hej kochane witam sie ja juz od 8 na nogach bo tu troszke tloczno jest ale fajnie asie wstalo snil mi sie slub ze nie mialam butow na slub i bralam go w kozakach bialych hehehehehe
Elizka hehehe no zaczynam drukowac jak zawsze heheheheheheh
Femmeee tez bym chciala pojsc do pracy naprawde ja juz 3 lata w domu i mnie troszke trafia w ciazy pracowalam nawet na wakacjach zamiast leniuchowac ale dla mnie to byly jak wakacje bo mieszkalam w hotelu moj szef byl super zabieral mnie i siostre z jego rodzina na basen itp bo on mieszkal praktyxznie tez w hotelu mial poloczony hotel z domkiem swoim wiec sniadaniaa obiady i kolacje jedlismy razem w hotelu bylo fajnie mowil ze jak bedziemy chcialy z siostra wrocic to nie ma problemu i tak mysle o tym teraz....
UMI JA TO mam takiego kopa nA SWIETA ZE AZ milo caly czas cos robie kocham tooooo
kamiiiii witam cie ja jestem w twoim wieku kochana
dafiiiiii powiedz mi ile jest do ciebie z zielonej wlasnei tak myslalam jakos po swietach a PRZED sylwestrem wpasc fajnie y bylo twoja jule wysciskac
patrysiaaaaa u nas w parku w holandiii to zajacow od groma jest w lecie fajnie rozlozyc kocyk polezec bo mamy taki park jak w amerykanskich filmach piekny to zawszep odbiegaly to sie je dokarmialoooooo![]()
a weiec wg google maps jest jakies 68km... ale bilet autobusowy do mcza nie drogi... brachol na znizce placi kilka zl wiec ty bez mysle ze do 20zl bys sie zmaknela zalezy jeszce czy pospiesznym bys jechala czy normalnym... bo pkp bys miala kilka przesiadek u nas juz zlikwidowali pociagi i do mcza jada tylko szynobusy.
ale jak taniej i odwazna jestes to mozesz pkp
ja blisko pkp mieszkam wiec daleko po Ciebie bym nie miala.