reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzikujemy:)

kupilam meble jakies 5 tyg temu no i dzis mieli przywiesc... dzwonilam i mowila ze rozwoza i ze trzeba czekac:/

nie denerwuj sie kochana napewno przywioza wiesz jakie sa warunki na drodze teraz ja z holandii do polski jechalam od 4 do bodajrze bo nie chce zmyslic ale do okolo 21 godziny wieczorem wiec sobie wyobraz co sie dzialo byla masakra

reklama
nie denerwuj sie kochana napewno przywioza wiesz jakie sa warunki na drodze teraz ja z holandii do polski jechalam od 4 do bodajrze bo nie chce zmyslic ale do okolo 21 godziny wieczorem wiec sobie wyobraz co sie dzialo byla masakra
tu nie chodzi o drogi tylkmo najpierw woaza w dalsze trasy,dopiero pozniej rozwoza tu na miejscu:/ tylko ze ja za godz alana klade spac:/

witam sie i ja ;)
dzionek ciezki nie mam checi na nic doslownie nawet choinki nie ubralam jeszcze :-)
moze ktos chetny do zabawy z bombkami i innymi szpergalami hehe
ogolnie swieta beda okropne dla mnie pelna zalamka :-(
Wikusia moja zaczela butle sobie trzymac juz i smieje sie do misia grzechotki bo marcin jej go pokazuje i jej spiewa glupoty a dzieciak slucha i z ojca ma polewke heh
a co u was nie dam rady was nadrobic przepraszam ;-)
soso ciebie wychwycilam jak tam u ciebie zdrowko dopisuje??

witam sie i ja ;)
dzionek ciezki nie mam checi na nic doslownie nawet choinki nie ubralam jeszcze :-)
moze ktos chetny do zabawy z bombkami i innymi szpergalami hehe
ogolnie swieta beda okropne dla mnie pelna zalamka :-(
Wikusia moja zaczela butle sobie trzymac juz i smieje sie do misia grzechotki bo marcin jej go pokazuje i jej spiewa glupoty a dzieciak slucha i z ojca ma polewke heh
a co u was nie dam rady was nadrobic przepraszam ;-)
soso ciebie wychwycilam jak tam u ciebie zdrowko dopisuje??

a dziekuje kochanie dobrzeee naprawde dobrze oprocz stresowwwwww dzisiejszych

ale twoja mala jest slicznaaaaaa naorawde sliczna kochanaa
u mnie nic ciekawego narazie schodze z kompa posiedziec z malaaaaaa jestem w polsce juz u mamy zamieszanie 3 psy 7 osob w jednym mieszkaniu teraz cisza bo pojechali na zakupki a siostra w pracyyy ja lece pozniej na solarium i jutro na 10 30 do fryzjeraaaaa na farbowanieeeee przedluzam wlosy tasmami wiec pozniej wstawie fotki jak wrocee :):):):) sioostra psrawila mi prezent solarium fryzjerai kosmetyczke na swieta
aghhh to ci sie kochana pochwalilam ale i tak nie pobije ciebieeeeeee bo masz pieknego maluszkaaa o ktorym ja marze tylko plci przeciwnej hehehehehehehe u mnie swieta tez nie beda do konca super bo mojego nie ma zostal w holandi bo ma szkole egzaminy wiec ehh troszke msutno bedzie na sylwestra ale lecec z sisotra i szfagrem buziam was narazie bede pozniej

FISKUSKU rozumiem cie kochana tez bym sie denerwowoala 3 mam ckukaski by przyszly jak najszybciej:)

bede starala sie pisac jak najwiecej ale widze ze dziewczynek tez nie ma bo sawieta to i czasu nie ma u mnie wlasnie sie bigos gotuje w ogromnym garze na pol kuchenki hehehehe wiec pachnieeeeeeeeee lece kochaneeee do pozniej miski:)

Eve nie obraz sie ale kurcze przeraza mnie co piszesz czasem!
ta Twoja wikusia to geniusz.. dzieci w tym wieku nie maja skoordynowanych ruchow dopiero co ucza sie trzymac grzechotki w łapkach a twoja juz butle sama sobie trzyma! wybaczcie ale ja w to nie wierze!

soso chociaz prezenty masz fajne hehe ;)
daffi poszukam ci foto jak trzyma butelke sobie lapkami wyglada to tak jak by lapkami piers trzymala jak to dzieci robia jak znajde to wrzuce ;)

Witam, bardzo proszę o wyjaśnienie poniższych rozbieżności.
Dużo jest nieścisłości w Twoich postach co pozwala podejrzewać ,że wszystko co piszesz jest wyssane z placa a na forum portalu babyboom.pl nie lubimy troli.

23.09 Wciągnął mnie Harry Potter zaczęłam go czytać jak miałam 14 lat pierwszą cześć przeczytałam w 2 dni i wierzcie albo nie tak mi sie spodobało ze 7 części przeczytałam w 2-3 tyg. ( nie cytuje dosłownie)
W roku 2003 gdy miałaś 14 lata w PL były dostępne 2 części zaś w WB 5 a nie 7 .
26.09
" Facet mnie zostawił 8 miesięcy temu" We wrześniu Twoja córka miala 2 lata i 6 miesięcy minus te 8 mies to 22 miesiące czyli prawie dla lata a nie rok jak twierdzisz w innym poście.

12. 10 Napisałaś że starasz sie o dziecko 6 miesięcy
26.10 ze starasz się 6-8 miesięcy
06.11 to 10 cykl starań
23.11 Na wątku mamusie jako staraczki po raz drugi napisałaś że to 9 cykl starań...

