reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi a już Ci tłumacze. Tamta miała tutaj kilka kont i pojawiała sie co jakiś czas pod innymi nickami i jechała te swoje chore historyjki, a te jej kłamstwa były okropne. z tego co wiem soso miała jedno konto na bb, i nie wmawiała Bóg wie czego...

Ale Daff z motylicaja to inna sprawa była... ona to przekroczyła granice wszystkiego pozatym nie próbowała nawet wytłumaczyc tego dlaczego a soso mimo bana próbuje.
Nie ma co porównywac tych dwóch spraw

Daffi Dlatego ze motylica jeszcze we wrzesniu tego roku czy tam wczesniej sciemniala na innym forum. a Soso podobo dawno to robila a u nas wogole nie klamala... zreszta podejscie soso do tego co tu sie dzieje a motylicy jest inne tamta znikla a soso wyjasnia przeprasza no i motylica i tak nie byla dzieciata to czemu mialoby nam zalezec na byciu jej tu?;-)

edit. pasztet sie piecze, ale pachnie w domku.... :-)

Można ją przetestować :-D np n a skypie niech z kimś pogada niech się pokaże z małą przed kamerką i najlepiej niech tego swojego też zaciągnie chociaż na chwilę ;-) jak faktycznie jej na nas zależy niech udowodni że jest tym za kogo się podaje a jak będzie wiadomo że faktycznie ma dziecko i nie jest jakimś starym zboczeńcem :-D:-D :-p to można wybaczyć i starać się pomóc chociaż ze względu na dziecko ... :sorry: bo szkoda żeby dziecko miało mamusie z taką bujną wyobraźnią może będziemy w stanie przyczynić się do tego żeby SOSO się oduczyła ściemniać ;-) ja innego rozwiązania nie widzę w ciemno nie zaufam :-p:-)

kaamaa tak początek...moja sąsiadka, taka staruszka powiedziała "myślałam dziecko,że się tak mocno objadłaś i dlatego taki brzuszek dostałaś" ha ha :D Faktycznie jak tak patrzę to wyglądam jakbym się dużo najadła i wypiła :))

reklama
No domyślam się, bo narazie to taki słodki ciężar ;)

Dziewczyny zmykam troszkę teściowej popomagać w gotowaniu na Wigilę, żeby nie było, że się obijam ;)

Do góry