reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tez Ci to szybciutko zleci ;)
ani nie zauwazysz jak szybciuyko bedziesz miała maleństwo na rękach ;*
beacia858 szczęśliwego rozwiązania życze i zdrówka dla maluszka:*

Ostatnia edycja:
reklama
No i wróciliśmy..

Dalej Luminalum, przez 5 dni. A on po tym taki otępiały jest..

Dziewczyny powiedzcie mi: można mieszać swój odciągnięty pokarm z tym odciągniętym np. godzine temu, jak już oba są zimne? Bo słyszałam, że nie.. Każde odciąganie osobno...ale tak właściwie to czemu?

ixi ja sie spotkalam z tym ze z jednego dnia dziewczyny mieszaly pokarm ale np dzisiejszy z wczorajszym juz nie:) takze mysle ze spokojnie mozesz polaczyc... i zdrowka dla malego...:***

Hej Dziewuszki:)

Beacia
szoruj wreszcie na porodówkę hehe:)

U nas nocka dziś o dziwo nie przespana cała, dziwiłam się czemu, ale w południe poznałam przyczynę - 6ty ząbek widac:D

Vegas gratulacje...
Mój dzis taki maruda do tego goraczkowanie, ale na szczescie mu juz przeszla calkiem...:/ mam nadzieje ze nie wróci... ale marud zostal i do tego slinienie i pchanie wszystkiego do buzi:/ tez bym chciala zębolka na horyzoncie zobaczyc a tu nic a nic... w sumie ze 2 tyg juz sie tak meczymy z malym tyle ze dzis goraczka doszla:dry:
lece sie z malym pobawic i tv oglądnac... :p
narka

witam nowe mamusie...;-)
Ixi biedny Oliś i ty biedna wspólczuje wam. mam nadzieje ze z mieszkaniem sie wyjaśni i nie bedziecie sie musieli wyprowadzać.. Oliś jest z 13 czy 14 października????

beacia trzymam kciuki. juz niedługo zobaczysz.

vegas gratki ząbulka,,,;-)

a ja dziś jakaś śnięta jestem. nic mi sie nie chce. dobrze ze juz koniec semestru i prawie wszystkie oceny wystawione. prawdopodobnie nie bede miała zadnej kosy na semestr...tzn jak pójde do dyrektora i sie poskarze na kolesiówke od matmy która od miesiaca trzyma moje zaliczenia a jestem zagrożona w tym momencie ona sobie w kulki leci bo nie oddaje a oceny do piątku a ona na chorobowym... zal...

reklama
Już się nie mogę napatrzeć na te wszystkie słodkie ciuszki dla maluchów i zamówiłam właśnie dwa komplety :) "Zaszalałam" troszkę,bo nie znam płci,więc jeden zestaw dla pana, a drugi dla pani ;)

Do góry