reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia kto wie moze to już własnie te skurcze i wkońcu i Ty sie rozpakujesz..;-) trzymam kciukasy żeby jak najszybciej i w miare bezboleśnie.

biedna ixi jak ja jej współczuje. ile sie biedaczka nacierpi.

witam sie bardzo zimoooowo. mam czas sie do was odezwać bo K zabrał małego do siebie wczoraj wieczorem bo moja mama ma w tym tyg na rano do pracy. MAsakra nie ma go prawie 24 godz. a ja już potwornie tęsknie. gdyby nie to że musze sie uczyć i iść jutro do szkoły to poszłabym teraz do mojego Misiałaka no. źle mi bez niego.

co do rodzinnego to ja byłam dziś zanieść ostatnie dokumenty i powiedziala ze kase 23 dostane..;-)
vegas Smigaj na poczte wysyłać na po kawałku tego cuda....mniam jeżeli smakował tak jak wyglądał to mistrzostwo..;-)

reklama
Vegas super zdjecia:-)
beacia oj a moze to juz? :-)

a ja wzielam udzial w konkursie tu na BB i kurcze jestem w szoku bo czytam dzis kto wygral i tam mój wpis :-D hehe

julka dzis spala mi od 10 do 11 i pozniej po 13 zasnela i po 16 wstala...
u lekarza przyeli nas szybciej.. wyszla po nas pani doktor!
julka ma zapalenie uszu, do tego zeby ida kolejny bol, zapalenie gardla swoja droga, nawrot kataru i brak kupki robi tez swoje.
ogolnie oddalam ostatnie pienbiadze na leki i ryczec mi sie chce !!!!

Eliza który konkurs ten z mikołajem? ja tez wygrałam jesli to o ten chodzi:-p
daff :-( oby Julce szybko przeszło co do leków to masakra ja dzis w aptece 50 zł zostawiłam bomi sie specyfiki na katar pokonczyły... a wypłate bedziecie miec jakos na dniach?

Eliza który konkurs ten z mikołajem? ja tez wygrałam jesli to o ten chodzi:-p
daff :-( oby Julce szybko przeszło co do leków to masakra ja dzis w aptece 50 zł zostawiłam bomi sie specyfiki na katar pokonczyły... a wypłate bedziecie miec jakos na dniach?

my wyplate mamy ostatniego kazdego miesiaca czyli w stlwestra a za pilnowanie Kapcerka placa mi do 10 kazdego miesiaca ale sa to smeiszne sumy bo 200zl teraz wychodzi....

daff a nie ma nikogo chetnego kto chciałby żebys sie zajeła dzieckiem?Jak z Kacprem sobie radzisz to z innym tez bys dała radę. Porazka dosłownie... najgorsze jest to ze choroba wypada w najmniej odpowiednim czasie i człowiek zazwyczaj kasy nie ma... Ja w tym miesiacu akurat jestem na poczatku ale 2 razy miałm tak jak ty z tym ze troche blizej do wypłaty. Sama nie wiem co ci poradzic:-(

oj z 3 dzieckiem nie wiem jakby bylo....
nie wiem czy dalabym sobie rade.
jakos to bedzie pozycze znow od taty kase nie mam wyjscia....
a moze w piatek bedzike to rodzinne to juz w ogole byloby uper.

reklama
no i znikly. ;/ byly regularnie co 10 min i juz ich nie ma.. a juz mialam nadzieje, ze Kacper bedzie dzis ze mna, a tu nic. dziekuje za kciuki, ale to jeszcze nie ta pora niestety..
daffi współczuję choroby Julci i braku kasy.. widzę, że ostatnio kazdy ma problemy z pieniedzmi ;/

glowa do gory,teraz w kazdej chwili moze zlapac:)

Do góry