reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam sie :)
Biena Ixi... oby te problemy z brzuszkiem mineły już...
Vegas no to impreza udana widze hehehe jak mąż??
Daff Julka jest zaje.... hahahaha że sie tam zmieściła hahahaha
Mamusiamikusia... gratulacje :):)

A u mnie noc znośna..... ja czuje sie dobrze Kuba marudzi.... ta cholerna dwójka mu sie przebija i marudzi mi strasznie już od kilku dni :/:/
a mężuś doszedł do siebie około 13ej wczoraj:p

Eliza
ja fotki dałam na NK, a tutaj wstawię jak tylko znajdę chwilkę bo dzisiaj latamy i prezenty kupujemy:)

Dziś Misia oczywiście znowu przespała całą noc, w ogóle spała prawie 12h:) Od 20.45 do 8.30:) Uwielbiam Ją!!!!! Wreszcie daje się matce wyspac:)

Ostatnia edycja:
no odkad biore rodzine zawsze bylo przed swietami... ;] a zaraz zadzwonie do gopsu i sie zapytam bo jestem ciekawa.. bo w tym roku wszystko jest innaczej;]

No ja zadzwoniłam i mi pani jak zwykle powiedziala bym zajrzala do decyzji... :dry: a tam pisze ze do 30 kazdego miesiaca jest rodzinne no i ze tozalezy kiedy im przesla kase. Ciekawe... zawsze bylo przed swietami, zobaczymy...
kurde ten mój osrodek to cos kombinuje... nie podoba mi sie to wogóle... :////

beda w piatek zobaczycie.
a my kurka idziemy do lekarza z julka..
nie pomaga jej nic na kupe... juz drugi raz poszla spac ze zmeczenia! cisnela az cala spocila sie! byla tak rozpalona od placzu ze nie moge czekac dluzej.
jak zwykle nr nie ma i mamy isc i zapytac sie czy przyma nas!!!!!!!!

reklama
Do góry