reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas nastaw sobie codzienne przypomnianiew telefonie:-D a co do malej,daj jej cza jak bedzie chciala to bedzie ama sie puszczac i pojdzie... a co do strachu, moja piekna sie niczego nie boi wrecz odrotnie, to co straszne i dziwne dla niej jest super, ale za to Kacper...panikuje i sie boi:-D

reklama
vegas nastaw sobie codzienne przypomnianiew telefonie:-D a co do malej,daj jej cza jak bedzie chciala to bedzie ama sie puszczac i pojdzie... a co do strachu, moja piekna sie niczego nie boi wrecz odrotnie, to co straszne i dziwne dla niej jest super, ale za to Kacper...panikuje i sie boi:-D
ale moja np suszarki się nie boi ani odkurzacza, a bratankowie mają 4 lata i wyją jak to słyszą:p

żebym jeszcze nie zapomniała nastawic w telefonie hehehe;D

Oleńka uwielbiam imię Maja:) Moja Chrześniaczka się tak nazywa a nim zaszłam w ciążę marzyłam żeby miec córę albo Maję, albo Zosię, albo Juleńkę, ale Maja od razu u męża odpadła, szkoda.

No to żegnamy Soso.
Szkoda że są jeszcze dziewczyny, które myślą że bezkarnie będą kłamać nam w żywe oczy.
Do tej pory miałam mieszane uczucia.

ponieważ soso1112 i czarnulka 123 to te same osoby ( można to stwierdzić po zdjęciach i linkach umieszczonych w podpisie na babyboom.pl oraz kafeterii a także stylu wypowiedzi i bardzo bujnej wyobraźni) profil tej użytkowniczki na babyboom.pl zostaje zbanowany.

Słuszna decyzja. Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że żadnej burdy nie będzie. Chodziło nam tylko o to, że kiedyś zostałyśmy przez nią oszukane i obiecałyśmy sobie, że nie dopuścimy, aby próbowała oszukać nas jeszcze raz lub kogoś innego dlatego podjęłyśmy tę "akcję" kiedy zauważyłyśmy, że ktoś oprócz nas się połapał. A niestety to już nasza 2ga taka akcja i obawiam się, że będzie więcej takich, bo Soso ... Czarnulka czy też Dzunka na pewno znów wróci :-(

Słuszna decyzja. Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że żadnej burdy nie będzie. Chodziło nam tylko o to, że kiedyś zostałyśmy przez nią oszukane i obiecałyśmy sobie, że nie dopuścimy, aby próbowała oszukać nas jeszcze raz lub kogoś innego dlatego podjęłyśmy tę "akcję" kiedy zauważyłyśmy, że ktoś oprócz nas się połapał. A niestety to już nasza 2ga taka akcja i obawiam się, że będzie więcej takich, bo Soso ... Czarnulka czy też Dzunka na pewno znów wróci :-(

chcialam wam tylko podziekowac za takie potraktowanie wczesniej moze i mialam problemy ze soba jak podkreslilam juz wczesniej mialam silna depresje nie chcecie nie wierzcie ale teraz nie oklamuje nikogo brak mi slow do tego jakie potrafia byc falsztywe osoby mnie macie za klamczuche ???? wiecie co myslcie co chcecie ale po raz pierwszy moge z glowo do goryyyy podniesiona chodzic poniewaz bylam calkowicie szczera i nie obchodzi mnie zdanie innych tyle mam do powiedzenia kto chce niech mi uwierzy a kto nie chce niech nie wierzyyyy a tobie umiiiiiiiiii chce tylko podziekwoac bo ods poczotku cie nie lubilam od razu wiedzialam ze jestes falszywaaa i wrednaaa zegnam mam na tyle dumy w sobie ze potrafie sie wypowiedziec na ten temat po pierwsze dlugi czas temu bylam niepoprawna nastolatka z niepokoleji w glowie ale to sie zmienilo i wiem ze do tego co tu pisalam nie klamie nie mam zamiaru sie usprawiedliwiac bo mi to wisi

obiecuje wam ze juz nie zawietam na zadnym forum bo eyp oprostu robicie z ludzi potwory ale zreszta po co ja sie wysilam nie jestem ta sama osoba ale i tak mi nie wierzycie wiec nie mam sie co produkowac :(:(:(
wrocic nie wroce nie mam zamiaru sobie robic problemow tosiu jak kiedys pisalam niewiem do ktroes z waszych dziewczyn ze przerpaszam ze zaluje ze nie powinnam
pamietaj ze kazdy zasluguje na druga szansee jestem czlowiek nie zwierzeciem wiele zrozumialam od tamtego czasu kazdy popelnia bledy gdyby kazda z was wiedziala przez co tamtego czasu przechodzilam
Umi chcialam cie przeprosic poniosly mnie nerwyy nie chce nikogo obrazacccc przykro mi ze mnie tak oceniacie juz nigdy nie beden ikomu glowy zawracala przykro mi ze moje glupie wybryki beda sie ciagnely za mna przez cale zycie zaluje tego wszystkiego do dzis mnie to meczy wiec nie myslcie ze jestem kims pozbawionym uczuc wchodzac na to forum myslalam ze mam nowa szanse naprawic wszystko co zepsulam i naprawde nic nie zrobilam zlego tym razem wszystkie te niejasnosci to naprawdem oje rozczepanie nic wiecej przykro mi ze mnie dalej tak nienawidzicie Umi zbanuj mnie prosze wiecej juz nie napisze....
zycze wam wesolych swiat bo moje juz nie beda napewno

prosze nie pisz o mnie tosia jak o potworzeeee nie wroce zarzekam sie na moje dziecko mam dosccc dziekuje wam

Ostatnia edycja:
soso to czy darzyłaś mnie sympatią, czy też nie to jest tylko Twoja sprawa, ale szanuje twoje zdanie. Nie da sie wszystkich lubić i nie ubolewam nad tym faktem. Chciałabym ci tylko powiedzieć, że czepiam sie tylko wtedy kiedy mam o co i do tej pory uważam, ze mimo, iz starałaś sie być sympatyczna, to mocno kręciłaś. Z resztą wszystko jest w Twoich postach niczego nie zmyśliłam... Piszesz, że chciałaś zacząć od nowa... Trzeba było po prostu nie kręcić, czyli u nas nie pisać jednego, a na innym temacie czegoś całkowicie innego co zaprzeczało całkowicie temu co napisałaś u nas. Gdy w przyszłości będziesz chciała zacząć od nowa, weź przykład od jednej z nas. Myślę, ze wiesz o kogo chodzi. Ta osoba sporo sie napracowała, żeby odbudować zaufanie niektórych i myślę, że teraz cieszy sie sporą sympatią. Wiec da sie, tylko trzeba na prawdę popracować.

edit Nie mam takiej mocy, żeby cie zbanować. To może zrobić tylko i wyłącznie administracja

Hello

Ale produkcja :szok: 5 przez dziesiąte nadrobiłam.

Widzę, że dużo się działo... na ten temat nie będę się wypowiadać, bo zawsze tacy ludzie się znajdą......

Beacia
my też się nie znamy ale serdecznie Ci gratuluje kochana! :-)

Już inie pamiętam, która z Was pisała o tej butelce trzymanej przez miesięczne dziecko. Szczerze nie wierzę no ale to może cudowne dziecko...Julka dopiero próbuje pić sama z niekapka. A grzechotki zaczęła łapać też jakoś ok. 3 miesiąca.

Vegas ja mam tak samo :-D idę na zakupy z listą a i tak zawsze czegoś nie kupię:-D A dlaczego nie możesz już używać plastrów?

Ja dopiero od jakiś dwóch miesięcy mogę normalnie odkurzać wcześniej to wielki ryk był. Przez dziewięć miesięcy leciałam na miotle :-D

Muszę dzisiaj zrobić ciasto, w ogóle mi się nie chcę.

Wiecie co, dla mnie to juz jest paranoja i doskonale rozumiem soso. Na innym forum tez kiedys namieszalo sie choc pisalam prawde, dziewczyny mialy do mnie stosunek jak niewiem do kogo nie wierzyly mi gadaly ze sciemniam i poprostu wykasowalam sie z ich grona bo mialam to gdzies co o mnie mysla, ale to bylo 3 lata temu, teraz jestem inna osobą, zmienilam sie a stosunek ich jest taki sam. i fakt mozna miec uprzedzenie do jakis tam dziewczyn ale to co tu dotyczy soso niewiem czy dobrze robicie czy nie... moze jednak mozna dac komus szanse... ehhhh :dry: szara rzeczywistośc niestety....
juz nie wypowiadam sie ....... wierze soso ze sie zmienila, nam nic nie nakrecila a ze jest nierozgarnieta i nie pamieta dokladnych dat to cóż.... mi tez sie zdarza :-D :-p choc mniej wiecej pamietam ze w polowie stycznie bylam z Danielem w szpitalu w 2009r. ale daty nie powiem :-D i tez mieszam?:-D :-p

Hej.
Ja juz po zakupach, rodzinne dostalam wczoraj i dzis bede robic pasztet i pierniczki :-D choinke tez zakupilam :-D świeta ida na całegoooooooooooo :-)
a co tu taka cisza.... :dry:

Eliza podpisze się pod Twoimi słowami ;-)

Witajcie:-D
eve wiesz co nie chce mi się wierzyć w umiejęności Twojej córci, na pewno jest bardzo zdolna, ale nie spotkałam się z dzieckiem, które tak szybko trzymało samo butelke, mój niekapek zaczął trzymać pare miesięcy temu, nie powiem dokładnie kiedy, bo nie chce kręcić;-) ale coś koło 7 miesiąca :-)

u nas nic nowego ;-) kubuś mnie załatwił nad ranem przywalił mi i mam limo koło oka:sorry: siedze ze schabem na buzi:-p

reklama
Wiecie co wsyztsko fajnie tylko szkoda ze sie nam watek zasmiecil!
mysle umi ze wsyztskie posty dotyczace afery powinny uledz zniszczeniu!
mnie osobiscie juz wkurza cofanie sie wstecz i przebijanie przez afery!

ahh skomentowalam to ale usunelam... mysle jednak ze lepiej juz tego nie rozpamietywac.

Ostatnia edycja:
Do góry