reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej kochane witam sie ja juz od 8 na nogach bo tu troszke tloczno jest ale fajnie asie wstalo snil mi sie slub ze nie mialam butow na slub i bralam go w kozakach bialych hehehehehe

Elizka hehehe no zaczynam drukowac jak zawsze heheheheheheh

Femmeee tez bym chciala pojsc do pracy naprawde ja juz 3 lata w domu i mnie troszke trafia w ciazy pracowalam nawet na wakacjach zamiast leniuchowac ale dla mnie to byly jak wakacje bo mieszkalam w hotelu moj szef byl super zabieral mnie i siostre z jego rodzina na basen itp bo on mieszkal praktyxznie tez w hotelu mial poloczony hotel z domkiem swoim wiec sniadaniaa obiady i kolacje jedlismy razem w hotelu bylo fajnie mowil ze jak bedziemy chcialy z siostra wrocic to nie ma problemu i tak mysle o tym teraz....

UMI JA TO mam takiego kopa nA SWIETA ZE AZ milo caly czas cos robie kocham tooooo

kamiiiii witam cie ja jestem w twoim wieku kochana:)

dafiiiiii powiedz mi ile jest do ciebie z zielonej wlasnei tak myslalam jakos po swietach a PRZED sylwestrem wpasc fajnie y bylo twoja jule wysciskac:):):):)

patrysiaaaaa u nas w parku w holandiii to zajacow od groma jest w lecie fajnie rozlozyc kocyk polezec bo mamy taki park jak w amerykanskich filmach piekny to zawszep odbiegaly to sie je dokarmialoooooo :)

a weiec wg google maps jest jakies 68km... ale bilet autobusowy do mcza nie drogi... brachol na znizce placi kilka zl wiec ty bez mysle ze do 20zl bys sie zmaknela zalezy jeszce czy pospiesznym bys jechala czy normalnym... bo pkp bys miala kilka przesiadek u nas juz zlikwidowali pociagi i do mcza jada tylko szynobusy.
ale jak taniej i odwazna jestes to mozesz pkp:)
ja blisko pkp mieszkam wiec daleko po Ciebie bym nie miala.

reklama
trinaa - Gdybym nie miała dziecka, nie zastanawialabym się. Bardzo dużo im zawdzięczam, jak odejdę tracę ich - bo to już zostało powiedziane. Kocham ich bardzo, gdyby nie oni .. nie wiem co z Nami by było. Ale ... jest to ale, chciałabym sama stanowić o sobie. Teraz próbuję zebrac siły .. na rozmowe o tych Świętach, będzie trudno. Obraza na całego, na bank.

esn wiesz co? bardziej panikujesz chcac powiedziec o swietach spedzonych u kolezankki niz ja jak mialam powiedziec rodzicom o ciazy. a tez bylo to straszne, ale tego to nie rozumiem...tak im sobie pozwolilas wejsc na glowe... i dlatego sie tak zachowuja

lece na spacer z dzicmi...bo juz wariuje

enssne-Ja powiedziałam mojemu tacie przed swoją wyprowadzką,że doceniam to co robił dla mnie..miał lepsze i gorsze momenty,ale niestety te gorsze powodowały,że atmosfera i tak i tak była trudna do zniesienia...też słyszałam teksty,że go nie szanuje,nie kocham itp. Powiedziałam,że mnie to męczy i chciałabym mieć spokój. Były fochy, nie odzywanie się. No kolorowo nie było,ale co mogę jeszcze zrobić? On nawet kiedy ma kłopoty nie daje sobie pomóc.....

oleńka19 - Ja totalnie nie bałam się im powiedzieć o ciaży, i tak nic by nie poradzili. Poza tym ja chciałam tego dziecka. :]

trinaa - to coś jak u mnie .. zobaczymy co z tego wyjdzie.

w ogole to nie wime czy pisalam wam rano ze wyczuwalam ze gaz mi sie ulatnia!
wszyscy mowili mi ze mi sie wydfaje itp.. M patrzal i tak niepewnie mowil ze chyba tak itp...
zamowilam gazownika po 10 a przyjechal dopiero teraz!
oczywiscie przeprosil ale mowil ze maja sporo zlecen teraz! i faktycznie gaz mi sie ulatnial!
wymienil wsyztsko i skasowal mnie 20zl!
masakra jak ta kasa jest ulotna.
kupilam julce sukienke na Roczek chusteczki mleko i kasy znow nie ma! doslownie dosc przed tymi swietami juz czlowiek ma zmartwien!

jeszcze przed wyjsciem z domu ja sie ubieralam a julka chodzila po pokoju w kurtce gruba jak balwanek i jak sie przewrocila tak w kant krzesla i rozciela sobie kolo oka!
szczescie ze nie w oko!
Dodatkowo mozecie zauwazyc ze kapcer czolo kluczami podrysowal troche Julce!
biedna ta moja Julka dzis!!!

Ostatnia edycja:
Beacia no to superrr a nie mówiłam że urodzisz w weekend.... Gratuluje :):)

no i jak znajdziesz chwile to daj znac jak poród...

Ostatnia edycja:
BECIA - kurde znam kogoś z Nidzicy i nie mogę sobie ni cholery przypomnieć kogo :-p ...no i oczywiście Gratulacje ! :-)

DAFFI - biedna Julka :dry: te dzieci ...Nina ciągle jakaś obdrapana chodzi -_-

OLCIA - na spacer :szok: wow :-p

reklama
Do góry