reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam.
Choinka ubrana. Jutro pieczenie ciast a w piątek ostateczne porządki.
Beacia Śliczny ten Twój Kacperek.
Kamaa Twój przepis w wątku z przepisami dałam.
Enssne Serge dobrze pisze. Już czas pokazać rodzicom że jesteś dorosła i potrafisz sama podejmować decyzje.
Femme W tym cieście nie czuć kaszy. Ja tez takie robiłam. A jak polane jest czekolada to już w ogóle niebo w gębie. Zazdroszczę takiej mamy.

daffi a dziękuję ,wszystko w miare ok, w zasadzie coraz to lepiej :-D
wpadam nie rzadko, ale tu jest taka produkcja, że obawiam się, ze nie nadążę wiec tylko czytam i daje loga :-p wazne, ze ja wiem co u Was :-D:-D:-D

a jak damianek? zdrowy? ty tez? napisz cos jak siweta spedzacie itp:)

Ewi ja wczoraj 2 godz choinke ubieralam.. bo moj wspanialy maz mial ja przywiezc w poniedialek ale tego nie zrobil i przywiozl wczoraj po 9 zaczelam ubierac i po 23 skonczylam!
dzis juz pierwsza strata jest julka bombke wyrwala ale na dol dalam plastikowe a i tak ją zepsula!

daffi -a no zdrowy jak ryba ;-D
świeta hmmm.. jakos specjalnie nie obchodzimy. poki co bez choinki [i chyba sie nie pojawi]. bez prezentow.. a wigilia w sensie kolacji, raczej ot co po prostu - kolacja. tylko jakies ciasto upiekę.. jeszcze kilka dni temu mnie to podłamało, ale teraz juz wiem, ze powinno być z górki a w nowym roku się wszystko odmieni :-D

to chyba dużą Ty masz tę choinke co? 2h, kupa czasu :-)

Daffi /Nawet i plastikowe da radę zepsuć :)
Ja to w święta do mojej mamy w odwiedziny pojadę a tam to dopiero choinka stoi. Większość bombek szklanych i to takie wymyślne te bombki. A co roku jak tam jesteśmy to mama tylko choinki pilnuje żeby dzieci nie zbiły jakiejś bombki.

my z mężem i Martynką mamy taką swoją choinkę, na której są bombki plastykowe, łańcuchy, lampki, szpica. Jedną bombkę Mała już dawno zepsuła:p
No a na dole w salonie rodzice mają co roku dużą tę choinkę. W zeszłe święta Myszka miała parę tyg to tylko leżała, ale teraz to pewnie mama będzie pilnowała ozdób bo szklane:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Wróciłam już od teściów :) Muszę przyznać,że podziwiam moją teściową...tyle się napracuje przy tym wszystkim. Narobiła już tyle jedzenia jakby było nas ze 100 osób, a to tylko 4 :)

P.S. Suwaczek już jest...i brzusio też ;)

Do góry