reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas to ty cały miesiac krawaiłas a teraz na okres czekasz?;-p
UMI, FEMME no ostatnio odezwał się skutek uboczny plastrów anty. I temu krwawiłam. Dziś to już 11 dzień. Ale ginka kazała do końca plastry wyrobic i mówiła, że jakby się krwawienie nie skończyło to jechac do niej i zmienimy metodę anty. 11 miesięcy plastry stosowałam i było super, okres jak w zegarku, nic nie bolało a teraz zonk.

reklama
UMI - nie wiem ja mam doświadczenie Niny a ona do roku to była aniołem nie dzieckiem :-p nie wiem jak to jest jak się ma dziecko z kolkami itp :-p ale może jej się aniołek trafi chciałam pocieszyć :-D:-p

UMI - nie wiem ja mam doświadczenie Niny a ona do roku to była aniołem nie dzieckiem :-p nie wiem jak to jest jak się ma dziecko z kolkami itp :-p ale może jej się aniołek trafi chciałam pocieszyć :-D:-p
moja była aniołkiem do 6 miesiąca:) pomijam już te nieprzespane noce, które do dziś są, ale wtedy była na prawdę grzeczna, teraz rozdrabia za dwóch:) ale Śmieszka z niej niesamowita co poprawia mi humor kiedy mam zły:) trudno się gniewac na nią dłużej niż 2 minutki:)

Umi mały placze, marudzi, nie chce jesc.... Dałam mu nurofen i czopka bo juz nie dawalam rady i usypiam go... Ojjj chyba zeby daja we znaki....:-( bidulek....

VEGAS - moja to śpi całe noce od 2 miesiąca :-p :-D ...ale tak po roku się skończyło z aniołkowaniem ...śpi dalej ale taki diabełek się z niej zrobił no ale co się dziwić skoro rozstawałam się z jej ojcem przeprowadzałam się przez te całe akcje więcej była z moją mamą niż ze mną ... na niej to chyba się najbardziej odbiło ...

ELIZA - ojej :dry: nie ciekawie może choroba go bierze ? daj coś na wszelki wypadek zapobiegawczo ;-)

reklama
spiacy jest i owszem ale nie mogl spac, plakal i wogole... teraz po lekach moooze zasnie.... bujam go w wozku i tuli sie do podusi ale co chwilke placze... napewno zeby bo juz dziasla opuchniete ma od dawna, 4 dni mialam spokoju a teraz znow to samo... kurcze niech mu juz wyjda bo sie meczymy miesiac z tymi humorkami jego:-(

oj... zasnoł....

Do góry