reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas to ty cały miesiac krawaiłas a teraz na okres czekasz?;-p
UMI, FEMME no ostatnio odezwał się skutek uboczny plastrów anty. I temu krwawiłam. Dziś to już 11 dzień. Ale ginka kazała do końca plastry wyrobic i mówiła, że jakby się krwawienie nie skończyło to jechac do niej i zmienimy metodę anty. 11 miesięcy plastry stosowałam i było super, okres jak w zegarku, nic nie bolało a teraz zonk.

reklama
UMI - nie wiem ja mam doświadczenie Niny a ona do roku to była aniołem nie dzieckiem :-p nie wiem jak to jest jak się ma dziecko z kolkami itp :-p ale może jej się aniołek trafi chciałam pocieszyć :-D:-p

UMI - nie wiem ja mam doświadczenie Niny a ona do roku to była aniołem nie dzieckiem :-p nie wiem jak to jest jak się ma dziecko z kolkami itp :-p ale może jej się aniołek trafi chciałam pocieszyć :-D:-p
moja była aniołkiem do 6 miesiąca:) pomijam już te nieprzespane noce, które do dziś są, ale wtedy była na prawdę grzeczna, teraz rozdrabia za dwóch:) ale Śmieszka z niej niesamowita co poprawia mi humor kiedy mam zły:) trudno się gniewac na nią dłużej niż 2 minutki:)

Umi mały placze, marudzi, nie chce jesc.... Dałam mu nurofen i czopka bo juz nie dawalam rady i usypiam go... Ojjj chyba zeby daja we znaki....:-( bidulek....

VEGAS - moja to śpi całe noce od 2 miesiąca :-p :-D ...ale tak po roku się skończyło z aniołkowaniem ...śpi dalej ale taki diabełek się z niej zrobił no ale co się dziwić skoro rozstawałam się z jej ojcem przeprowadzałam się przez te całe akcje więcej była z moją mamą niż ze mną ... na niej to chyba się najbardziej odbiło ...

ELIZA - ojej :dry: nie ciekawie może choroba go bierze ? daj coś na wszelki wypadek zapobiegawczo ;-)

reklama
spiacy jest i owszem ale nie mogl spac, plakal i wogole... teraz po lekach moooze zasnie.... bujam go w wozku i tuli sie do podusi ale co chwilke placze... napewno zeby bo juz dziasla opuchniete ma od dawna, 4 dni mialam spokoju a teraz znow to samo... kurcze niech mu juz wyjda bo sie meczymy miesiac z tymi humorkami jego:-(

oj... zasnoł....

Do góry