reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff współczuje... ciekawe od czego ma takie zatwardzenie.... od mleka? :O

A my jutro na usg bioderek jedziemy... bosze jak ja sobie sama dam rade, i ogarne sie tam... zawsze M jezdzil z nami... a teraz nawet wolnego boi sie brac by mu nic z pensji nie zabrali...:-(

reklama
nie wiem ale jest 2 lekarzy na popouldnie a my udamy sie do naszego rodzinnego bo tez bedzie. mysle ze nie odmowi. dobra z niej kobieta!

ja juz naprawde nie wiem od czego to!

Elizka dobre wiesci roznosisz mam nadzieje ze i ja przed swietami dostane:-)
daff jak to numeru nie masz? a w necie? biedna Julka

lolkak numerke w kolejce? to sie dostaje przy rejstracji tak mi sie wydaje, a daff nie jest pewna czy ja przyjmą wiec gdyby sie rejstrowała telefonicznie to miałaby pewność. Ale w sumie co przychodnia to inne zwyczaje

lolkak numerke w kolejce? to sie dostaje przy rejstracji tak mi sie wydaje, a daff nie jest pewna czy ja przyjmą wiec gdyby sie rejstrowała telefonicznie to miałaby pewność. Ale w sumie co przychodnia to inne zwyczaje

dzwonilam do przychodni i nie ma juz numerkow w kolejce i kazali nam przyjsc i zapytac lekarza czy nas przyjma... bo one w recepcji nam tego nie moga zapewnic.

Daffi trzymam kciuki by was przyjeli

umi to Kacperek fajnego slowa sie nauczyl:-D:-D:-D

Eliza dasz sobie rade jutro ja zawsze sama z Alanem chodzilam po lekarzach:-)

ja rodzinne bede miec przed swietami bo zawsze mam do 23:-)

reklama
fikusek a mam inne wyjscie...?:-p musze dac rade, ale najpierw z małym po karte :/ a potem po schodach i oby byc pierwszą. A tak to maz lecial kolejke zajmowal a ja sobie spokojnie czekalam i karte wyciagalam.;] choc i tak 1,5 godziny wczesniej jedziemy jak zawsze by godzine poczekac ale wejsc pierwsza :-p juz tyle tak robie i najwiekszy poslizg to bylismy 3 w kollejce:-D a to przez to ze poxno wyjechalismy. jutro po 9 juz musimy jechac... musze Mkiego przetrzymac by nie spal do tego czasu... bedzie ciezko:/

Do góry