośno, wystarczy.

Ostatnia edycja:
dziekuje wam dziewczyny naprawde siedzie i naprawde sie poplakalam ze tak mnie wspieracieeeeee dziekujeeee naprawde uwierzcie mi lub nie jestem sama moja rodzina mi pomaga jak moze ale jestem sama nie mam nic sama sobie musze radzic

dafii rozumiem cie naprawde cie rozumiem kochana nei dziwie cii sie wcaleeee nie wiesz jaka sympatia was darzeee nigdy was nie oklamalam to ze cos przekrecilam nei robilam tego swiadomie czasem mysle ze zle robie ze pisze tyle o sobie na forum poniewaz moze mi to zaszkodzic ale szczerze mam tylko was wierzcie czy nieeee pieklo z bylym mialam teraz tez nie ufam facetom mam kogos ale mam uprzedzenie i to wielkie nie wiecie jak wam zazdroszcze rodziny slubuu mezowww nie wiecie smiesznei to brzmi ale taka jest prawda ja nigdy tego nie mialam siedzie w poje... holandii jak jakis pies w domu 24 na dobe i nie mam sie do kogo odezwaccc moje dziecko nie ma nikogo siedzi ze mnaaaa 24 bawi sie albo sama albo ze mna nie mam gdzie wyjsc moj pracuje szkola poczujcie sie co ja czuje wiem moze jestem zalosna ale to cala jaa naprawdeeee nie wiecie jak mi brakuje przyjaciol wszyscy sie odwrocili ode mnie od kad urodzilam mala a umi przeprosilam i to naprawde przeprosilam bo nie chcialam tego bo wiem ze dziewczyna tylko przestega regul i dba o to by was tu nikt nie skrzywdzil ale naprawde te dziewczyny robia to celowo po co mi to zrobily by sie zemscic co im przeszkadzalo ze piszeee powiedzcie caly czas sie nei odzywaly czemu teraz gdyyyyyy pani administrator napisala o mnie >

Ostatnia edycja:
Laseczki ja Wam też życzę spokojnych i radosnych świąt, w zdrowiu, w rodzinnej atmosferze, w zrozumieniu:) Aby waśnie wszelakie zostały zniszczone:)
Zdrowia dla Dzieciaczków:)

/ ja tu jeszcze pisac zamierzam przed piątkiem, ale życzenia lepiej złożyc już teraz /

laseczki ja wam też życzę spokojnych i radosnych świąt, w zdrowiu, w rodzinnej atmosferze, w zrozumieniu:) aby waśnie wszelakie zostały zniszczone:)
zdrowia dla dzieciaczków:)

/ ja tu jeszcze pisac zamierzam przed piątkiem, ale życzenia lepiej złożyc już teraz /

ja tez wam tego zycze a najbardziej waszym dzieciom bo bez nich te swieta nei bylyby takie piekneee
mam nadzieje ze bede moglaaa to zrobic w wigilie z mojego konta

reklama
Dla mnie to jest śmieszne co tu się dzieje a najśmieszniejsze jest tłumaczenie dziewczyn że co z tego że na innym forum pisała że poroniła bliźniaki ...

Po 1 to z tego że dziewczyna pisząc takie rzeczy ma nieźle naj**bane w bani
Po 2 ma skłonności do kłamania zupełnie bez zahamowania
Po 3 nie robi sobie nic z tego że igra na uczuciach innych

A teraz powiedźmy wytłumaczenie

1 może wydoroślała i stara się poprawić
2 kłamie nadal nie patrząc na to co było kiedyś widzimy że u nas też kłamała może nie w tak drastyczny sposób bo z pierdołami ale kłamała między innymi z tym od ilu się stara z tym kiedy w pracy była z czytaniem harrego i z tym poronieniem... cholera wie z czym jeszcze więc proszę mi tu obrońcy SOSO nie pisać że to że tam gdzieś kłamała się nie liczy itp bo u nas również kłamała
3 u nas nie kłamała w takich kwestiach żeby komuś tym krzywdę zrobić to fakt ...

Ogólnie ja tam lubiałam czytać śmiesznie było z tyymmmm hejjjjkaaaa kochaneeee itp jakoś zawsze humor poprawiało więc nie mam nic do zarzucenia zawsze odpisała i była miła dla innych nie powiem ... ale jak by nie było oszukała nas i ja się czuje urażona nie czuje się pewnie piszę tu o swoim życiu o SWOIM DZIECKU to są intymne sprawy i chcę się czuć swobodnie przede wszystkim mi zależy żeby wiedzieć czy SOSO faktycznie jest dziewczyną ze zdjęć czy ma dziecko ? ... jeżeli okazało by się że jest faktycznie tą osobą faktycznie ma córkę to uważam że można wybaczyć i pomóc dziewczynie jeżeli ma takie problemy ze sobą ... tak więc SOSO nie wiem jakiś filmik z przeprosinami ? coś co by udowodniło Twoją autentyczność ... bo w innym wypadku ja po prostu nie wierzę w Twoje istnienie ... każdy może dostać drugą szansę ale musi się o to bardzo starać i nie dziwić że stracił zaufanie innych i że niektórzy mogą mieć mniejszy lub większy dystans ...

Do góry