reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy, śliczny suwaczek. Ja właśnie sama nie wiem jak to z tymi suwaczkami, ale pomaga mi liczyć i tak czas porodu zweryfikuje wszystko. Ja na szczęście w I trymestrze dobrze się czułam, czasami mi tylko mdli, nawet teraz. A tak to strasznie jestem zmęczona cały czas i senna, tez tak macie??
wstyd sie przyznac ale ja 1 i 2 trymestr przespalam :zawstydzona/y: bo popoludniami mezulek pracowal a ja spalam :zawstydzona/y:potrafilam spac od 13 do 18 i od 21 do 10 nastepnego dnia i tak w kolko ,jadlam i spalam , czasem na spacerek poszlam :-ppoki nie zaczol sie 3 trymestr:-D bo potem mialam sile jak nic :-D

reklama
Dzieki lubie rozowy kolorek i mam taka nadzieje ze to corcia bedzie:-) a co do mdlosci to ja I trymestr i poczatek II spedzilam wiszac nad sedesem... teraz czasami jest mi niedobrze jak cos jem, najczesciej przy pierwszym posilku. A co do spania to spalam po jakies 14-16godz na dobe :-):-):-):-) teraz potrzebuje tylko 8-10godzinek snu:-):-):-) a poza tym to straszny len jesetm i moze dlatego ciagle bym spala:-):-):-):-) ostatnio mam inny problem bo w nocy mogla bym niespac wcale a jak tylko robi sie jasno to najczesciej usypiam z laptopen na kolanach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wspolczuje, ja sie jutro bede meczyla bo musze jechac 100km do siostry ktora umowila mnie na wizyte do lekarza do ktorego mialam juz nie jezdzic bo mnie to juz meczy.... :no::no::no::no: a tak poza tym to calkiem fajnie jest dzidzia coraz bardziej sie wierci, z jareckim coraz lepiej:-):-):-)

Jwsteśmy z Torunia i podążając za radą spytałem sie położnej i mogę być przy porodzie ale tylko wtedy później zobacze moją ukochaną z dzieckiem jak będą wychodzić ze szpitala.

JAk to???? Rozumiem, że nie Twoja dziewczyna będzie na sali ogólnej, z innymi mamami, ale chyba obowiązują tam jakieś godziny odwiedzin?? Będziesz mógł ją codziennie odwiedzać, ale w wyznaczonych godzinach tak??

A co u Was słychać młode mamusie i młode przyszłe mamusie:-p??

Odwiedziny są,będę mógł obejrzeć małego przez szybkę, co do odwiedzin mojej dziewczyny to nie mogę chyba że by przyszła do pokoju odwiedzin który jest łączony z oddziałem patologii ciąży,ale to tylko jeżeli czegoś jej trzeba.

zeby nie bylo ze nikt nic nie pisze to sie pochwale ze za 5 dni bede wiedziala czy urodze synka czy coreczke (mam nadzieje ze sie dowiem)
wszystkiego naj kobitki
ps. co dostalyscie od swoich na dzien kobiet??

witam wszystkich :)

mam pytanie wie ktoś może czy wymioty w prawie 37 tygodniu ciąży są normalne? czy mam powody do niepokoju? :confused:

reklama
witam wszystkich :)

mam pytanie wie ktoś może czy wymioty w prawie 37 tygodniu ciąży są normalne? czy mam powody do niepokoju? :confused:

hej
gdzies czytalam ze pod koniec ciazy u niektorych kobiet moga wystapic wymioty, ja bym sie tym za bardzo nie martwila jesli nie sa za bardzo uciazliwe a jak bedziesz u poloznej albo u lekarza to im to powiedz

Do góry