reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ania_zywa nick to moja ksywa z gim:-) a w szkole juz i tak traktuja mnie troche bardziej ulgowo, choc mam duze zaleglosci ktore musze nadrobic:baffled:

Ona_mika no brzusio ladny:-) tez juz mam taki spory:-)

reklama
Ona_mika, śliczny masz brzuszek:tak:. JA w 20 tygodniu byłam płaska jad deska hehe, miałam na uczelni egzaminy i miałam nadzieje, że zlitują się nade mną, jak zobaczą brzuch:-D, ale niestety nie było po mnie nic widać:-p. Za to później nagle zaczęłam tyć, brzuch miałam jak wieeeeeelki arbuz:-p:laugh2:.

ania_zywa ok juz sie nie denerwuje hehe masz racje najwazniejsze ze dzidzia zdrowiutka:):):tak::-)

Ona_mika mnie niestety też bola plecki i dzidzia tez nieźle kopie:):-) Ale z tego sie bardzo ciesze:):-)

Galarecia super ze nie bylo problemu z rodzicami, a ludzmi nie ma co sie przejmowac. Ja zaszłam w ciaze miesiac przed 17-stymi urodzinami i tez o mnie ludzi gadali, teraz juz jets dobrze. W kwietni ślub i w koncu bedziemy mieszkac razem:):-)A jak u Ciebie sytuacja z partnerem??

Mnie tez traktuja ulgowo i non stop pytaja jak sie czuje i ogolnie moge powiedziec ze w szkole jets dobrze:):):-)

P.S. Ona-mika masz racje postarajmy sie bardziej by ten watek nie zaginał w tlumie innych:) Moze wytrwamy razem do konca:):tak::tak:

Pozdrawiam:*:*:-)

angel501 co do sytuacji z partnerem to jest dobrze. na poczatku wiadomo, szok... ale pozniej juz sie bardzi cieszyl. i nadal sie cieszy:-) i wogole teraz to taki z niego dumny przyszly tatus:-) w walentynki byly zareczyny:-) w czerwcu planujemy slub cywilny:-) no a zamieszkmy razem pewnie jeszcze przed slubem.. a napewno zanim sie dzidzia urodzi:-) co prawda ciezkie warunki beda bo bedziemy narazie musieli sie gniezdzic w jednym malym pokoiku ale damy rade:-)

co do szkoly to w sumie i tak wiekszosc nauczycieli raczej jeszcze nie wie... albo udaje ze nie wie...

pozdrawiam:*

Galarecia nio to super ze z partnerem wszystko jak najlepiej:):tak: U mnie juz raczej wszystcy wiedza wychowawczyni musiala powiedziec reszcie bo gdyby czasem cos nei tak ze man na lekcji było to zeby wiedzieli co jest:-) oczywiscie niektorzy tez chyba udaja ze nie wiedza hihi:);-) Galarecia moze utwórz sobie suwaczek aby bylo widac w ktorym tyg ciazy jestes:)

buziaki

no moja wychowawczyni pytala sie czy ma mowic innym nauczycielom.. ale ja stwierdzilam ze nie ma potrzeby i ze sami sie dowiedza w swoim czasie. a jak zrobic ten suwaczek??

Mnie wych tez sie pytała, i powiedziałam zeby nic nie moiwła. Ale w koncu sie sami domyslili bo robila sie ze mnie kluseczka i brzuszek zaczal rosnac:)

Kliknij na moj suwaczek i otworzy Ci sie strona tam beda 4 kroki ktore bedziesz musiała wykonac po koleji (na szczescie wszystko dokladnie opisane) Gdy juz utworzysz suwaczek musisz skopiowac BBCode (ten pierwszy kod) skopiuj go w calosci, Wejdz na edycje swojego profilu i tam bedzie edytuj swoj podpis i tam wklej ten kod ze strony suwaczka.:) Jesli cos pogmatwałam lub Ci nie wyszlo to jest watek o tym jak zrobic suwaczek:) tem tez jest opisane jak to sie robi.

Powodzenia;-)

no ze mnie tez sie juz robi kluseczka i zaczyna byc widac pileczke:-) dlatego juz wszyscy w klasie zauwazyli i sie podpytywali..

udalo sie zrobic suwaczek. dziekuje:*

witam wszystkie młode mamy!!! mam 20 lat (rocznikowo 21 ale gdzie tam grudzień:-D) i jestem w 22 tygodniu ciąży. Ciąża byla planowana i bardzo chciana.Slub brałam jeszcze przed zajsciem w ciaze. Jestem na 2 roku studiow i jak narazie to nikt nie traktuje mnie ulgowo:-D ciesze sie że są tu młode mamy- dziewczyny głowa do góry myśle ze to super okres na dzidziusia!!! pozdrawiam i życzę udanego rozwiązania!

reklama
Nio to super jak sie udało:):):-) (nie ma za co;-))

U mnie tez na pocztku byly szepty itd a teraz to juz tylko brzuszka dotykaja i pytaja jak zdrowko i czy kopie:):-) A Ty znasz juz płec??

Do góry