reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiecie co wymieklam.
dostalam wlasnie bardzo zalegly komentarz na allegro!
sie ktos wysilil!

Rodzaj komentarza: Pozytywny

Treść komentarza:
"ok"

i co ja mam mu odpisac? hehe
chyba tylkko tyle wszystkow porzadku. Polecam....

reklama
Moja Królewna od 19.20 śpi, ja jestem po kolacji, obejrzałam prawie cały odc Na wspólnej prócz końcówki bo oglądałam do kolacji, a że już zjadłam to wolałam iśc na netka:) Mężuś wraca po 22 z pracy.

Eliza oby szybciutko Mikusiowi ząbki wyszły bo się zamęczy Bidulek.

Ostatnio mam jakąś specyficzną chcicę na drugie bobo. Wspominam czasy ciąży, ruchy, poznanie płci, wyczekiwanie porodu:) Ciekawe jak ja wytrzymam te 2,3 lata:p

A ja dowiedziałam się popołudniu,że jutro i w piątek mam wolne :) Zatem chyba jutro wybiore się na spacer po sklepach :) Może coś mi wpadnie w oko na później do pokoiku :)

witam wczesnie rano:)
noc mialam okropna, bylo mi tak strasznie niedobrze, ze szok ;/ nie moglam spac, co chwila sie budzilam. ech.. i niedlugo ide na wizyte do lekarza. mam nadzieje, ze powie mi cos ciekawego. pewnie jak wroce to napisze wam co i jak. buziaki:):*

pisz pisz:-) ja slyszalam ze niktorym niedlugo przed porodem jest nie dobrze,moga mec wymioty itp,wiec moze to dobry znak?

hej z rana,
nocka lepsza ale kolo 2 dawalam malemu nurofen bo juz mial goraczke, nie musialam mierzyc...:( bidulek... teraz to mysle ze to albo trzydniówka albo zeby. lub jedno i drugie :no:

beacia a masz do którejs z nas nr tel zeby jakby co dac znac jakbys zostala w szpitalu?:-p

reklama
Do góry