reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wpadłam tak jakoś i przeczytałam twój post. pow. jej niech się nie denerwuje bo przez to też nie ma pokarmu. Ja też przechodziłam cyrk z tymi cyckami i pokarmem. Jakby chciała ze mną pogadać to jestem chętna, może bym coś pomogła. Jak coś to pisz na pw. Ja z pokarmem (z jego niedoborem) walczyłam przez 7m-cy:wściekła/y::szok: praktycznie cały czas kiedy to moje mleczko było podstawą posiłkową.
a co do kupek to ja miałam problem z najstarszą córką, ale to później jak miała coś k/o roczku

Dziewczynki proszę was o codzienne głosiki http://nk.pl/swieta/2010/galeria/169694

mowilam zeby sie nie denerwowala....
by przystawiala malego jak najczesciej i walczyla z laktatorem... herbatke laktacyjna tez pzrerabia ale twierdzi ze je nie pomaga...
ja jej juz nie wiedzialam co poradzic....
zaparcia.. ja mam problem dopiero teraz i jakos daje rade zwalczyc je choc wiem zer to nie latwe... na kolki polecilam jej sab simplex... slyszalam o tym naprawde wiele dobrego..zreszta z kazdym kto mial doczyneinia z kolka chwalil to bardzo i mysle ze zmaist bawic sie w probowanki innych lekow lepiej podac ten sab simplex... zwlaszcza ze IXI podaje malemu espumisan i inne podobne ale nie pomagaja. Patent z suszarka tez jej polecilam. narazie nic nie pisala ale powiem jej ze jestes chetna do pomocy.. masz na pewno wieksze pojecie w walce z pokarmem niz ja.

reklama
bry
Daff ja tez z ixi pisalam i mi to wyglada na to ze malemu mleczko modyf nie podpasowalo...:tak: i dlatego takie problemy brzuszkowe moze miec. miala odstawic mm i dawac samego cyca.no zobaczymy. trzymam za nią kciuki.
A no i Julka agentka nie z tej ziemi:-D hehe ale se kryjówke znalazła:tak:
mamusia mikusia super ze egzamin zaliczony :-D
Lolkak ehhh te prblemy cyckowe... oj tez pchal łapki do buzki, trwalo to troszke i tez przez nerwy chcialam dac mu butle ale on nie chcial, i sie unormowalo potem, tez mial chyba z 2-3mies. wec to chyba normalne. jakis kryzys pewnie nadszedł:dry:
Vegas super ze impreza sie udała:-) i czekamy na foteczki :-p

No a my wczoraj do tesciów pojechalismy i tak nam dzien zlecial... i dzis znow poniedziałek ... :dry:

Witam sie :)
Biena Ixi... oby te problemy z brzuszkiem mineły już...
Vegas no to impreza udana widze hehehe jak mąż??
Daff Julka jest zaje.... hahahaha że sie tam zmieściła hahahaha
Mamusiamikusia... gratulacje :):)

A u mnie noc znośna..... ja czuje sie dobrze Kuba marudzi.... ta cholerna dwójka mu sie przebija i marudzi mi strasznie już od kilku dni :/:/

ale tu dzis pustki..
u mnie noc nie najlepsza julka jak przyszla do nas to tak sie rzucala! spala nam co chwile w nogach.. balam sie ze spadnie w ktoryms momencie.
do tego problem z kupa dzis znow! placze i placze i wycisnac nie moze.
ze zemczenia i placzu poszla mi dzis juz spac!!!:szok:
zobaczymy co bedzie jak wstanie.

Daff jeśli odstawienie mm Ixi nie pomoże, to te bóle brzuszka i kolki mogą być z nietolerancji laktozy. Może odciągnąć trochę początkowego mleka albo od razu kupić delicol.

I Majaka tez ma problem z kupą. 3 dzień nic...:dry: Elizka mam nadzieje, że to chwilowy problem z komunikacją na lini Majka -cycki ;-)

edit; Dostałam właśnie list z MOPSu, że jednak przyznali mi zasiłek rodzinny :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie zaraz bede narabiac ale dzis mi tak internet nawala ze ani was czytac ani pracować dosłownie masakra:/

A u mnie po staremu mały ma teraz katar ja swój kończę:-) Wczoraj kacper nauczył sie nowego słowa " spadaj" u niego to jest padaj i adaj... Dzis biegnie do Tomka żeby dac mu buzi i sie przytulić bo wychodził do pracy i dał mu ogromnego buziaka i stwierdził "Tata padaj" i wszystko jasne...

lolkak ja miałam decyzje po niecałych 2 tyg od złozenia wniosku

edit
Daff :-D uwielbiam Julke...!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry