reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzień dobry!:-)

Jak dzień mija? U nas dzisiaj ziimno: -17:eek: i nie mogę iść z małym na spacer..
Za to za chwilę pędzę do apteki po ten Luminalum:dry: póki D. jest w domu..

Musze się wam pochwalić, od wczoraj do dzisiaj rana Oliś nie dostał ani kropli mm. Tylko moje z cyca ciągnie:-) dopiero o 9 mu zrobiłam, bo płakał wniebogłosy i prawie zjadł sobie ręke.:-p Licze, że dzisiaj też mi się uda karmić go tylko swoim.. o ile się bedzie najadał.:happy2:

Stękał troche rano, ale teraz smacznie sobie śpi. Pewnie po tym luminalu:confused:

Pomożecie mi z czymś? Chciałam mojemu kupić na święta jakąś bluze/sweter. I znalazłam coś, co mu się na pewno spodoba.. ale nie wiem którą wybrać.
Jak myślicie?

LXS A-ZOO bluza Japan Style (C-HLILA) rozm. L (1350298145) - Aukcje internetowe Allegro
LXS A-ZOO bluza Japan Style (C-HGREEN) rozm. L (1350298124) - Aukcje internetowe Allegro
LXS A-ZOO bluza Japan Style (B-HGREEN) rozm. S (1350295120) - Aukcje internetowe Allegro

Choć ta fioletowa i szaro fioletowa wydaje mi sie taka pedalska.. sama nie wiem..:confused:

Ixi to super,że z laktacją i karmieniem coraz lepiej. Co do bluzy to mi się fioletowa podoba,ale ja uwielbiam ten kolor więc obiektywna nie jestem.

Patrycja gratuluję kroczków ;-)

My sobie z Majką dziś trochę poleniuchowałyśmy rano i wstałyśmy dopiero przed 9, a teraz mała zasnęła:szok:Długo pewnie nie pośpi,ale zawsze coś. Na 14 mam dentystę blee

No i wróciłam. Pośmiałam się z lekarzem, ponarzekał na dyrektorke szpitala, ze mu umowy nie przedłużyła. Hehe.. no i tetno maluszka bardzo dobre. U mnie szyjka krotka, gladka i rozwarcie na 2 cm. Chciał mi wypisac skierowanie do szpitala, ale powiedziałam ze wole w domu lezec i czekac niż w szpitalu ;p Mam nadzieje, ze do swiat zdaze urodzic ;p
Patrycja gratulacje dla Kubusia ; )
Daffi gratuluję wygranego konkursu ; ) ale się Julcia dzis wycierpiala u lekarza.. biedulka
Ixi wedlug mnie ta w srodku jest calkiem fajna.
Kochana to ja obstawiam ze wciagu gora 7 dni urodzisz:-) ja jak bylam u gina i mialam 2cm rozwarcia to tej samej nocy wrocilam na porodówke :-D :tak:

reklama
aha no to sie rozkręca:-) hehe, ja cos czuje ze naprawde na dniach sie rozpakujesz i to jeszcze w swieta juz z maluszkiem w domku bedziesz:tak: zycze Ci tego:-)
Mi jak tak brzuch twardnial to wtedy szyjka sie skracala i rozwarcie robilo. potem do gina szlam i ktg pokazywalo skurcze ale nieregularne, a tego dnia co bylam u gina i mialam 2cm mieli mnie polozyc ale stwierdzili ze nie bo moge jeszcze pochodzic z tydzien, ale ja juz czulam ze jest blisko bo podinstyktownie zakupy zrobione do domu, by mieli co jesc:-D ja spakowana, hani pokoj pomalowalismy, klade sie po 21 na wyrko i pyk, skurcze :-) po 2h bylam juz na porodówce:) i po 2 Miki byl juz na swiecie:-)

Do góry