reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek a mam inne wyjscie...?:-p musze dac rade, ale najpierw z małym po karte :/ a potem po schodach i oby byc pierwszą. A tak to maz lecial kolejke zajmowal a ja sobie spokojnie czekalam i karte wyciagalam.;] choc i tak 1,5 godziny wczesniej jedziemy jak zawsze by godzine poczekac ale wejsc pierwsza :-p juz tyle tak robie i najwiekszy poslizg to bylismy 3 w kollejce:-D a to przez to ze poxno wyjechalismy. jutro po 9 juz musimy jechac... musze Mkiego przetrzymac by nie spal do tego czasu... bedzie ciezko:/

no widzisz a ja lecialam po karte , ponziej do szpitala,bo tam ortopeda przyjmowal i to na 2 gim pietrze i wozek wnosilam i dopiero bylam na miejscu, A wozek trzeba bylo wniesc bo nie ma gdzie zostawic na dole.

reklama
elizka a no mozesz sie przebrac:-p
daff a rozumiem u nas takich bajerów nie ma, maja mnie przyjac i mi wisi czy maja miejsce czy nie dzwonie zapisuje sie i nie ma ze nie maja miejsc, ale to do lekarza małego

elizka fikusek a jak ja jeżdże z małym do rzeszowa to zawsze mnie zapisuja na godzinę:-p jestem 30 min przed tą godziną a wchodze 1,5-2,5 po wyznaczonej godzinie....

elizka fikusek a jak ja jeżdże z małym do rzeszowa to zawsze mnie zapisuja na godzinę:-p jestem 30 min przed tą godziną a wchodze 1,5-2,5 po wyznaczonej godzinie....
:szok: :szok: współczuje...:/ ja jade kolo 9:30 a lekarz przyjmuje od 11. tyle ze w taka pogode to bedzie 40min jazdy. wiec po 10 bedziemy a miejscu;]

Elizka u mnie jest tak ze na kazdej wizycie ja decyduje której ma mnie lekarka wpisac... i zawsze chce na 11 ale ona zawsze twierdzi ze bedzie wczesniej i zapisywała mnie na 10:30 przede mna na 9 zapisywała jeszcze kilka osob tak ze bylam 5 w kolei a przychodziła po 11 tak wiec ja z debicy jak jade to tak zeby nie na ostatnia chwile wiec od 10 byłam w poczekalni o 11 jeszcze jej nie było a jak przyszła to okazało sie ze 3 osoby zapisała na godzine 9:40 potem jedną na 10 i 3 na 10:30 ale byłam pierwsza z tych 3... no i jeszcze inni wiadomo. Takim oto sposobem wchodziłam o 13...

:szok: :szok: współczuje...:/ ja jade kolo 9:30 a lekarz przyjmuje od 11. tyle ze w taka pogode to bedzie 40min jazdy. wiec po 10 bedziemy a miejscu;]

a ja szlam i w kolejce siedzialam nie dluzej jak 10 min:) u nas uawiaja tak ze kilka osob np ma przyjsc miedzy 10a 11:)

w poniedzialak jedziemy do oropedy ale do drugiego szpitala bo tam od roczku przyjmuja..

Vegas ale z Ciebie małpa:-p torcik tu wstawiasz ale co nam z fotek migiem na poczte i każdej po kawałku prześlij:-) Sliczny torcik i pewnie pyszny

reklama
Do góry