reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ahoj::):-)

Przyszłam sie pochwalic ze w lipcu urodze syneczka:):tak::tak: Wyszlo ostatnio na usg:) Jest zdrowiutki na szczescie:)

Macie moze jakies linki do imion??:-) Kurcze zadne mi nie przychodzi do glowy:/:no: Moze jakbym poczytała to by mi sie jakies spodobało:)

Pozdrawiam:*

reklama
Hej, a ja według tego testu na 65% urodzę synka:-) kurcze jak ja bym juz chciala wiedziec co tak naprawde urodzę, ale cos czuje ze do porodu sie tego nie dowiem... dzidzia jest strasznie uparta i wstydkiwa...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ona_Mika co do tego testu co link wrzuciłas to nie jest taki na 100%. Bo wyszło mi z niego ze bedzie dziewczynka i to na ponad 70% a tydzien temu na usg okazalo sie ze jest chlopczyk:-D:tak: Więc nie ma co sie tym sugerowac za bardzo...

NIo i tak jak nie wiedziałam co bedzie to miałam peln imion na dzieczynki a na chlopczyka zadnego a tu teraz wyszlo ze chlopak... Moze od lipca jeszcze mi sie jakies imie spodoba:):);-):-)

Pozdrawiam:*:tak:

Ona_Mika co do tego testu co link wrzuciłas to nie jest taki na 100%. Bo wyszło mi z niego ze bedzie dziewczynka i to na ponad 70% a tydzien temu na usg okazalo sie ze jest chlopczyk:-D:tak: Więc nie ma co sie tym sugerowac za bardzo...

Wiadomo, że to tylko przesąd ludowy, ale bardzo zabawny i mnie się podoba;-). Poza tym nie ma co się sugerować USG:-p, jeszcze wszystko się może zdarzyć;-), po porodzie będzie wszystko jasne:tak::-).

Pozdrawiam i miłego wieczorku:tak:.

Jasne tylko jeszcze 3 miesiace w sumie i bedewiedziala na 1000% procent czy corcia czy synus:-):-):-), Ona_mika poczekaj jeszcze troszke za jakis misiac bedziesz biegala i szukala kolejnych spodni bo te ktore ostatnio kupilas juz beda za male:-):-):-) bynajmniej ja tak mialam, ale w sobote kupilam sobie 2 rozmiary wieksze wiec moze starcza mi do konca:-):-):-)

Hej dziewczyny :-D
Nie za bardzo jestem w temacie...ale moze na poczatek sie przedstawie: Mam na imię dominika i mieszkam w Szczyrku, mam 22 lata...i zastanawiam sie czy pasuje na ten watek :-) powiem jedno: gratuluje dzieciaczkow, ja jestem w polowie 19 tygodnia :-)

ania_zywa moim zdaniem bardziej prawdopodobne jest usg niz jakis przesad ludowy ktory ktos sobie wymyslił, nio jest smieszny ale co w zwiazku z tym?! jedynie to ze gdy wychodzi np dzieczynka to mama robi sobie juz niepotrzebnie nadzieje chociaz zalezy tez od osoby jak kto do tego podchodzi. kazdy ma inne zdanie.;-)

Nio pyrtus raczej nie zniknie:-D:-p

Brandy gratuluje:-) i zycze 9 spokojnych miesiecy:happy:

Ona_mika co tam u Ciebie, jak sie czujesz? Znasz juz plec dzidziusia??:happy:

Dobry wieczór;-).

Ona_mika, a może pokażesz nam kochana swój brzuszek cio? Bardzo tęsknie za czasami, kiedy miałam taką ładną piłeczkę;-).

Brandy, gratuluję:tak:. Jesteśmy w podobnym wieku, wątek jest dla mam do 20 lat, ale my chyba też jesteśmy jeszcze młodymi mamami co:-p:-D .

Angel, nie denerwuj się;-). Chodziło o to, że to przesąd ludowy i nie trzeba go traktowac poważnie, nikt nie kazał Ci się sugerować wynikiem tego testu:tak:. A najważniejsze, że na USG wyszło że dzidzia zdrowa:tak:.

Cześć dziewczyny:)

Często zaglądałam na to forum i postanowiłam się pochwalić.. Mam 18 lat (17 jak zaszłam w ciąże). Chodzę do 2klasy tech i w szole jak się dowiedzieli to raczej wszyscy przyjeli to dobrze:) Rodzice moi i jego tez:) A oboje sie bardzo baliśmy jak to będzie.. Ludzie na ulicy i w moim miasteczku (jestem z pod Warszawy) dziwnie się na mnie parzą ale ja jestem szczęśliwa i niech sobie myślą co chcą.. Jeszcze nie wiadomo czy będzie to chłopiec czy dziewczynka.. Ja chciałabym chłopca, mojemu narzeczonemu to wszystko jedno.. Jestem juz w 21tyg i maluszek rozwija się dobrze:) Często kopie:) Termin mam na 1sierpnia. Ale przczucie mi mówi że to będzie wcześniak..:)

reklama
Witaj Galarecia:-). Fajny masz nick:tak:;-):-).
Gratuluję zafasolkowania i szczęścia, ludźmi się nie przejmuj. Na mój temat też ludzie plotkowali, a teraz wiele osób znalazło się w podobnej sytuacji co ja i teraz im wstyd.. Ja też chciałam chłopca, czułam że urodzę Filipka, ale okazało się że mam królewnę Hanusię hehe:-D.
W szkole napewno potraktują Cię trochę ulgowo, w końcu jesteś w błogosławionym stanie;-):-).
Pozdrawiam.

Do góry