reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej... Laski oszalałyście z tymi postami???
No to tak co do soso..... ja jestem zdania że każdy zasługuje na druga szanse... nic wiecej w temacie.
Eve mój Kuba zaczoł trzymac sam butle koło 7-8 miesiąca więc wybacz ale nie chce mi sie wierzyć w to co piszesz....
Chociaz przypomniało mi sie jak Seba jak miał ok 2 miesięcy ... i mam chyba zdjęcie... że jak ja mu podałam butelke do reki (pustą) to trzymał ale kilka sekund.... zaraz poszukam zdjęcia..
U mnie noc ok.... tylko jakaś przybita jestem....

o to jest to zdjęcie

Załączniki

• HPIM0475.JPG
    HPIM0475.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny elizka patrycja dziekuje wam za podpore naprawde naprawde jestem inna osoba prosze dajcie mi dziewczyny szanse przepraszam jezeli ktoras z was zraniulam chociaz nie chcialam bo naprawde nikomu tu krzywdy zadnej naprawden ie zrobilam naprawde jestem takim potworem za jakiego mnie macie ???? tamte dziewczyny naprawde raza do mnie uraz jak do kogog kto zabil im dzieckoooo narpawde jestem inna osba tylko prosze dajcie mi szanseeeee czy bylam az tak straszna jak z wami pisalam:(

Cześć dziewczyny :)
Wróciłam właśnie od lekarza, miałam USG powiedział,ze wszystko w porządku:) Po cichutku liczyłam,ze może już dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka,ale niestety jeszcze za wcześnie :)

A tak poza tym, to jakoś sobie radzę ;) Wczoraj udało mi się "dorwać" męża i ubraliśmy razem choinkę wieczorem :)

Soso niewiem jaka byłas kiedyś i nie powiem miałam chwile gdy wątpiłam w Twoja wiarygodność.... ale moim zdaniem jak wczesniej pisałam każdy zasługuje na drugą szanse i uważam że powinnas z nami zostać.

hej dziewczyny elizka patrycja dziekuje wam za podpore naprawde naprawde jestem inna osoba prosze dajcie mi dziewczyny szanse przepraszam jezeli ktoras z was zraniulam chociaz nie chcialam bo naprawde nikomu tu krzywdy zadnej naprawden ie zrobilam naprawde jestem takim potworem za jakiego mnie macie ???? tamte dziewczyny naprawde raza do mnie uraz jak do kogog kto zabil im dzieckoooo narpawde jestem inna osba tylko prosze dajcie mi szanseeeee czy bylam az tak straszna jak z wami pisalam:(
słuchaj tak jak pisałam, mi nic nie zawiniłaś i absolutnie nic do Ciebie nie mam:) To co było na Kaffe to było tu jest baby boom i tak jak Eliza podkresliła każdy zasługuje na drugą szanse. Wątpie w to że każdy jest obrazem ideału i czystości:-p Każdy popełnia błędy ja też i umiem się do tego przyznać:tak:

Cześć dziewczyny :)
Wróciłam właśnie od lekarza, miałam USG powiedział,ze wszystko w porządku:) Po cichutku liczyłam,ze może już dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka,ale niestety jeszcze za wcześnie :)

A tak poza tym, to jakoś sobie radzę ;) Wczoraj udało mi się "dorwać" męża i ubraliśmy razem choinkę wieczorem :)

a kolejne usg kiedy?

Sergevna - witamy i powodzenia w staraniu :-)

OLCIA - a ja nie wiem :no: Kuba tak dobił ten samochód że to jakieś nieporozumienie jest ...

EVE - czemu święta okropne ?

HELGA, XTOSIA- dzięki za info :-)

VEGAS - nic na siłę ;-) główna rada ja chciałam żeby mała chodziła i jak ją do tego mobilizowałam itp to jeszcze gorzej było jak sobie odpuściłam bo stwierdziłam że przecież ma dużo czasu to poszła sama :-p miała 10 miesięcy i 10 dni :-)

PATRYCJA - Haha to niezłego masz boksera w domu :-p :-D

TRINAA - ah czasy USG :-) jak ja kochałam te wizyty :-)

SOSO - miałaś się spotkać z którąś jeśli ona nadal ma ochotę spotkaj się i wyjaśnij udowodnij że jesteś "prawdziwa" :sorry: w innym wypadku sorry ale ja takim ludziom nie wierze ktoś kto pisze takie bajki gra ludziom na uczuciach W TEMACIE DZIECI !! nie zasługuje na zaufanie ...

Soso ja niestety nie mogę się wypowiedzieć bo Cię nie znam.... Ale jesli dziewczyny piszą że warto dać CI drugą szansę, to może faktycznie na to zasługujesz. Ale nie mnie to oceniać.

Trinaa super że wszystko z dzidziusiem ok:-) a na kiedy masz termin?

Daffi- lekarz powiedział,że na początku lutego, chyba że będe się w międzyczasie źle czuła,czy coś się będzie działo, to mam się zgłósić.

reklama
łoooo do lutego jeszcze sporo czasuuuu!
no doczekac sie nie moge.

dziewczyny z innej beczki teraz walne.
bronicie soso rozumeim ale czemu w takim razie w stosnku do motylicaji bylyyscie innego zdania? toz ona tez z konta motylicaja nie klamala tylko z tych innych..
troszke to niespraweidliwe wg mnie....
i tez nie nas oklamywala tylko inne ale reguulamin zabrania miec wiecej jak 1 konto i tu juz bez tych sciem nalezal sie jej ban.
wytedy jednak wsyztskie byly za... mozecie mi uzasadnic dlaczego?

Do góry