reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

i nie poszlam, chcialamm umyc okno i mi plyn zamarzal na nich:szok: wiec mroz jak cholera to nie wychodze. oj jutro sobie wyjde, S bedzie w domu to sobie polaze:-p

femme a czemu wow??? a co myslalas ze nie chodze, ostatnio przez chorobe kacpra nie chodzilam tak to wychodze.

becia witaj. nie znam cie, ale gratuluje. nie ma to jak urodzic w grudniu hehe:-D

esn to czego sie teraz boisz. nie panikuj wes sie w garsc kobieto:-) nie jestes dzieckiem ktoremu mozna rozkazywac

reklama
OLCIA - o proszę ja to nosa z domu bym najchętniej nie wychylała :-D chociaż dzisiaj ładnie było :-)

Nam się znowu coś z samochodem stało nie odpala ... pewnie paliwo zamarzło ... masakra :dry:

Heja.
Ja byłam dzisiaj z dziecmi na sankach tylko -4 stopnie jest od rana więc ciepło.
]Kama Witaj.
Patrycja U mnie w nocy przez okno to i sarenkę można zobaczyć albo liska i inne leśne zwierzęta. Facet to nawet jednego dnia by nie wytrzymał. Przykładem jest mój S, ja musiałam rysowac żeby wyrobić sie w terminie a ten nawet dzieciom jeśc nie dał i tylko przychodził do mnie i mówił że cos trzeba a on nie wie gdzie, a łóżka do spania im pościelić to masakra. Zdawało się ze bardziej zaradny był. A na noc już wkurzony był.
Oleńkla Witaj.
Ja to chyba wiem skąd ELiza ma tyle energii. im więcej dzieci tym bardziej zorganizowane się stajemy.
Femme Dobre to, ja nadal się śmieję.
Enssne Dziewczyno ogarnij się, jesteś dorosła. Ile dziecko ma lat? Pewnie kilka skoro już rozumie itp.
Myślisz że mieszkanie z rodzicami i podleganie ich rozkazom jest dobre dla dziecka, otóż nie. I to ze względu na nie powinnaś się wyprowadzić. Może tymczasowo, pomieszkaj u koleżanki. Jalo samotna matka z zaświadczeniem o niemocy do pracy (czy jak to tam się nazywa) na pewno miałabyś jakąś zapomogę.
Beacia Gratulacje.

ja tylko na chwilke sie zameldowac ze juz po wszystkim urodzilam 19.12.2010 pieknego synka. 56cm i 3100g :) pisalam do fikuska ale niedoszly chyba eski. pozdrawiamy ciocie ;*
GRATULACJE!!!!!! :-) a nie mówiłam? ze do weekendu urodzisz ;-) hehe

esn masz 24 lata a zachowujesz sie jak 15 latka lub gorzej! JEstes dzieckiem Twoich rodziców i jak im naprawde zalezy na Toobie to po pewnym czasie przyjma do wiadomosci to ze jestes ze swoim partnerem. Ja jak sie wyprowadzilam od ojców tez mialam powiedziane ze nie bede miala powrotu i co? po poł roku wrócilam do rodziców z rodzinka i mieszkamy w domu obok nich :p heh

femme z checia wysle ci pasztecika ale do swiat chyba nie dojdzie:-D jeszcze musze go wyrobic i do piekarnika ale mi sie nie chceee.... :dry: :-D

Witam serdecznie, czy można do Was dołączyć, Dziewczyny?... :-)
Już od jakiegoś czasu Was podglądam i stwierdziłam, że czemu by się nie odezwać i tutaj?.. :laugh2: Mamą jeszcze nie jestem, w ciąży też nie... Ale właśnie zaczyna się 3 miesiąc, jak staramy się z Narzeczonym o upragnionego Szkraba :-)

reklama
femme to co wy macie za paliwo, jakies z woda zmieszane

sergevna oby sie udalo... a tak w ogole witaj:tak:

ale mi sie nudzi, na dodatek cos mi tu smierdzi...Maja sie posrala:shocked2::eek:

Do góry