reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej wam :-D znowu zamuliłam z wchodzeniem do was :-p poprawię się :-)

Ja dzisiaj miałam akcje z samochodem :no: cały zamarznięty a ja ani drapaka ani nic :sorry2: no to wzięłam płytkę DVD i jazda :laugh2: ale on zamarznięty w środku i na zewnątrz a dmuchawa nie działa więc skrobałam tą płytką chyba z 15 minut i wyskrobałam sobie 3 dziurki i tak nic nie widziałam :sorry2: ale myślę sobie wyje.bane jadę :-p no i wyjeżdżam i jeszcze się zakopałam i musiałam tyłem wyjechać z pod domu z dobre 30m :dry: no to otworzyłam okno i jazda z głową za szybą :laugh2: :-p później pod pracą oczywiście też nie było gdzie zaparkować i kombinowałam z tymi zamarzniętymi szybami drzwi sobie otworzyłam i tak parkowałam bo oczywiście tyłem musiałam bo tak mi się miejsce trafiło w końcu :-p jak się ludzie na mnie patrzyli :-p ale i tak jestem z siebie dumna że dojechałam i w nic nie puknęłam :-p :-D

VEGAS - najlepszego dla Martynki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Famme... udana jestes hehehe
Beatka ja pamietam jak w ciąży z Sebusiem siedziałam przy stole wigilijnym.... hehe wszyscy sie smiali że siedze pół metra od stołu bo brzuch mi przeszkadza hihih

Hellol witam się po weekendzie Chlone nadal po piątkowym striptizie Ohh impreza zajebista mężczyźni rewelacyjni Wszystko z klasa i kultura Ohh na następny pojde zapewne tez :))

Zmykam do pracy byeee do pózniej :()

Wszystkiego najlepszego dla Martynki :* Niech rośnie :-) A my już po Mikołajkach na szczęście. Mały tak się objadł słodyczy, że myślałam, że zaraz będzie wymiotował :dry:. Raz w roku to może. Ale wszystkie prezenty mu o dziwo przypadły do gustu. Nawet chrzestny go wczoraj odwiedził, czego się w ogóle nie spodziewałam. Szkoda, że wpadł tylko na chwilę, no ale cóż praca wzywała. A Mikuś nawet go nie poznał. Ehh. Dobra idziemy na drzemkę. Miłego dnia :-)

Mamusiumikusia tak patrze na twój suwaczek... i Ty zaraz po Beatce bedziesz rodzić... albo pierwsza urodzisz hehe.. :)

Ostatnia edycja:
Eh kiedy to było jak się z dziewczynami ścigałyśmy która pierwsza urodzi :laugh2: bo we 3 miałyśmy podobne terminy ;-) ja to się nie mogłam doczekać tak już chciałam mieć małą przy sobie :-p no i bałam się że urodzę w święto zmarłych :laugh2: :-) no ale nie urodziłam :-D :-p jej a ona już jest taka duża :dry: kiedy to minęło ...

reklama
No Famme czas leci leci... za niecały miesiąc 4 latka Sebusia.... a wydaje sie jakby 2 lata mineły....
Kuba mi wstaje przy wszystkim czego sie tylko złapać może hehehe

Do góry