reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heej dziewczynki chcialam wam powiedziec ze musze sie z wami pozegnac poniewaz zostalam przez administratora bestyje uznana za trola z czego mi jest naprawde przykro jestem pewna ze niebawem zablokuje mnie napewno ta pani przykro mi bardzo ale na kazdym kroku uznaje moje posty za klamstwo przykro mi chce mi sie az plakac ze ludzie potrafia byc tak podli :( na kazdym kroku kobieta wychwytuje jakies smieszne niejasnosci szkoda bede za wami tesknic pisze o tym na forum zebyscie wiedzialy ze zawsze bylam z wami szczera dziekuje wam v za wszystko :(

beacia gratulacje maluszka to na tyle jezeli mnie nie zablokuje jeszcze napisze buziam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, bardzo proszę o wyjaśnienie poniższych rozbieżności.
Dużo jest nieścisłości w Twoich postach co pozwala podejrzewać ,że wszystko co piszesz jest wyssane z placa a na forum portalu babyboom.pl nie lubimy troli.

23.09 Wciągnął mnie Harry Potter zaczęłam go czytać jak miałam 14 lat pierwszą cześć przeczytałam w 2 dni i wierzcie albo nie tak mi sie spodobało ze 7 części przeczytałam w 2-3 tyg. ( nie cytuje dosłownie)
W roku 2003 gdy miałaś 14 lata w PL były dostępne 2 części zaś w WB 5 a nie 7 .
26.09
" Facet mnie zostawił 8 miesięcy temu" We wrześniu Twoja córka miala 2 lata i 6 miesięcy minus te 8 mies to 22 miesiące czyli prawie dla lata a nie rok jak twierdzisz w innym poście.

12. 10 Napisałaś że starasz sie o dziecko 6 miesięcy
26.10 ze starasz się 6-8 miesięcy
06.11 to 10 cykl starań
23.11 Na wątku mamusie jako staraczki po raz drugi napisałaś że to 9 cykl starań...

26.09 napisałaś że poroniłaś pierwszą ciąże w 15 TC
14.11 stwierdziłaś, że poroniła w 13 TC - tego typu fakty są tak traumatyczne ,ze doskonale się pamięta kiedy się poroniło.

i jeszcze kwestia Twojej wagi, jakieś bardzo szybkie skoki , 5 kg w ciągu niecałego miesiaca?

proszeee to co mi napisala paniiiii

ja tylko na chwilke sie zameldowac ze juz po wszystkim urodzilam 19.12.2010 pieknego synka. 56cm i 3100g :) pisalam do fikuska ale niedoszly chyba eski. pozdrawiamy ciocie ;*
gratuluje:) kochana pewnie doszly ale mam tamten tel wylaczony...teraz mam mega zamieszanie i nawet nie wiem gdzie on jest:( przpraszam kochana:(

hejjj ehh to sie wyladowalam dziewczyny nie chce nikogo tu obrazic podkresle od razu ale jezeli ktoras z was przez chwilke pomyslala ze jestem klamca albo tak zwanym trollem to przepraszam ale tak nie jest jestem poprostu rozczepana i czasem nie zwracam uwagi na wszystkie szczegoly a widze ze powinnam naprawde lubie z wami pisac bo to jedyne co mam w holadni jedyny kontakt z polakami na jaki moge sobie pozwolic bardzoooooo wam dziekujjeee za toooo przepraszam ze zrobilam lekkie zameiszanie z mojego powodu na forum ale sie zdenerwowalammmm

BECIA CZEKAMY NA FOTECZKIIII!!!!!!

FISKUSKU JAK ALANEK?

ELIZKO mowie czasem nie zwracam uwag do dat i pisze w zaokragleniuuuuu i taka jest prawda ale to nie od razu powod do oskarzennn :(
widzisz jestes moderatoremmm napewno by ci przykulo uwage to jezeli naprawde bylo by cos nei halo w tym co pisze:9

soso moze nie zlikwiduja ci konta...

A Alanek draniuje:-D

ja w dalszym ciagu czekam na meble......

miejmy nadzieje ze nie kochana bo bym sie zalamala aaaa
ALANEK MA ROCZEKKK eeeee przepraszam spoznionie zyczonka DLAAAAA TWOJEGO DRANIUCHA HEHEHEHEHEHEHEHEHEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na jakie meble bo ja nie w temacie ?

Soso mam nadzieje ze Ci nie zabokuja konta;] ehhhh, cóż ja czasami tez jestem roztrzepana ale co na to poradzic taka natura czlowieka :-D

Fikusek jeszcze czekasz na meble? :-D hehe
Moje dzieciaki tez łobuzuja teraz:-)

reklama
miejmy nadzieje ze nie kochana bo bym sie zalamala aaaa
ALANEK MA ROCZEKKK eeeee przepraszam spoznionie zyczonka DLAAAAA TWOJEGO DRANIUCHA HEHEHEHEHEHEHEHEHEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na jakie meble bo ja nie w temacie ?
dzikujemy:)

kupilam meble jakies 5 tyg temu no i dzis mieli przywiesc... dzwonilam i mowila ze rozwoza i ze trzeba czekac:/

Do góry