26.09 napisałaś że poroniłaś pierwszą ciąże w 15 TC
14.11 stwierdziłaś, że poroniła w 13 TC - tego typu fakty są tak traumatyczne ,ze doskonale się pamięta kiedy się poroniło.

i jeszcze kwestia Twojej wagi, jakieś bardzo szybkie skoki , 5 kg w ciągu niecałego miesiaca?

proszeee to co mi napisala paniiiii

Witam
PO PIERWSZE:
TA PANI czyli Administrator forum , który napisał na prośbę użytkowniczki z tego wątku.

PO DRUGIE:
Skoro dziewczyny z tego wątku uznają twoje wyjaśnienia i wzbudzasz obecnie ich zaufanie to nie widze powodu do banowania

Ale i tu
PO TRZECIE
radziłabym zapoznać się DOBRZE z regulaminem forum babyboom.pl

Regulamin forum - Forum BabyBoom
a szczególnie punktem 10.

Za wyniesienie PW na ogólny grozi ban
a sprawa była wyjaśniana właśnie z początku na PW by można ją było rozwiązać bez wzbudzania niepotrzebnych niepokoi na forum.

Proszę więc powstrzymać swoje nerwy bo to do niczego dobrego nie doprowadzi.

ja tylko na chwilke sie zameldowac ze juz po wszystkim urodzilam 19.12.2010 pieknego synka. 56cm i 3100g :) pisalam do fikuska ale niedoszly chyba eski. Pozdrawiamy ciocie ;*
moje gratulacje!!!:)

femme to co wy macie za paliwo, jakies z woda zmieszane

sergevna oby sie udalo... a tak w ogole witaj:tak:

ale mi sie nudzi, na dodatek cos mi tu smierdzi...Maja sie posrala:surprised::eek:
oo Twoja córcia jest tylko dzień młodsza od mojej:) ale fajnie:)

Eve nie obraz sie ale kurcze przeraza mnie co piszesz czasem!
ta Twoja wikusia to geniusz.. dzieci w tym wieku nie maja skoordynowanych ruchow dopiero co ucza sie trzymac grzechotki w łapkach a twoja juz butle sama sobie trzyma! wybaczcie ale ja w to nie wierze!
moja grzechotki zaczęła trzymac jak miała 3 miesiące, ale cóż.. dzieci są różne.. ale fakt, też to dla mnie ciut dziwne bo moja jak miała miesiąc to leżała i się nie ruszała;D

dzisiaj mi się ciężko Was nadrabiało bo co miałam chwilkę ciutkę poczytałam a następnie Malutka wymagała ode mnie uwagi. Nockę ładnie przespała, raz zbudziła na kaszkę. Potem w południe tylko godzinkę spała i o 19.20 usnęła po kąpieli, 6h na czuwaniu ją wykończyło:)
Umyłam sobie dziś okna u nas, firankę powiesiłam, ozdoby.

witam cieplutko nowe Mamusie:)

Ostatnia edycja:
wiecie co laski sory ze tu wjechalam ale to co czytam na temat soso czy jak jej tam ale ta laska ma niezle najeeebane w glowie...ciesze sie ze ktos ja w koncu zdemaskowal bo tak byc nie moze ze ta laska zeruje na waszych uczuciach...masakra normalnie...jeszcze tu podeslemy linki tej czrnulki(bo taki nik miala na kafeterii ) tam tez nam sciemniala ze ma raka mozgu,ciaza blizniacza ktora byla urojona ciaza bo ona ma tylko swoja corke laure i zadnej innej ciazy nie miala...a ty czrnulko wstydz sie baba wredna jak tak mozna klamac ludziom na forum...powinni ci konto usunac w pizzzzdu...
sory za slownictwo ale inaczej sie nie da jak czlowiekowi sie krew gotuje na to co sie czyta co ta kretynka wypisuje....amen

reklama
Yyy..... Soso jak to? Ej heh...brak słów.... :dry: :Eek:

Hmmm a Ty co masz do powiedzenia na ten temat? Zamotałas sie poprostu czy cos, ze tak pisałas? :-p szczerze ja na to nie zwróciłam uwagi... ;]

Witam Was mimo wszystko serdecznie :tak: No cóż czara goryczy się przelała ... obserwowałyśmy, obserwowałyśmy, ale już dłużej w milczeniu pozostać nie możemy.Kilka lat wstecz pisałyśmy sobie na Kaffe i tam też poznałyśmy niejaką początkowo Dzunke, która później zmieniła nick na Czarnulka ... Bardzo się zżyłyśmy i każda jej historia wywoływała szereg współczujących uczuć. Ale biedna zagoniła się w swoich kłamstwach ... Nigdy nie pisała, że jej źle z tatą Laur, nawet miał być prawie śmiertelnie chory. Później miała raka mózgu, który okazał się nie jej rakiem (telefonicznie powiadomiono ją o fakcie pomylenia wyników) Później ciąża bliźniacza i wklejenie zdjęcia z portalu o takich właśnie ciążach. I tu Soso wpadła, a my mając już dość igrania z naszymi uczuciami powiedziałyśmy jej, że nie chcemy jej znać. Jakiś czas później pojawiła się znów na Kaffe pod innym nickiem i wciskała podobne ciemnoty co nam. Teraz przyszła na BabyBoom.

Kochan pewnie zastanawiacie się po co to wszystko piszemy więc już wyjaśniam ... Są ludzie, którzy na prawdę przeżywają nieludzkie tragedie, a ona się z tego wręcz naśmiewa!!!

To jeden z jej zakłamanych postów https://www.babyboom.pl/forum/porady-prawnika-f344/nazwisko-dziecka-45446/#post6181922 Przeczytajcie proszę.

Takie osoby jak Soso nie powinny innych nabijać w butelkę uważam.

Ostatnia edycja:
Do góry