reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi spokojnie mozesz mieszac,ja jak bylam w szpitalu to jak odciagalam pokarm i zostalo to kazaly nie wyleweac i np za godz odciagnac na nastepne karmienie:) w domu tez odciagalam tak:)

reklama
Laski i 7y ząbek widac, nieźle przebity a ja wcześniej go nie widziałam. Ale jak mogłam jak Mycha sobie nie pozwala zajrzec w buzię. Aż się boję tych nocek:p No ale skoro przesypiała pięknie ostatnio każdą noc bez zajęknięcia a ząb jeden przebity a drugi w trakcie to chyba połowa sukcesu za nami..:p

Ixi wreszcie jesteś;* 3mam za Was kciuki pod każdym względem:* Biedny Malec..:(

Za jakiś kwadrans okąpię Perłę i pewnie przed 20tą uśnie bo padnięta jest. Dziś znowu popołudniu w ogóle nie spała, ale nic na siłę:)

Prezenty wreszcie kupione. No teściowej zostało coś kupic, ale z nią to najmniejszy problem. Kocha motyw aniołów a z aniołami to wszystko już robią:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny:)
jak to jest ja bym juz chciała kupować ciuszki dla maleństwa a znajomi mówia ze nie nie powinno się jeszcze kupować bo coś moze się stać...
Jak to jest ?

Z tym kupowaniem to zwykły przesąd i nie ma co się przejmować:) Większość dziewczyn,jeśli robi zakupy później to tylko dlatego,zeby poznać płeć dziecka-tak mi się zdaje:) Jeśłi się nie możesz doczekać,to po prostu kupuj i już ;)

Ja dostałam pierwsze ciuszki dla Małej jak byłam w 4tyg /zaraz po odebraniu bety z potwierdzeniem, że jestem w ciąży:)/ Nie wierzę w przesądy aczkolwiek zawsze ten lęk jest, to normalne.

reklama
Do góry